Her neyi değiştirmek isterseniz isteyin, sağlığınızı, maddi durumunuzu, ilişkilerinizi ya da başka bir şeyi, süreç hep aynıdır! İstediğinizi hayal edin. Ona sahip olmanın sevgisini hayal edip hissedin. İsteğinizle geçireceğiniz her anı ve yaşayacağınız her durumu hayal edin ve ona sahip olduğunuzu hissedin. Her gün yedi dakikanızı isteğinizi hayal edip hissetmeye ayırmaya çalışın. İsteğinize kavuşana dek bunu her gün yapın. İsteğinizin adınız kadar size ait olduğunu hissedene dek yapın. Bazı şeyler için bu duruma bir iki günde gelirsiniz. Bazı şeyler daha çok zaman alır. Sonra hayatınıza devam edip elinizden geldiğince iyi duygular ve sevgi vermeye çalışın çünkü ne kadar çok sevgi verirseniz, isteğinize o kadar hızlı kavuşursunuz. İsteğinize kavuştuğunuzu hayal edip hissettikten sonra hayal ettiğinizi kapsayan yeni bir dünyaya adım atarsınız.

NİYET ETMEK VE YARATMAK ASTROKLAROS.COM

Onun için herkese iyileşmeyen yaranızdan bahsederek bu yeni dünyayla çatışmayın. Bu durumda yine en kötüsünü hayal etmiş olursunuz ve eski dünyanıza geri dönersiniz.

En kötüsünü hayal ettiğinizde karşılığında alacağınız şey kötüdür. En iyisini hayal ettiğinizde karşılığında alacağınız şey iyidir. Eğer biri sağlığımızı sorarsa

“Kendimi yüzde yüz sağlıklı hissediyorum ve vücudum bana uyum sağlıyor.”

diye yanıt verebilirsiniz.

“Her işte bir hayır vardır. Bu sayede sağlığımın değerini daha iyi anladım.” diyebilirsiniz.

Hatta eğer yeterince cesursanız, “Bomba gibiyim.” de diyebilirsiniz.

İstemediğiniz bir şeyden bahsederken kendinizi mutlaka kötü hissedersiniz. İşte bu kadar basit. Ama insanlar çoğu zaman iyi hissetmemeye o kadar alışmış ki istemediklerinden bahsederken ne kadar kötü hayaller kurup, ne kadar kötü hissettiklerini fark etmezler bile. Nasıl hissettiğinizin daha çok farkında oldukça ve duygularınıza daha çok değer verdikçe iyi duygularınızdaki en ufak düşüş bile size dayanılmaz gelir. İyi hissetmeye o kadar alışırsınız, duygularınızın o kadar farkında olursunuz ki biraz azaldıklarında hemen hisseder ve kendinizi iyi duygulara yöneltirsiniz.

Çoğu zaman iyi hissetmek ve mutlu olmalısınız, çünkü siz harika bir hayat yaşamak için doğdunuz ve bunu almanızın başka yolu yok!

R.BYRNE

Paylaş