13 – 19 Temmuz 2020 – Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta, uzun zamandan beri yaşadığımız gökyüzü yoğunluğunda biraz nefes alabileceğiz. Hafta, Merkür’ün ileri gitmesiyle bize biraz da olsa nefes aldıracak. Evraksal işler düzene girecek, hız kazanacak. Taşınmalar, ev değişiklikleri, yer değişimleri, aile içindeki sorunlardaki düğümler bir bir ortadan kalkacak.

Bu hafta ayrıca 12 Temmuz’da geri giden Chiron’un Retro hareketine başlamasının ilk etkilerini yaşıyor olacağız. Mars ile kavuşan Chiron, geçmiş yaraları ve travmaları dağlayacak olaylarla hafta başında bizi karşılaştırabilir. Koç burcundaki ilk Dördünbuna katkı sağlayacak. Farkındalığı olanlar bunu fırsat bilirken, gözünü kapatmak isteyenler zorlanabilir.

Güneş’in Jupiter ve Pluto karşıtlığındaki pozisyonu ise, Ocak ortalarında başlatılan bir projeyle ilgili sona gelindiğini söylüyor. Özellikle kariyer alanında kendimizi daha güçlü, özgüvenli, baskı yapanlara karşı gelebilecek potansiyelde hissedebiliriz.


Koç Burcu

KOÇ


Merkür’ün ileriye gitmeye başlamasıyla aile ve yuva içerisindeki sorunlarda daha hızlı ilerleme şansı yakalayabileceksiniz. Özellikle hafta başında Koç burcunda yaşanacak olan Son dördün sayesinde, geçen hafta yaşanan stresli ve gergin durumlara çözüm yaratmak için fırsat kollayabilirsiniz. Fazla öfkeli, fazla sinirlisiniz. Bu sabırsızlığı ve agresyonu şiddete dönüştürmeye nerede karar verdiniz? Hedefinize ulaşamayacağınız korkusunu nerede satın aldınız?

Chiron’un Mars ile 14 Temmuz’daki kavuşumu öfke ve agresyon konusunda geçmiş travmalarınızı tetikleyebilir, burada ne kadar yapıcı ve kendinize ne kadar esneklik tanıdığınız önem kazanacak. İyileştirmeniz gereken yaralarınız var. Bunlarla yüzleşin.

Ayrıca Ocak aylarında yaşanan kariyer ve iş alanındaki bazı problemler, baskılar ve değişimler konusunda kendinizce bir takım çözümlere ulaşabilirsiniz. Bu durum kendinize olan özgüveninizin artmasına ve yeteneklerinizi nasıl kullanmanız gerektiğinizin farkına varmanıza yol açabilir. Anahtarlar sizin elinizde.

.

Boğa Burcu

BOĞA


Merkür’ün ileriye gitmeye başlamasıyla yakın çevreniz, arabanız, iletişimsel sorunlar ve ya evrak, belge gibi dokümanlar alanındaki sorunlarda daha hızlı ilerleme şansı yakalayabileceksiniz. Özellikle hafta başında Koç burcunda yaşanacak olan Son dördün sayesinde, geçen hafta yaşanan stresli ve gergin durumlara çözüm yaratmak için fırsat kollayabilirsiniz. İnsiyatif alamamak, partnerinize karşı bastırdığınız öfkeyle birleşiyor. Tek başınıza hareket edemeyeceğinize nerede karar verdiniz?

Chiron’un Mars ile 14 Temmuz’daki kavuşumu partnerinizin , ortağınızın yaşattığı bazı geçmiş travmalarınızı tetikleyebilir, burada ne kadar yapıcı ve kendinize ne kadar esneklik tanıdığınız önem kazanacak. İyileştirmeniz gereken yaralarınız var. Bunlarla yüzleşin.

Ayrıca Ocak aylarında yaşanan uzaklarla ve iş konularıyla ilgili bazı problemler, baskılar ve değişimler konusunda kendinizce bir takım çözümlere ulaşabilirsiniz. Bu durum kendinize olan özgüveninizin artmasına ve aile içindeki durumları nasıl kullanmanız gerektiğinizin farkına varmanıza yol açabilir. Anahtarlar sizin elinizde.

İkizler Burcu

İKİZLER


Merkür’ün ileriye gitmeye başlamasıyla maddi konular, kazançlar, gelirler alanındaki sorunlarda daha hızlı ilerleme şansı yakalayabileceksiniz. Özellikle hafta başında Koç burcunda yaşanacak olan Son dördün sayesinde, geçen hafta yaşanan stresli ve gergin durumlara çözüm yaratmak için fırsat kollayabilirsiniz. Gelecek ve ya uzun vadeli projeler başlatmaktan ne zaman vazgeçtiniz? Bu alanda yetersiz olduğunuza nerede karar verdiniz?

Chiron’un Mars ile 14 Temmuz’daki kavuşumu işle ilgili yeni girişimler konusunda bazı geçmiş travmalarınızı tetikleyebilir, burada ne kadar yapıcı ve kendinize ne kadar esneklik tanıdığınız önem kazanacak. İyileştirmeniz gereken yaralarınız var. Bunlarla yüzleşin.

Ayrıca Ocak aylarında yaşanan borçlar, harcamalar, ödemeler ilgili bazı problemler, baskılar ve değişimler konusunda kendinizce bir takım çözümlere ulaşabilirsiniz. Bu durum kendinize olan öz güveninizin artmasına ve yeteneklerinizi, yaratıcılığınızı nasıl kullanmanız gerektiğinizin farkına varmanıza yol açabilir. Paraya dönüştürebileceğiniz yetenekleriniz var. Anahtarlar sizin elinizde.

YENGEÇ


Merkür’ün ileriye gitmeye başlamasıyla sağlık,kişisel bakım, giyim kuşam alanında daha hızlı ilerleme şansı yakalayabileceksiniz. Özellikle hafta başında Koç burcunda yaşanacak olan Son dördün sayesinde, geçen hafta yaşanan stresli ve gergin durumlara çözüm yaratmak için fırsat kollayabilirsiniz. Kariyer ve işiniz konusunda, statü elde etme konusunda yetersiz ve başarısız olduğunuza nerede karar verdiniz?

Chiron’un Mars ile 14 Temmuz’daki kavuşumu kariyer ve hedefler ile ilgili bazı geçmiş travmalarınızı tetikleyebilir, burada ne kadar yapıcı ve kendinize ne kadar esneklik tanıdığınız önem kazanacak. İyileştirmeniz gereken yaralarınız var. Bunlarla yüzleşin.

Ayrıca Ocak aylarında yaşanan partneriniz, ortağınız, sözleşmeler ve kontratlar ile ilgili bazı problemler, baskılar ve değişimler konusunda kendinizce bir takım çözümlere ulaşabilirsiniz. Bu durum kendinize olan öz güveninizin artmasına ve maddi anlamda kendinize nasıl yatırım yapmanız gerektiğinizin farkına varmanıza yol açabilir. Kendinizi geliştirebilirsiniz. Anahtarlar sizin elinizde.

Aslan Burcu

ASLAN


Merkür’ün ileriye gitmeye başlamasıyla aileniz ve yuvanızla ilgili perde arkasında yönettiğiniz konularda daha hızlı ilerleme şansı yakalayabileceksiniz. Özellikle hafta başında Koç burcunda yaşanacak olan Son dördün sayesinde, geçen hafta yaşanan uzaklarla ve seyahatlerle bağlantılı, stresli ve gergin durumlara çözüm yaratmak için fırsat kollayabilirsiniz. Uzaklar ve ya seyahatler, farklı öğretiler, ve bu alanda girişimde bulunmaktan nerede korktuğunuza karar verdiniz? Ya da başarısızlık ve yetersizlik duygusuna nerede kapıldınız?

Chiron’un Mars ile 14 Temmuz’daki kavuşumu uzaklarla ilgili atılımlar konusunda bazı geçmiş travmalarınızı tetikleyebilir, burada ne kadar yapıcı ve kendinize ne kadar esneklik tanıdığınız önem kazanacak. İyileştirmeniz gereken yaralarınız var. Bunlarla yüzleşin.

Ayrıca Ocak aylarında yaşanan işiniz, çalışma şartlarınız, üzerinizdeki sorumluluklar ile ilgili bazı problemler, baskılar ve değişimler konusunda kendinizce bir takım çözümlere ulaşabilirsiniz. Bu durum kendinize olan öz güveninizin artmasına ve yeteneklerinizi, egonuzu, bireysel potansiyelinizi kalabalık gruplarda nasıl ortaya çıkarmanız gerektiği konusunda farkındalık yaratabilir. Kendinize güvenin. Anahtarlar sizin elinizde.

Başak Burcu

BAŞAK


Merkür’ün ileriye gitmeye başlamasıyla sosyal çevreniz, arkadaşlarınız ve onlarla ilişkilerinizde daha hızlı ilerleme şansı yakalayabileceksiniz. Özellikle hafta başında Koç burcunda yaşanacak olan Son dördün sayesinde, geçen hafta yaşanan borçlar, harcamalar, yatırımlar ve pasif gelirler alanında stresli ve gergin durumlara çözüm yaratmak için fırsat kollayabilirsiniz. Ortak sermayeler ve ya pasif gelir yaratmakta beceriksiz ve ya yetersiz olduğunuza, tek başına hareket edemeyeceğinize nerede karar verdiniz?

Chiron’un Mars ile 14 Temmuz’daki kavuşumu yatırımlar, ortak sermayeler, borçlar ile ilgili atılımlar konusunda bazı geçmiş travmalarınızı tetikleyebilir, burada ne kadar yapıcı ve kendinize ne kadar esneklik tanıdığınız önem kazanacak. İyileştirmeniz gereken yaralarınız var. Bunlarla yüzleşin.

Ayrıca Ocak aylarında yaşanan çocuklar, aşk hayatı ve ya işe dönüştürmeye çalıştığınız ilgi ve yetenek alanlarınız ile ilgili bazı problemler, baskılar ve değişimler konusunda kendinizce bir takım çözümlere ulaşabilirsiniz. Bu durum kendinize olan öz güveninizin artmasına ve gizli potansiyelinizi nasıl ortaya çıkarmanız gerektiği konusunda farkındalık yaratabilir. Kendinize güvenin. Anahtarlar sizin elinizde.

Terazi Burcu

TERAZİ


Merkür’ün ileriye gitmeye başlamasıyla kariyeriniz, işiniz, statünüz konusunda daha hızlı ilerleme şansı yakalayabileceksiniz. Özellikle hafta başında Koç burcunda yaşanacak olan Son dördün sayesinde, geçen hafta yaşanan partneriniz, müşterileriniz, danışanlarınız ve ya ortaklarınız alanında stresli ve gergin durumlara çözüm yaratmak için fırsat kollayabilirsiniz. İlişkileri yönetme konusunda yetersiz ve ya başarısız olduğunuza nerede karar verdiniz?

Chiron’un Mars ile 14 Temmuz’daki kavuşumu ilişkiler, ortaklıklar ve sözleşmeler ile ilgili atılımlar konusunda bazı geçmiş travmalarınızı tetikleyebilir, burada ne kadar yapıcı ve kendinize ne kadar esneklik tanıdığınız önem kazanacak. İyileştirmeniz gereken yaralarınız var. Bunlarla yüzleşin.

Ayrıca Ocak aylarında yaşanan aileniz, yuvanız ve evinizden yürüttüğünüz işleriniz ile ilgili bazı problemler, baskılar ve değişimler konusunda kendinizce bir takım çözümlere ulaşabilirsiniz. Bu durum kendinize olan öz güveninizin artmasına ve sosyal çevrenizin desteğini nasıl kullanmanız gerektiği konusunda farkındalık yaratabilir. Kendinize güvenin. Anahtarlar sizin elinizde.

Akrep Burcu

AKREP


Merkür’ün ileriye gitmeye başlamasıyla uzaklar, seyahatler, taşınma gibi konularda daha hızlı ilerleme şansı yakalayabileceksiniz. Özellikle hafta başında Koç burcunda yaşanacak olan Son dördün sayesinde, geçen hafta yaşanan çalışma şartlarınız, düzeniniz, işiniz ve sağlığınız alanında stresli ve gergin durumlara çözüm yaratmak için fırsat kollayabilirsiniz. İşiniz, çalışma şartlarınız, çalışanları yönetme konusunda yetersiz ve ya başarısız olduğunuza nerede karar verdiniz?

Chiron’un Mars ile 14 Temmuz’daki kavuşumu iş düzeni, sağlık ve çalışma hayatınız ile ilgili atılımlar konusunda bazı geçmiş travmalarınızı tetikleyebilir, burada ne kadar yapıcı ve kendinize ne kadar esneklik tanıdığınız önem kazanacak. İyileştirmeniz gereken yaralarınız var. Bunlarla yüzleşin.

Ayrıca Ocak aylarında yaşanan iş ile ilgili aldığınız ek sorumluluklar, yeni kurallar ve prosedürlerle ilgili bazı problemler, baskılar ve değişimler konusunda kendinizce bir takım çözümlere ulaşabilirsiniz. Bu durum kendinize olan öz güveninizin artmasına ve üst düzeyin size olan desteğini nasıl kullanmanız gerektiğiniz konusunda farkındalık yaratabilir. Kendinize güvenin. Anahtarlar sizin elinizde.

Yay Burcu

YAY


Merkür’ün ileriye gitmeye başlamasıyla yatırımlar, borçlar, ortak sermaye ve ya pasif gelirler gibi konularda daha hızlı ilerleme şansı yakalayabileceksiniz. Özellikle hafta başında Koç burcunda yaşanacak olan Son dördün sayesinde, geçen hafta yaşanan çocuklarınız ve ya aşk hayatınız, eğlence ve ya tatil alanında stresli ve gergin durumlara çözüm yaratmak için fırsat kollayabilirsiniz. Yetenekleriniz ve becerileriniz ile ilgili rekabete girmek yerine, yetersiz ve ya başarısız olduğunuza nerede karar verdiniz?

Chiron’un Mars ile 14 Temmuz’daki kavuşumu liderlik vasıflarınız konusunda bazı geçmiş travmalarınızı tetikleyebilir, burada ne kadar yapıcı ve kendinize ne kadar esneklik tanıdığınız önem kazanacak. İyileştirmeniz gereken yaralarınız var. Bunlarla yüzleşin.

Ayrıca Ocak aylarında yaşanan maddi alandaki ek sorumluluklar, gelir ve kaynak yaratmak ile ilgili bazı problemler, baskılar ve değişimler konusunda kendinizce bir takım çözümlere ulaşabilirsiniz. Bu durum kendinize olan öz güveninizin artmasına ve uzaklardaki güvendiğiniz güçlü kişilerin size olan desteğini nasıl kullanmanız gerektiğiniz konusunda farkındalık yaratabilir. Kendinize güvenin. Anahtarlar sizin elinizde.

Oğlak Burcu

OĞLAK


Merkür’ün ileriye gitmeye başlamasıyla ikili ilişkiler, ortaklıklar, sözleşmeler ve kontratlar gibi konularda daha hızlı ilerleme şansı yakalayabileceksiniz. Özellikle hafta başında Koç burcunda yaşanacak olan Son dördün sayesinde, geçen hafta yaşanan aile, yuva, eviniz alanındaki stresli ve gergin durumlara çözüm yaratmak için fırsat kollayabilirsiniz. Aile ve ya yuva kurmak, bu alanda bir başlangıç ve ya girişimde bulunmak konusunda yetersiz ve ya başarısız olduğunuza nerede karar verdiniz?

Chiron’un Mars ile 14 Temmuz’daki kavuşumu aileniz ve ya yuvanız konusunda bazı geçmiş travmalarınızı tetikleyebilir. Baba burada önemli faktör olabilir. Kendinize ne kadar yapıcı ve ne kadar esneklik tanıdığınız önem kazanacak. İyileştirmeniz gereken yaralarınız var. Bunlarla yüzleşin.

Ayrıca Ocak aylarında yaşanan özel hayatınızı ve sağlığınız ile ilgili yaşadığınız bazı problemler, baskılar ve değişimler konusunda kendinizce bir takım çözümlere ulaşabilirsiniz. Bu durum kendinize olan öz güveninizin artmasına ve maddi açıdan kendinize nasıl yatırım yapmanız gerektiğiniz konusunda farkındalık yaratabilir. Partnerinizin desteğinden faydalanabilirsiniz. Anahtarlar sizin elinizde.


Kova Burcu

KOVA


Merkür’ün ileriye gitmeye başlamasıyla çalışma şartları, koşulları, işinizdeki düzen, rutin ve sağlığınız gibi konularda daha hızlı ilerleme şansı yakalayabileceksiniz. Özellikle hafta başında Koç burcunda yaşanacak olan Son dördün sayesinde, geçen hafta yaşanan yakın çevre, kardeşler, iş ve kariyerle ilgili girişimci stratejiler alanındaki stresli ve gergin durumlara çözüm yaratmak için fırsat kollayabilirsiniz. İşinizle ve ya kariyerinizle ilgili bir strateji oluşturmak ve ya girişimde bulunmak konusunda yetersiz ve ya başarısız olduğunuza nerede karar verdiniz?

Chiron’un Mars ile 14 Temmuz’daki kavuşumu yakın çevreniz, kardeşleriniz, ve ya kariyer alanında başlangıçlar yapmak konusunda bazı geçmiş travmalarınızı tetikleyebilir. Kendinize ne kadar yapıcı ve ne kadar esneklik tanıdığınız önem kazanacak. İyileştirmeniz gereken yaralarınız var. Bunlarla yüzleşin.

Ayrıca Ocak aylarında yaşanan kariyeriniz, işiniz, sahip olduğunuz statünüz ve bu alandaki endişeleriniz, gizli oluşumlarınız ile ilgili yaşadığınız bazı problemler, baskılar ve değişimler konusunda kendinizce bir takım çözümlere ulaşabilirsiniz. Bu durum kendinize olan öz güveninizin artmasına ve partnerinizden, ortağınızdan, yöneticilerden size nasıl destek sağlayabileceğiniz konusunda farkındalık yaratabilir. Partnerinizin desteğinden faydalanabilirsiniz. Anahtarlar sizin elinizde.


Balık Burcu

BALIK


Merkür’ün ileriye gitmeye başlamasıyla çocuklar, aşk hayatı, tatil ve eğlence gibi konularda daha hızlı ilerleme şansı yakalayabileceksiniz. Özellikle hafta başında Koç burcunda yaşanacak olan Son dördün sayesinde, geçen hafta yaşanan gelirler, kaynaklar, kazançlar ile ilgili stresli ve gergin durumlara çözüm yaratmak için fırsat kollayabilirsiniz. Parayla ilgili girişimde bulunmak konusunda yetersiz ve ya başarısız olduğunuza nerede karar verdiniz?

Chiron’un Mars ile 14 Temmuz’daki kavuşumu maddi alanda başlangıçlar yapmak konusunda bazı geçmiş travmalarınızı tetikleyebilir. Kendinize ne kadar yapıcı ve ne kadar esneklik tanıdığınız önem kazanacak. İyileştirmeniz gereken yaralarınız var. Bunlarla yüzleşin.

Ayrıca Ocak aylarında yaşanan kariyer alanındaki gelecek planlarınız, çevreniz ile ilgili yaşadığınız bazı problemler, baskılar ve değişimler konusunda kendinizce bir takım çözümlere ulaşabilirsiniz. Bu durum kendinize olan öz güveninizin artmasına ve çalışma ortamından, çalışanlardan size nasıl destek sağlayabileceğiniz konusunda farkındalık yaratabilir. Çalışma ortamındaki potansiyelinizden faydalanabilirsiniz. Anahtarlar sizin elinizde.


ZEYNEP ÖZYÖRÜK

KLAROS DANIŞMANLIK

☎ : 0 212 367 40 78 – 0 539 626 98 87

@klarosdanismanlik

[wdi_feed id=”2″]

Paylaş