Venüs tutulması, yani Venus’un Güneş ile aynı dereceye paylaşması, bir nokta gibi Güneş’in önünden geçiyor olması Venüs Tutulması olarak adlandırılır. Aslında bu durum Güneş’e yakın hareket eden Venus ve Merkür’ün Retro dönemlerde bize her seferinde yaşattığı bir durumdur. Fakat önemli ve etkilidir.

VENUS TUTULMASI ASTROKLAROS.COM

Aslında Venüs’ün işlevini tamamen kaybetmesine veya olumsuz sonuçlar ortaya çıkarmasına neden olur. Venüs tutulması, bu nedenle dünden itibaren olayların akışında yaşanabilecek aksilikleri, engelleri önümüze çıkarmakta. Bu yarında aynı şekilde devam edebilir.

Yarın yaşayacağımız Yarı Gölgeli Ay tutulması ile birlikte Venüs’ün rolü daha da aktif olacak. Ay tutulmasının etkileri yaklaşık bir hafta, 10 günden beri hissedilmekte. Venüs tutulması bunu daha da fazla hissetmemize neden oluyor.

Doğum haritanızda İkizler burcunun etkisi altındaki hayat alanı şu anda bir takım ertelemeler, gecikmeler, blokajlar ve mücadelelerle dolu olabilir. Fakat şunu bilmelisiniz ki Venus’un Güneş’den uzaklaşması ve 28 Haziran’dan itibaren İleri harekete geçmesiyle bu düğümler yavaş yavaş çözülecek, sadece birazcık daha sabıra ihtiyacımız var.

Akışta kalın!

ZEYNEP ÖZYÖRÜK

KLAROS DANIŞMANLIK

Paylaş