17 – 23 Ağustos 2020 – Haftalık Burç Yorumları

Bu haftanın gündeminde Aslan burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay ve Başak burcuna geçecek olan Güneş ve Merkür var. Hafta başında Aslan burcunda kavuşacak olan Merkür ve Güneş, egonun ve cesaretin söze dökülmesinde yardımcı olacak. Böbürlenmek, şımarmak ve yeni tohumlar atmak için fazlaca havaya girmek mümkün. Diğer yandan Venus ve Mars bu hafta aktif, ve sürpriz gelişmelere gebe. Kararlılıkla harekete geçmek isteyeceğiz. Engelleri, kısıtlamaları ve blokajları aşmak ana gaye olabilir. Gavura kızıp, oruç bozmak isteyenler durumlarını iki defa düşünmeliler. Uranus bu hafta itibariyle geri harekete başlıyor. Para piyasaları, borsa, altın vb konular dünyada hayat standartlarını daha fazla zorlamaya başlayabilir.

Koç Burcu

KOÇ

Hafta Güneş – Merkür kavuşumu ve Aslan burcundaki Yeni Ay ile başlıyor. Çocuklar ve aşk hayatınız, tatil, eğlence, spekülatif yatırım araçları, gayrimenkul gelirleri gündeminizde. Bu alanda bir takım konuşmalar yapıp, kararlar alabilirsiniz. Yalnız tüm enerjinizi buraya vermeniz gerekebilir. Zira Merkür işlevini kaybetmiş vaziyette. Düşünceleri doğru anlattığınızdan ve ya doğru anlaşıldığınızdan emin olun. Bir otoritenin gölgesinde kalabilirsiniz. Bu yapacağınız görüşme özel hayatınızdaki bazı hedefleriniz konusunda sizi daha dinamik ve heyecanlı, sabırsız kılabilir. Başlatacağınız bu yeni oluşumun sonuçlarını, Mayıs 2021 ‘de çok daha net alabileceksiniz.

Haftanın ikinci yarısında, Güneş ve Merkür’ün Başak burcuna geçmesiyle önümüzdeki bir aylık süreçte tüm dikkatiniz, işiniz, çalışma ortamınız, çalışma şartlarınız, sağlığınız, kendinizi işinizde yetenek ve becerileriniz dahilinde ispatlama konusunda olacak. Çok fazla iletişim trafiği yaşamanız mümkün. Bu enerji haftanın ikinci yarısından itibaren aktifleşecek. Bu dönemde çalışma arkadaşlarınıza karşı aşırı eleştirel yaklaşımda olabilirsiniz.

.

Boğa Burcu

BOĞA

Hafta Güneş – Merkür kavuşumu ve Aslan burcundaki Yeni Ay ile başlıyor. Eviniz, aileniz, yuvanız, gayrimenkul gibi konular gündeminizde. Bu alanda bir takım konuşmalar yapıp, kararlar alabilirsiniz. Yer değişiklikleri mümkün. Yalnız tüm enerjinizi buraya vermeniz gerekebilir. Zira Merkür işlevini kaybetmiş vaziyette. Düşüncelerinizi doğru anlattığınızdan ve ya doğru anlaşıldığınızdan emin olun. Bir otoritenin gölgesinde kalabilirsiniz. Bu yapacağınız görüşme perde arkasından yöneteceğiniz bazı girişimler konusunda sizi daha dinamik ve heyecanlı, sabırsız kılabilir. Başlatacağınız bu yeni oluşumun sonuçlarını, Mayıs 2021 ‘de çok daha net alabileceksiniz.

Haftanın ikinci yarısında, Güneş ve Merkür’ün Başak burcuna geçmesiyle önümüzdeki bir aylık süreçte tüm dikkatiniz, çocuklar ve aşk hayatınız, tatil, eğlence, spekülatif yatırım araçları ve ya gayrimenkul gelirleri konusunda olacak. Çok fazla iletişim trafiği yaşamanız mümkün. Çocuklarla ilgili düzeni kurmaya çalışabilirsiniz. Bu enerji haftanın ikinci yarısından itibaren aktifleşecek. Bu dönemde çocuğunuza ve ya spekülatif yatırım araçlarına daha fazla yatırım yapmak durumunda kalabilirsiniz.

İkizler Burcu

İKİZLER

Hafta Güneş – Merkür kavuşumu ve Aslan burcundaki Yeni Ay ile başlıyor. Yakın çevreniz, kardeşleriniz, arabanız, yaratıcılıkla ilgili eğitim vb faaliyetler gündeminizde. Bu alanda bir takım konuşmalar yapıp, kararlar alabilirsiniz. Yalnız tüm enerjinizi buraya vermeniz gerekebilir. Zira Merkür işlevini kaybetmiş vaziyette. Düşüncelerinizi doğru anlattığınızdan ve ya doğru anlaşıldığınızdan emin olun. Bir otoritenin ve ya babanızın gölgesinde kalabilirsiniz. Bu yapacağınız görüşme gelecekle ilgili kariyer hedefleriniz konusunda sizi daha dinamik ve heyecanlı, sabırsız kılabilir. Başlatacağınız bu yeni oluşumun sonuçlarını, Mayıs 2021 ‘de çok daha net alabileceksiniz.

Haftanın ikinci yarısında, Güneş ve Merkür’ün Başak burcuna geçmesiyle önümüzdeki bir aylık süreçte tüm dikkatiniz, eviniz, aileniz, yuvanız, gayrimenkul ile ilgili konularda olacak. Çok fazla iletişim trafiği yaşamanız mümkün. Taşınma ve ya yer değişikliği yaşayabilirsiniz. Evden çalışmak durumunda kalabilirsiniz. Bu enerji haftanın ikinci yarısından itibaren aktifleşecek. Daha fazla evde vakit geçirmeniz mümkün.

YENGEÇ

Hafta Güneş – Merkür kavuşumu ve Aslan burcundaki Yeni Ay ile başlıyor. Gelirler, kazançlar, maddi kaynaklar gündeminizde. Bu alanda bir takım konuşmalar yapıp, kararlar alabilirsiniz. Yalnız tüm enerjinizi buraya vermeniz gerekebilir. Zira Merkür işlevini kaybetmiş vaziyette. Düşüncelerinizi doğru anlattığınızdan ve ya doğru anlaşıldığınızdan emin olun. Bir otoritenin ve ya babanızın gölgesinde kalabilirsiniz. Bu yapacağınız görüşme kariyeriniz ve işinizdeki pozisyonunuz, statünüz konusunda sizi daha dinamik ve heyecanlı, sabırsız kılabilir. Otoritelerle takışmamaya özen gösterin. Başlatacağınız bu yeni oluşumun sonuçlarını, Mayıs 2021 ‘de çok daha net alabileceksiniz.

Haftanın ikinci yarısında, Güneş ve Merkür’ün Başak burcuna geçmesiyle önümüzdeki bir aylık süreçte tüm dikkatiniz, yakın çevreniz, kardeşleriniz, arabanız, eğitim, öğretim, kısa seyahatler gibi konularda olacak. Çok fazla iletişim trafiği yaşamanız mümkün. Detaylar, analizler ve evraklarla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Bu enerji haftanın ikinci yarısından itibaren aktifleşecek. İşinizle bağlı bir eğitime yazılabilir ve ya siz eğitim verebilirsiniz.

Aslan Burcu

ASLAN

Hafta Güneş – Merkür kavuşumu ve Aslan burcundaki Yeni Ay ile başlıyor. Özel hayatınız, imajınız, giyiminiz, tarzınız gündeminizde. Bu alanda bir takım konuşmalar yapıp, kararlar alabilirsiniz. Yalnız tüm enerjinizi buraya vermeniz gerekebilir. Zira Merkür işlevini kaybetmiş vaziyette. Düşüncelerinizi doğru anlattığınızdan ve ya doğru anlaşıldığınızdan emin olun. Karşı tarafın dikkatini çekmek, takdirini ve onayını almak ana çıkış noktanız. Yapacağınız görüşmeler, uzaklar, farklı felsefeler, ya da girişimcisi olmak istediğiniz konuda, sizi daha dinamik ve heyecanlı, sabırsız kılabilir. Uzaklardan bir ev almak ve ya seyahate çıkmak arzunuz oldukça yüksek. Başlatacağınız bu yeni oluşumun sonuçlarını, Mayıs 2021 ‘de çok daha net alabileceksiniz.

Haftanın ikinci yarısında, Güneş ve Merkür’ün Başak burcuna geçmesiyle önümüzdeki bir aylık süreçte tüm dikkatiniz, gelirler, kazançlar, maddi kaynaklar ve kendinize verdiğiniz değer alanında olacak. Çok fazla iletişim trafiği yaşamanız mümkün. Maddi alanda hesap,kitap yapabilir, ticaretle ilgili konulara yoğunlaşabilirsiniz. Bu enerji haftanın ikinci yarısından itibaren aktifleşecek. Kariyer gelirlerinizi masaya yatırabilirsiniz.

Başak Burcu

BAŞAK

Hafta Güneş – Merkür kavuşumu ve Aslan burcundaki Yeni Ay ile başlıyor. Gizli bir proje, oluşum, bayanlar için hamilelik gündemde. Bu alanda bir takım konuşmalar yapıp, kararlar alabilirsiniz. Yalnız tüm enerjinizi buraya vermeniz gerekebilir. Zira Merkür işlevini kaybetmiş vaziyette. Düşüncelerinizi doğru anlattığınızdan ve ya doğru anlaşıldığınızdan emin olun. Dedikodulara dikkat edin! Yapacağınız gizli görüşmeler, yatırımlar, pasif gelirler, borçlar ve ya krediler alanında, sizi daha dinamik ve heyecanlı, sabırsız kılabilir. Başlatacağınız bu yeni oluşumun sonuçlarını, Mayıs 2021 ‘de çok daha net alabileceksiniz.

Haftanın ikinci yarısında, Güneş ve Merkür’ün Başak burcuna geçmesiyle önümüzdeki bir aylık süreçte tüm dikkatiniz, özel hayatınız, imajınız, tarzınız ve sağlığınız alanında olacak. Sağlıklı beslenme, günlük rutini belirleme, spor yapma gibi konular önem kazanacak. Bu enerji haftanın ikinci yarısından itibaren aktifleşecek. Karşı tarafın daha fazla dikkatini üzerinize çekecek bir döneme giriyorsunuz.

Terazi Burcu

TERAZİ

Hafta Güneş – Merkür kavuşumu ve Aslan burcundaki Yeni Ay ile başlıyor. Arkadaşlar, sosyal çevre, uzun vadeli planlar, eğlence, dinamizm, kariyer gelirleri gibi konular gündeminizde. Bu alanda bir takım konuşmalar yapıp, kararlar alabilirsiniz. Yalnız tüm enerjinizi buraya vermeniz gerekebilir. Zira Merkür işlevini kaybetmiş vaziyette. Düşüncelerinizi doğru anlattığınızdan ve ya doğru anlaşıldığınızdan emin olun. Yapacağınız görüşmeler, partneriniz, ortağınız, müşterileriniz, sözleşmeler gibi konularda, sizi daha dinamik ve heyecanlı, sabırsız kılabilir. Başlatacağınız bu yeni oluşumun sonuçlarını, Mayıs 2021 ‘de çok daha net alabileceksiniz.

Haftanın ikinci yarısında, Güneş ve Merkür’ün Başak burcuna geçmesiyle önümüzdeki bir aylık süreçte tüm dikkatiniz, perde arkasındaki işleriniz, rutininiz, düzeniniz, çalışma alanlarınız ve alışkanlıklarınız alanında olacak. İnzivaya çekilebilirsiniz. Ve ya yalnızken çok fazla çalışabilir, detay ve analiz üzerinde yoğunlaşabilirsiniz. Bu enerji haftanın ikinci yarısından itibaren aktifleşecek. Arkadaşlarınızla özel görüşmeler yapabilir, online eğitime ve ya öğretime yoğunlaşabilirsiniz.

Akrep Burcu

AKREP

Hafta Güneş – Merkür kavuşumu ve Aslan burcundaki Yeni Ay ile başlıyor. Kariyer, statü, profesyonel hayat gibi konular gündeminizde. Bu alanda bir takım konuşmalar yapıp, kararlar alabilirsiniz. Yalnız tüm enerjinizi buraya vermeniz gerekebilir. Zira Merkür işlevini kaybetmiş vaziyette. Düşüncelerinizi doğru anlattığınızdan ve ya doğru anlaşıldığınızdan emin olun. Özellikle üst düzey kişilerle yapacağınız görüşmeler, çalışma ortamınız, şartlarınız, bu alandaki hedefleriniz ve yöneticiliğiniz gibi konularda, sizi daha dinamik ve heyecanlı, sabırsız kılabilir. Agresifsiniz. Kariyer alanında başlatacağınız bu yeni oluşumun sonuçlarını, Mayıs 2021 ‘de çok daha net alabileceksiniz.

Haftanın ikinci yarısında, Güneş ve Merkür’ün Başak burcuna geçmesiyle önümüzdeki bir aylık süreçte tüm dikkatiniz, kariyer gelirleriniz, sosyal çevreniz, iş arkadaşlarınız ve uzun vadeli çalışma şartlarınız alanında olacak. Bu enerji haftanın ikinci yarısından itibaren aktifleşecek. İş arkadaşlarınızla daha fazla sosyalleşebilirsiniz. Fikir alışverişleriniz artacak.

Yay Burcu

YAY

Hafta Güneş – Merkür kavuşumu ve Aslan burcundaki Yeni Ay ile başlıyor. Uzaklar, seyahatler, farklı kültürler, öğretiler, yüksek öğrenim gibi konular gündeminizde. Bu alanda bir takım konuşmalar yapıp, kararlar alabilirsiniz. Yalnız tüm enerjinizi buraya vermeniz gerekebilir. Zira Merkür işlevini kaybetmiş vaziyette. Düşüncelerinizi doğru anlattığınızdan ve ya doğru anlaşıldığınızdan emin olun. Partnerinizle yapacağınız görüşmeler, seyahatler çocuklar, spekülatif yatırım araçları ve gayrimenkul gelirleri gibi konularda, sizi daha dinamik ve heyecanlı, sabırsız kılabilir. Aksiyona geçmek isteyeceksiniz. Uzaklarda başlatacağınız bu yeni oluşumun sonuçlarını, Mayıs 2021 ‘de çok daha net alabileceksiniz.

Haftanın ikinci yarısında, Güneş ve Merkür’ün Başak burcuna geçmesiyle önümüzdeki bir aylık süreçte tüm dikkatiniz, kariyeriniz, sosyal statünüz, işiniz ve otorilerle olan ilişkilerinizde olacak. Bu enerji haftanın ikinci yarısından itibaren aktifleşecek. İş hayatınızdaki yıldızınız parlayabilir, herkesin dikkatini çekmeyi başarabilirsiniz.

Oğlak Burcu

OĞLAK

Hafta Güneş – Merkür kavuşumu ve Aslan burcundaki Yeni Ay ile başlıyor. Borçlar, harcamalar, miras, pasif gelirler ve partnerinizle olan ortak sermayeniz gibi konular gündeminizde. Bu alanda bir takım konuşmalar yapıp, kararlar alabilirsiniz. Yalnız tüm enerjinizi buraya vermeniz gerekebilir. Zira Merkür işlevini kaybetmiş vaziyette. Düşüncelerinizi doğru anlattığınızdan ve ya doğru anlaşıldığınızdan emin olun. Finansal konularda yapacağınız görüşmeler, analizler, değerlendirmeler, aile, yuva, ev ve gayrimenkul gibi konularda, sizi daha dinamik ve heyecanlı, sabırsız kılabilir. Aksiyona geçmek isteyeceksiniz. Borçlar hanenizde başlatacağınız bu yeni oluşumun sonuçlarını, Mayıs 2021 ‘de çok daha net alabileceksiniz.

Haftanın ikinci yarısında, Güneş ve Merkür’ün Başak burcuna geçmesiyle önümüzdeki bir aylık süreçte tüm dikkatiniz, uzaklar, seyahatler, farklı kültürlerle olan ilişkileriniz ve işlerinizde olacak. Bu enerji haftanın ikinci yarısından itibaren aktifleşecek. Seyahatleriniz, görüşmeleriniz deniz aşırı ülkelerle yoğunlaşabilir.

Kova Burcu

KOVA

Hafta Güneş – Merkür kavuşumu ve Aslan burcundaki Yeni Ay ile başlıyor. İkili ilişkiler, ortaklıklar, evlilik, birliktelik, sözleşmeler, kontratlar gibi konular gündeminizde. Bu alanda bir takım konuşmalar yapıp, kararlar alabilirsiniz. Yalnız tüm enerjinizi buraya vermeniz gerekebilir. Zira Merkür işlevini kaybetmiş vaziyette. Düşüncelerinizi doğru anlattığınızdan ve ya doğru anlaşıldığınızdan emin olun. Partneriniz, ortağınızla yapacağınız görüşmeler, girişimcilik ve ya yöneticilik gibi konularda, sizi daha dinamik ve heyecanlı, sabırsız kılabilir. Bir projenin başlangıcına imza atabilirsiniz. Yakın çevrenize, kardeşlerinize ise aşırı gergin ve agresif bir tutum sergileyebilirsiniz. İkili ilişkiler alanındaki bu yeni oluşumun sonuçlarını, Mayıs 2021 ‘de çok daha net alabileceksiniz.

Haftanın ikinci yarısında, Güneş ve Merkür’ün Başak burcuna geçmesiyle önümüzdeki bir aylık süreçte tüm dikkatiniz, harcamalarınız, borçlarınız, masraflarınız ve eşinizle olan ortak gelirleriniz alanında olacak. Bu enerji haftanın ikinci yarısından itibaren aktifleşecek. Daha tutumlu olmaya çalışabilir, kredinizi taksitlendirebilir, maddi konularla ilgili partnerinizle fikir alışverişi yapabilirsiniz. Bir yandan eğitime para harcayabilirsiniz.

Balık Burcu

BALIK

Hafta Güneş – Merkür kavuşumu ve Aslan burcundaki Yeni Ay ile başlıyor. Çalışma şartları, ortamı, işiniz, sağlığınız, günlük rutininiz gibi konular gündeminizde. Bu alanda bir takım konuşmalar yapıp, kararlar alabilirsiniz. Yalnız tüm enerjinizi buraya vermeniz gerekebilir. Zira Merkür işlevini kaybetmiş vaziyette. Düşüncelerinizi doğru anlattığınızdan ve ya doğru anlaşıldığınızdan emin olun. Çalışma arkadaşlarınızla yapacağınız görüşmeler, maddi alanda, yani gelirler ve kazançlar konusunda sizi daha dinamik ve heyecanlı, sabırsız kılabilir. Uzaklarla bağlantılı gelirler ana motivasyon kaynağınız olacak. Hakkınızı almak isteyeceksiniz. Çalışma alanındaki bu yeni oluşumun sonuçlarını, Mayıs 2021 ‘de çok daha net alabileceksiniz.

Haftanın ikinci yarısında, Güneş ve Merkür’ün Başak burcuna geçmesiyle önümüzdeki bir aylık süreçte tüm dikkatiniz, partneriniz, ortağınız, eşiniz ile olan ilişkinizde olacak. Bu enerji haftanın ikinci yarısından itibaren aktifleşecek. Partnerinizin hayatı daha düzene girerken, ilginiz onda olabilir, ev, yuva, taşınma ile ilgili konularda fikirlerinizi paylaşabilirsiniz.

ZEYNEP ÖZYÖRÜK

KLAROS DANIŞMANLIK

☎ : 0 212 367 40 78 – 0 539 626 98 87

@klarosdanismanlik

[wdi_feed id=”2″]

Paylaş