Venus, ilişki ve para gezegeni 7 Ağustos’da Yengeç burcuna geçiyor. 6 Eylül’e kadar Yengeç burcunda kalacak olan Venus, bu süreçte, geçtiğimiz Temmuz ayında Merkür’ün zorlandığı alanları olabildiğince iyileştirmeye çalışacak.

7 AĞUSTOS 2020 – VENUS YENGEÇ BURCUNDA ASTROKLAROS.COM

Önemli tarihler neler peki?

18 Ağustos 2020 – Sürpriz karşılaşmalara hazır olun! Maddi açıdan elde edeceğiniz bazı fırsatlar ile ailenize daha fazla keyifli vakit geçirebilirsiniz.

26 – 27 Ağustos 2020 – Fazla iyimserlik, inanç ve ilham, ilişkilerde ve para konularında abartıya kaçmanıza neden olabilir.

30 Ağustos – 2 Eylül 2020 – 4 Eylül 2020 : Merkür’ün etkisiyle 1 – 2 Ağustos döneminde yaşayacağınız zihinsel gerilimler, şimdi ilişkilerinizi ve para durumunuzu olumsuz etkileyebilir. Kendinizi kısıtlanmış, baskılanmış hissedebilirsiniz. İlişkilerde gerilim hat safhaya yükselebilir. Öfke ve agresyon yaşayabilirsiniz.

Bu dönemde Merkür Aslan ve Başak burcunda olacağından iletişimde fazla ego ve eleştiri çalıştırmaktan kaçınmak gerekebilir.

VENUS YENGEÇ BURCUNDA SÜRESİNCE NASIL ETKİLENECEKSİNİZ?

KOÇ: Aileye ve eve daha fazla zaman ve para harcayabilirsiniz. Evi güzelleştirmek isteyebilirsiniz. Kariyer alanındaki strese dur demelisiniz.

BOĞA: Yakın çevreyle geçirilecek güzel zamanlar, uzaklarla bağlantılı işlerinizden kaynaklı huzursuzluk yaratabilir.

İKİZLER: Maddi kazançlar konusunda şanslı bir dönemde olsanız da , kıtlık enerjisi yaratma eğiliminiz sizde stres yaratabilir.

YENGEÇ: Güzellik, giyim, kuşam derken karşı tarafın dikkatini daha fazla üstünüze çekebilirsiniz. Partnerinizin kıskançlığı rahatsız edici olabilir.

ASLAN: Evde huzurlu zamanlar aile ilişkilerinizi şifalandırabilir. İşin stresini çok fazla eve taşımamaya özen gösterin.

BAŞAK: Sosyalleşmek size çok keyif verirken, aile gibi gördüğünüz arkadaşlarınızla daha fazla vakit geçirebilirsiniz. Elde edeceğiniz maddi kazançlar var. Keyfini çıkarmaya bakın.

TERAZİ: Kariyer alanında adeta parlıyorsunuz. Ailenizle birlikte daha fazla ön planda olabilirsiniz. Evdeki ve işinizdeki iş yükü sizi strese sokmasın.

AKREP: Uzaklar ve seyahatler alanında keyifli vakitler sizi bekliyor. Zihninizden işinizi uzaklaştırmaya çalışın.

YAY: Maddi konularda elde edeceğiniz fırsatları değerlendirmeye bakın. Finansal sorumluluklarınızı bilerek harcamalarınızı düzenlemek strese girmenize engel olacaktır.

OĞLAK: İkili ilişkiler ve ortaklıklar konusunda keyifli zamanlar sizi bekliyor. Özel hayatınızdaki son yıllardaki büyük değişime ayak uydurmak için extra bir çaba sarf etmeye gerek yok. Delege etmeyi öğrenmelisiniz.

KOVA: Çalışma ortamınız, iş hayatınız ve günlük dizeniniz size bu dönemde çok keyifli zamanlar geçirtebilir. Bilinçaltında iş ve statü alanındaki endişelerinizi yok etmelisiniz.

BALIK: Çocuklarla geçirilecek güzel zamanlar sizi mutlu edebilir. Aşk hayatınızda olumlu seyrediyor. Sosyalleşme/gelecek korkusunu yönetmeye çalışmalısınız.

ZEYNEP ÖZYÖRÜK

KLAROS DANIŞMANLIK

Paylaş