Satürn Oğlak burcuna geri dönüyor!!!

Satürn, 22 Mart tarihinden önceki dönemi, gündeme farklı bir bakış açısıyla getiriyor!

Satürn,  2 Temmuz’da Oğlak burcunda geri seyrine devam ediyor. 25 derece Oğlak noktasına kadar geri gidecek. Özellikle Şubat’ın ve Mart’ın yaşattıklarına, önlem almak ve strateji belirlemek adına, dönüp bir tekrar bakacağız. Şubat ve Mart ayında yaşananlar kapınızı tekrar çalarken, özellikle pandeminin etkisiyle, devlet, kurumlar, yöneticiler ve şirketler bu dönemde değişime gebe olabilir.  30 Eylül’e kadar bu alanlar tarafından belirlenecek olan Yeni düzen kuralları , 30 Eylül sonrası hayatımızda etken olacak.

SATURN OĞLAK BURCUNDA ASTROKLAROS.COM

Şubat ve Mart ayında sizi etkileyen önemli olaylara dönüp bir bakın. Neler vardı? Ve siz ne gibi önlemler aldınız? Olanı korumak,  değiştirmek,  dönüştürmek için ne yapabilirsiniz..Düşünün, yaratın.. A planı, B planı, C planı oluşturun. Bu stratejilerden birini 30 Eylül sonrası seçmek durumunda kalabilirsiniz.


Özellikle Eylül’ ün 3.haftası, 21 – 26 Eylül kilit tarihler.. mutlaka not edin,  derim..Oldukça keskin dönüşlerin olacağı günler. Sonraki süreci belirleyecek ve düğümlerin açılmasına alan yaratacak günler. Saturn’un ilk Retro’ya geçtiği anı hatırlayın.. Tarih, 11 – 12 Mayıs.. Kısıtlamanın, sosyal mesafenin kalkacağı ve esnetileceği yönde konuşmaların ilk geçtiği dönemler. Peki 02 – 03 Temmuz’da yaşadıklarınız? 30 Eylül’e kadar olan senaryoyu belirleyecektir. Kendinize yeni düzeni nasıl kurabilirsiniz?

Dünyaya baktığımızda ise, aynı şekilde yönetimlerin alacağı kurallar, uygulanacak prosedürler, düzenlemelerin tohumları bu süreçte atılacak. Yeni düzenin kuralları belirlenecek. 30 Eylül’de ise biz bu kurallara uygun bir şekilde yaşıyor, olacağız. Daha fazla bilgi almak için;

SATURN RETROSU 2020 – 2020’NİN KAPANIŞINI YAPACAK!

Bu dönemdeki SERT TARİHLER:

3 AĞUSTOS 2020 – Pesimist ve karamsar bir ifadede olabiliriz. Susturulmak istenebiliriz. Konuşmaktan korkabiliriz.30 Kasım bu alanda bize yol gösterici ve istikrarcı

24 AĞUSTOS 2020 – Eylemlerimiz, girişimlerimiz kurallar ve düzenlemeler, otoritelerce engellenebilir. Hareket alanımız daralabilir. Hedeflerimi gerçekleştirememek öfkeli ve agresif bir yaklaşıma neden olurken, güç savaşları patron ve işveren arasında olacak.

2 EYLÜL 2020 – Oyun dışı kalmak, işi ve statüyü kaybetme korkusu, aile ile olan ilişkileri zedeleyebilir. Kaybetmek, dışlanmak, reddedilmek korkusu çok yüksek. 24 Ekim’de bu konuyla daha kolay yüzleşmek, alışmak, kabule geçmek mümkün.

23 EYLÜL 2020 – Empati yapmak ve karşı tarafa ‘hayır’ diyememek, pasif bir enerji yaratabilir. Alttan almak işimize gelebilir. 30 Kasım bu alanda daha ılımlı.

29 EYLÜL 2020 – 24 Ağustos’dakine benzer enerji aktif, aksiyon almak, adım atmak, girişimde bulunmak isterken, tümüyle bloke edilebiliriz. İsyankar olmak mümkün. Agresiflik pişmanlık getirebilir.

ZEYNEP ÖZYÖRÜK

KLAROS DANIŞMANLIK

Paylaş