15 – 21 Haziran 2020 – Haftalık Burç Yorumları

Geçtiğimiz haftanın sakinliği, yerini Tutulma enerjisine bırakıyor.

Bu hafta Yengeç burcundaki Merkür, önce durağan enerjiye girip, sonrasında Retro harekete başlayacak. Arkasından 0 derece Yengeç burcunda gerçekleşecek olan son Güneş tutulmasına şahit olacağız. Bu Halkalı Güneş tutulması hayatımızda önemli bir iz bırakacak. Ve bir dönemi kapatacak. Geçmişe baktığımızda benzer enerjideki Güneş tutulması, Haziran 2001’de gerçekleşmişti. Sonrasında gerçekleşen olayları hatırlayacaksınız. ABD’de gerçekleşen 11 Eylül terör olayları, Afganistan’a yapılan geri saldırılar, Çin ekonomisinin güçlenerek, Dünya Ticaret Örgütü’ne kabul edilmesi..Tutulmaların hayatımızda dönüştürücü etkisine bundan sonraki dönemde şahit olacağız.

Yengeç burcu teması, gökyüzünde ön plana çıkmakta. Dolayısıyla aile, ev, yuva ile ilgili olarak Haziran başında yaptığınız planları ve yarım kalan işleri Temmuz ortasına kadar tamamlama fırsatı yakalayabileceksiniz. Merkür’ün hafta başında durağan pozisyonda olduğunu unutmayın. Beklediğiniz haberler gelmeyebilir, görüşmeler, toplantılar gerçekleşmeyebilir, ertelenebilir. Önümüzdeki hafta bu anlamda daha hareketli olacak. Venus’un de hala İkizler burcunda geri gittiğini unutmamak lazım.

Koç Burcu

KOÇ

Bu hafta aile, yuva ve evinizle ilgili konular ön plana çıkıyor.

Hafta ortasında yaşanacak olan Mars’ın Jupiter ve Pluto ile olan etkileşimi, bireysel hedefleriniz ve finansal idealleriniz ile ilgili kariyer ve mesleki hayatınız alanında harekete geçmenizi sağlayabilir.

Merkür’ün Retro hareketi hafta sonuna doğru gerçekleşirken, 21 Haziran’da gerçekleşecek olan Halkalı Güneş tutulması, uzun zamandan beri hissettiğiniz ve üzerinde kafa yorduğunuz yeni, sıfırdan bir başlangıcı tetikleyecek. Yeni bir ev, taşınma, ev/aile ilişkileri içinde bir değişiklik gündeminizde. Temmuz ortasına kadar bu değişime odaklanmanız mümkün. Diğer taraftan sosyal mesafe ve pandeminin getirdiği sınırlamalar ile ilgili konular bu yeni değişim alanında sizi zorlayabilir, ikilemde bırakabilir.

Boğa Burcu

BOĞA

Bu hafta iletişim, yakın çevreniz, kardeşleriniz ile olan ilişkiler, eğitimler, kısa seyahatler ile ilgili konular ön plana çıkıyor.

Hafta ortasında yaşanacak olan Mars’ın Jupiter ve Pluto ile olan etkileşimi, yasal süreçler, uzaklar, yurt dışı bağlantılı işlerinizde hareketlenmelere neden olabilir. Eşiniz ve ya ortağınız ile olan gelecek planlarınız, uzun zamandan beri ertelediğiniz girişimler buna sebep olabilir.

Merkür’ün Retro hareketi hafta sonuna doğru gerçekleşirken, 21 Haziran’da gerçekleşecek olan Halkalı Güneş tutulması, uzun zamandan beri hissettiğiniz ve üzerinde kafa yorduğunuz yeni, sıfırdan bir başlangıcı tetikleyecek. Yakın çevreniz, kardeşleriniz ile olan ilişkiniz, yeni bir eğitim, bir danışmanlık projesi, tüm bu konular hayatınızda yeni bir oluşuma gebe. Temmuz ortasına kadar bu değişime odaklanmanız mümkün. Diğer taraftan kariyer ve üst düzey otoriteler ile yaşanan sorunlar, pandeminin bu alandaki etkileri bu yeni değişim alanında sizi zorlayabilir, ikilemde bırakabilir.

İkizler Burcu

İKİZLER

Bu hafta gelirler, kazançlar, mali kaynaklar ile ilgili konular ön plana çıkıyor.

Hafta ortasında yaşanacak olan Mars’ın Jupiter ve Pluto ile olan etkileşimi, pasif gelirler, eşle olan ortak sermaye, yaptığınız harcamalar, banka, krediler gibi alanlarda hareketlenmelere neden olabilir. Kariyer ve mesleki alanda harekete geçmeniz bu alanlarda bir takım sonuçlar elde etmenizde yardımcı olacak.

Merkür’ün Retro hareketi hafta sonuna doğru gerçekleşirken, 21 Haziran’da gerçekleşecek olan Halkalı Güneş tutulması, uzun zamandan beri hissettiğiniz ve üzerinde kafa yorduğunuz yeni, sıfırdan bir başlangıcı tetikleyecek. Yeni bir gelir kapısı, maddi kaynaklar ve kazançlar alanında yeni bir oluşum, yeteneklerinizin ve becerilerinizin paraya dönüşmesi gibi tüm bu konular hayatınızda yeni bir oluşuma gebe. Temmuz ortasına kadar bu konuyla ilgili oldukça fazla görüşme ve yazışma yapabilirsiniz. Diğer taraftan yabancılarla olan işleriniz, uzaklar, seyahatler alanındaki kısıtlamalar, pandeminin bu alandaki etkileri bu yeni oluşum alanında sizi zorlayabilir, ikilemde bırakabilir.

Yengeç Burcu

YENGEÇ

Bu hafta özel hayatınız, genel sağlığınız, ikili ilişkiler ile ilgili bakış açınız gibi konular ön plana çıkıyor.

Hafta ortasında yaşanacak olan Mars’ın Jupiter ve Pluto ile olan etkileşimi, aileniz ile uzaklara gitmek ve ya bir seyahat planlamak gibi konularda sizi harekete geçirebilir. Ortaklıklarınızın ve ya müşterilerinizin, ya da evliliğinizdeki ciddi zorlu değişim sürecindeki baskıyı bu şekilde yönetmek isteyebilirsiniz.

Merkür’ün Retro hareketi hafta sonuna doğru gerçekleşirken, 21 Haziran’da gerçekleşecek olan Halkalı Güneş tutulması, uzun zamandan beri hissettiğiniz ve üzerinde kafa yorduğunuz yeni, sıfırdan bir başlangıcı tetikleyecek. Yeni bir görünüm, imaj, kişisel gelişim alanında alacağınız bir eğitim, ikili ilişkilerde belirleyeceğiniz yeni bir duruş ve ya taktik, kendinize katkı sağlayacak ve statü kazandıracak yeni bir başlangıç gündemde. Temmuz ortasına kadar bu konuyla ilgili oldukça fazla görüşme ve yazışma yapabilirsiniz. Diğer taraftan harcamalar ve pasif gelirlerle ilgili yaşadığınız kısıtlamalar, pandeminin bu alandaki olumsuz etkileri bu yeni oluşum alanında sizi zorlayabilir, ikilemde bırakabilir.

Aslan Burcu

ASLAN

Bu hafta aileniz ve yuvanızla ile ilgili perde arkasından yöneteceğiniz konular ön plana çıkıyor. Geri plandaki düzenlemeler önem kazanacak.

Hafta ortasında yaşanacak olan Mars’ın Jupiter ve Pluto ile olan etkileşimi, harcamalar ve masraflar konusunda sizi harekete geçirebilir. Fazla harcamaya dikkat! Online alışveriş bunda etken gibi. Fakat bu durum günlük rutininizde artan sorumluluk ve görevlerinizde kolaylık sağlayabilir. Yükünüz hafifleyebilir.

Merkür’ün Retro hareketi hafta sonuna doğru gerçekleşirken, 21 Haziran’da gerçekleşecek olan Halkalı Güneş tutulması, uzun zamandan beri hissettiğiniz ve üzerinde kafa yorduğunuz yeni, sıfırdan bir başlangıcı tetikleyecek. Evinizin içinde yeni bir düzen, yeni bir oluşum belki dıştan farkedilmeyecek, fakat psikolojik anlamda sizin rahatlamanızı sağlayacak manevi bir değişim gündemde. Temmuz ortasına kadar bu konuyla ilgili nedenleri ve niçinlerine cevap arayabilir, gerekeni yapabilirsiniz. Diğer taraftan partneriniz ve ortağınız ilgili yaşadığınız sorunlar, bu alandaki sınavlar, pandeminin bu alandaki olumsuz etkileri bu yeni oluşum alanında sizi zorlayabilir, seçim yapmak ağır gelebilir.

Başak Burcu

BAŞAK

Bu hafta sosyal çevreniz, girdiğiniz ortamlar, mesleki kazançlar ön plana çıkıyor.

Hafta ortasında yaşanacak olan Mars’ın Jupiter ve Pluto ile olan etkileşimi, partneriniz ve ortağınız ile ilgili sizi harekete geçirebilir. 2 seneden beri üzerinde çalıştığınız ve bir işe, disipline dönüştürmeye çalıştığınız ilgi alanlarındaki zorlu değişim sürecinde baskıyı azaltmak ana hedefiniz olabilir. Aşk hayatınız, çocuklar da bu değişime dahil gibi görünüyor. Artan sorumlulukları yönetmek gerekecek.

Merkür’ün Retro hareketi hafta sonuna doğru gerçekleşirken, 21 Haziran’da gerçekleşecek olan Halkalı Güneş tutulması, uzun zamandan beri hissettiğiniz ve üzerinde kafa yorduğunuz yeni, sıfırdan bir başlangıcı tetikleyecek. Yeni bir çevre, yeni bir sosyalleşme alanı, aileniz gibi göreceğiniz sıcak bir ortam. Temmuz ortasına kadar bu konuyla ilgili bir çok görüşme ve ya konuşma yapabilirsiniz. Diğer taraftan çalışma şartları, ortamı, sağlığınız ile ilgili yaşadığınız sorunlar, pandeminin bu alandaki olumsuz etkileri bu yeni oluşum alanında sizi zorlayabilir, seçim yapmak zorunda bırakabilir.

Terazi Burcu

TERAZİ

Bu hafta kariyer, mesleki konular, toplum önündeki rolünüz ön plana çıkıyor.

Hafta ortasında yaşanacak olan Mars’ın Jupiter ve Pluto ile olan etkileşimi, çalışma ortamınız, şartlarınız ve günlük işleriniz ile ilgili sizi harekete geçirebilir. Eviniz ve yuvanız, evden yürüttüğünüz işiniz ve bu alanda artan sorumlulukların baskısını yeni bir düzenlemeyle halletmeye çalışmanız mümkün. Belki bir iki ufak yatırım yapmanız gerekebilir.

Merkür’ün Retro hareketi hafta sonuna doğru gerçekleşirken, 21 Haziran’da gerçekleşecek olan Halkalı Güneş tutulması, uzun zamandan beri hissettiğiniz ve üzerinde kafa yorduğunuz yeni, sıfırdan bir başlangıcı tetikleyecek. Yeni bir statü, yeni bir konum, bir terfi, kariyerinizle ilgili yapacağınız keskin bir dönüş ve yeni bir alan size çok şey katabilir. Temmuz ortasına kadar bu konuyla ilgili bir çok görüşme ve ya çalışma yapabilirsiniz. Diğer taraftan çocuklar, hobiler, tatil, eğlence gibi konularda yaşadığınız kısıtlamalar, pandeminin olumsuz etkileri bu yeni oluşum alanında sizi zorlayabilir.

Akrep Burcu

AKREP

Bu hafta uzaklar, seyahatler, yolculuklar, yasal süreçler hayatınızda ön plana çıkıyor.

Hafta ortasında yaşanacak olan Mars’ın Jupiter ve Pluto ile olan etkileşimi, çocuklar ve aşk hayatınız ile ilgili sizi harekete geçirebilir. Kariyer ve iş hayatınızın üzerinde yarattığı stres ve artan baskısını ancak bu şekilde yönetebileceksiniz. Sanatsal bir hobinizle uğraşmak sizi bu bağlamda rahatlatabilir.

Merkür’ün Retro hareketi hafta sonuna doğru gerçekleşirken, 21 Haziran’da gerçekleşecek olan Halkalı Güneş tutulması, uzun zamandan beri hissettiğiniz ve üzerinde kafa yorduğunuz yeni, sıfırdan bir başlangıcı tetikleyecek. Uzaklarda bir ev, gayrimenkul, ve ya uzaklardaki ailenizle yapacağınız yeni bir düzen gündeme gelebilir. Temmuz ortasına kadar bu konuyla ilgili bir çok görüşme ve ya çalışma yapabilirsiniz. Diğer taraftan aileniz, yuvanız, eviniz gibi konularda yaşadığınız kısıtlamalar, zorluklar, pandeminin olumsuz etkileri bu yeni oluşum alanında sizi zorlayabilir.

Yay Burcu

YAY

Bu hafta harcamalar, masraflar, pasif gelirler, banka, kredi, miras gibi konular hayatınızda ön plana çıkıyor.

Hafta ortasında yaşanacak olan Mars’ın Jupiter ve Pluto ile olan etkileşimi, aileniz ve yuvanızla ilgili bir takım hareketlenmeleri gündeme getirebilir. Maddi konularda artan sorumluluklar, gelirlerle ilgili stresi yönetmek için bu eylemler gerekli olabilir.

Merkür’ün Retro hareketi hafta sonuna doğru gerçekleşirken, 21 Haziran’da gerçekleşecek olan Halkalı Güneş tutulması, uzun zamandan beri hissettiğiniz ve üzerinde kafa yorduğunuz yeni, sıfırdan bir başlangıcı tetikleyecek. Yeni bir yatırım planı, eviniz ve ya aileniz için ortak sermaye koymak, banka ve ya krediye başvurmak, bir yan gelir sahibi olmak. Temmuz ortasına kadar tüm bu konularla ilgili bir çok görüşme ve ya çalışma yapabilirsiniz. Diğer taraftan internet, telekomünikasyon, uzaktan eğitimler gibi konularda yaşadığınız kısıtlamalar, zorluklar, pandeminin etkileri bu yeni oluşum alanında sizi zorlayabilir.

Oğlak Burcu

OĞLAK

Bu hafta partneriniz, eşiniz, ortaklıklar ve sözleşmeler gibi konular hayatınızda ön plana çıkıyor.

Hafta ortasında yaşanacak olan Mars’ın Jupiter ve Pluto ile olan etkileşimi, yaratıcılık ve hayal gücü gerektiren konularda bazı düşüncelerinizi harekete geçirmenizde yardımcı olabilir. Motivasyonunuz mesleğinizle ilgili artarken, özel hayatınızdaki stresi yönetmeniz konusunda belki şifa teknikleri, ilham verici konular, sanatsal faaliyetler yardımcı olabilir.

Merkür’ün Retro hareketi hafta sonuna doğru gerçekleşirken, 21 Haziran’da gerçekleşecek olan Halkalı Güneş tutulması, uzun zamandan beri hissettiğiniz ve üzerinde kafa yorduğunuz yeni, sıfırdan bir başlangıcı tetikleyecek. Yeni bir ilişki, yeni bir ortaklık, birliktelik, anlaşma ve ya sözleşme ve ya mevcut ilişkide yeni bir düzeni gündeme gelebilir. Temmuz ortasına kadar bu konuyla ilgili bir çok görüşme ve ya çalışma yapabilirsiniz. Diğer taraftan maddi koşullar, gelirler ve kaynaklar gibi konularda yaşadığınız kısıtlamalar, zorluklar, pandeminin olumsuz etkileri bu yeni oluşum alanında sizi zorlayabilir.

Kova Burcu

KOVA

Bu hafta çalışma şartları, çalışma ortamı, işiniz, sağlığınız gibi konular hayatınızda ön plana çıkıyor.

Hafta ortasında yaşanacak olan Mars’ın Jupiter ve Pluto ile olan etkileşimi, maddi konular, kaynaklar ve kazançlar ile ilgili harekete geçmenizde yardımcı olabilir. Burada amaç kariyer alanında perde arkasında yaşadığınız değişim, dönüşüm ve artan stresi yönetmek konusunda rahatlatıcı etki sağlayabilir. Belki yeni bir kaynak yaratmak için araçlar yaratabilirsiniz.

Merkür’ün Retro hareketi hafta sonuna doğru gerçekleşirken, 21 Haziran’da gerçekleşecek olan Halkalı Güneş tutulması, uzun zamandan beri hissettiğiniz ve üzerinde kafa yorduğunuz yeni, sıfırdan bir başlangıcı tetikleyecek. Yeni bir günlük rutin, düzen, çalışma ortamında yeni şartlar, yeni bir pozisyon, sağlıklı beslenme ve diyet alanında yeni bir başlangıç gündeme gelebilir. Temmuz ortasına kadar bu konuyla ilgili bir çok görüşme ve ya çalışma yapabilirsiniz. Diğer taraftan özel hayatınız, özgürlüğünüz ve serbest hareket etme gibi konularda yaşadığınız kısıtlamalar, zorluklar, pandeminin olumsuz etkileri bu yeni oluşum alanında sizi zorlayabilir.

Balık Burcu

BALIK

Bu hafta çocuklar, aşk hayatı, hobiler, eğlence ve tatil gibi konular hayatınızda ön plana çıkıyor.

Hafta ortasında yaşanacak olan Mars’ın Jupiter ve Pluto ile olan etkileşimi, uzaklar ve seyahatler konusunda bir takım atılımlar yaparak hayatınıza yeni bir yön vermenizi sağlayabilir. Burada asıl amaç sosyal çevre ve ortamlar konusunda yaşadığınız stresi yönetmek olabilir.

Merkür’ün Retro hareketi hafta sonuna doğru gerçekleşirken, 21 Haziran’da gerçekleşecek olan Halkalı Güneş tutulması, uzun zamandan beri hissettiğiniz ve üzerinde kafa yorduğunuz yeni, sıfırdan bir başlangıcı tetikleyecek. Çocuklarınız, aşk hayatınız, tatil ve eğlence, hobiler bu sıfırdan oluşumlara gebe. Haziran başından bu yana yaptığınız görüşmelere, Temmuz ortasına kadar devam ederek, bir çok kalan süreci tamamlayabilirsiniz. Diğer taraftan online çalışmalar, evden yürüttüğünüz işleriniz gibi konularda yaşadığınız kısıtlamalar, zorluklar, pandeminin olumsuz etkileri bu yeni oluşum alanında sizi zorlayabilir.

ZEYNEP ÖZYÖRÜK

KLAROS DANIŞMANLIK

☎ : 0 212 367 40 78 – 0 539 626 98 87

@klarosdanismanlik

[wdi_feed id=”2″]

Paylaş