Mars ve Pluto zorlu açısı aktif. İki gezegen gökyüzünde savaşıyor. Hafta başından bu yana etkisini gösteren, Mars – Pluto zorlu açısı neleri tetikleyecek?

MARS – PLUTO ZORLU AÇISI ASTROKLAROS.COM

DİKTATÖRLÜK – ÖFKE – AGRESYON – SAVAŞ – ÖFKE – YANGIN – PATLAMA – GÜCÜN DAYATILMASI – İNAT – HAYATTA KALMA MÜCADELESİ – ÖLÜMÜNE SAVAŞ..

Pluto ve  Mars, öncü burçlarda savaş meydanındalar. Mars’ın Koç burcunda, bireysel, korkusuz, ve kararlı, son derece agresif ve pimi çekilmiş bomba misali duruşu, her türlü korkunun, manipulasyonun, baskının ve gücün karşısında adete patlamaya hazır. 
İletişimde, işte, özel yaşamda ve aile içinde fevri ve agresif tavırlar ve ani tepkiler, güç savaşını tetikleyebilir. Fiziksel şiddet, dövüş, kavga bunların hepsi görülebilir. Enerjiyi atmak için spor yapmak, outdoor sporları ve ya dövüş sporları yapmak faydalı olabilir.

1981 – 82 ve 83 senelerinde doğanlar bu dönemde, hayatlarında düzen değiştirici kararlar ve atılımlar yapılabilir.

Profesyonel ve kişisel başarı için motivasyon oldukça yüksek. Hedefler hızlı ve  acımasızca belirlenerek, şiddetli bir şekilde eyleme geçme isteği baskın olabilir.  Kimseye eyvallah demek istemeyebiliriz.

EN ÇOK ZORLANACAK OLAN BURÇLAR!

YENGEÇ – TERAZİ – KOÇ ve OĞLAK’LAR..Bu burçlar, yükseleniniz, güneş burcunuz ve ya ay burcunuz ise, bu hafta sizin için zorlu geçebilir.

Bu bağlamda eskiyi yıkmak, yenisini kurmak için bu oluşum, adeta bir Domino etkisi yaratacaktır.
Tamamen hedef odaklı hareket etme güdüsü, önümüzdeki 6 ay boyunca etkisini sürdürürken, düzen değişiklikleri kaçınılmak olacak!

BU TARİHLERİ NOT EDİN!!!

Mars – Pluto zorlu açısı, dünyada, patlamalar, yangınlar, büyük sarsıntıları, büyük kazaları tetiklerken, 11 Eylül’de geri gidecek olan Mars, 2 defa daha bu sahneyi bize yaşatabilir. Diğer önemli tarihler 7 Ekim ve 21 Aralık 2020 haftaları olacak. Bu tarihler bugün yaşanan stresin ve savaşın sonuçlarını bir bir getirecektir. 21 Aralık yani son etkileşimde ise son kırılımı, sonuçlarını, ödül ve ya ceza olarak hayatlarımıza tezahür etmesi olası.

Bugün aynı zamanda zihinsel aktiviteler yoğunlaşırken, yaşanan güç savaşları, yetersiz ve başarısız hissetmenize neden olan geçmiş travmaları tetikleyebilir. Karşınızdakinden acısını çıkarmak bir işe yaramayacak! Değiştiremeyeceğiniz ve ya kontrol edemeyeceğiniz şeylere karşı savaşmak enerjinizi tüketebilir.


Değişimin kendisi, SİZ olun!

ZEYNEP ÖZYÖRÜK

KLAROS DANIŞMANLIK

Paylaş