KOÇ BURCU

KOÇ: 7 Mayıs’ta gerçekleşecek olan Dolunay ile, maddi açıdan borçlar, masraflar, pasif gelirler ile ilgili bir bitiş/sonlanma yaşayabilirsiniz. Eviniz, aileniz, yuvanız ile ilgili bir borcu kapatabilirsiniz. Yapacağınız ticari anlaşmalar konusunda iyimserliğinizi korumaya devam edebilirsiniz.

BOĞA BURCU

BOĞA: 7 Mayıs’ta gerçekleşecek olan Dolunay ile, ikili ilişkiler, ortaklıklar ile ilgili bir sonlanma yaşayabilirsiniz. Partnerinize veda edebilirsiniz. Aile ile ilgili fikirler, düşünceler bu alanda belirleyici olacak. Gelecek planlarınız konusunda ise iyimserliğinizi korumaya devam edebilirsiniz.

İKİZLER BURCU

İKİZLER: 7 Mayıs’ta gerçekleşecek olan Dolunay ile, çalışma ortamı, şartları, düzen ve günlük rutin alanında bir sonlanma yaşayabilirsiniz. Maddi konular belirleyici olabilir. Gelirler ile ilgili yeni bir döneme girebilir, yeni bir sürece tanıklık edebilirsiniz.

YENGEÇ BURCU

YENGEÇ: 7 Mayıs’ta gerçekleşecek olan Dolunay ile, çocuklar , aşk hayatı, hobiler, rekabet gibi konularda bir bitiş ve ya farkındalık yaşayabilirsiniz. Bir aşkınıza veda edebilirsiniz, ve ya çocuklarla ilgili bir sürecin sonuna gelebilirsiniz.

ASLAN BURCU

ASLAN: 7 Mayıs’ta gerçekleşecek olan Dolunay ile, eviniz, yuvanız ve aileniz ile ilgili bazı konularda bir sonlanma yaşayabilirsiniz. Aileniz içinden birisi size veda edebilir, evinizdeki düzen değişebilir.

BAŞAK BURCU

BAŞAK: 7 Mayıs’ta gerçekleşecek olan Dolunay ile, yatırım, borç ve masraflar, pasif gelirler ile ilgili bazı proje ve stratejilerinizde bir netlik elde etmeniz mümkün. Aileniz için düşündüğünüz bir gelecek planı rafa kalkabilir, ve ya tamamlanabilir.

TERAZİ BURCU

TERAZİ: 7 Mayıs’ta gerçekleşecek olan Dolunay ile, bir gelir kapınızdan olabilirsiniz. Özellikle pasif bir gelir kaybı yaşayabilirsiniz. Bu durum sizi zorlasa da, yaptığınız işe inancınız yüksek. Kaybettiğinizi başka yerden telafi etmek konusunda iyimser olabileceksiniz.

AKREP BURCU

AKREP: 7 Mayıs’ta gerçekleşecek olan Dolunay ile, özel hayatınız ve ikili ilişkiler alanında karşı tarafa renginizi belli edeceksiniz. Bir kişiye duygularınızı açabilirsiniz. Fakat onun hakkında ne düşündüğünüzü söylerken, kendinizi yanlış ifade etmeniz mümkün.

YAY BURCU

YAY: 7 Mayıs’ta gerçekleşecek olan Dolunay ile, bilinçaltında bastırdığınız korkular, özellikle güven ve sadakat ile ilgili endişeler konusunda önemli farkındalıklar yaşayabilirsiniz. Partnerinizin samimiyetini sorgulayabilirsiniz.

OĞLAK BURCU

OĞLAK: 7 Mayıs’ta gerçekleşecek olan Dolunay ile, bir dostunuza veda edebilir, bir çevreden kendinizi soyutlayabilirsiniz. Güvenle ilgili şüpheleriniz burada belirleyici olabilir.

KOVA BURCU

KOVA: 7 Mayıs’ta gerçekleşecek olan Dolunay ile, kariyer alanınız, üst düzey yöneticiler, izlediğiniz prosedürler ve kurallar alanında bazı durumlar netlik kazanabilir. Bir müdürünüz işten ayrılabilir ve ya çalışma şartlarınızla bağlantılı olarak bazı anonslar yapılabilir.

BALIK BURCU

BALIK: 7 Mayıs’ta gerçekleşecek olan Dolunay ile, uzaklar, uzaklardaki bağlantılarınız, çocuklarınızla yapacağınız seyahatler ve ya tatil planları gibi konular netlik kazanabilir.

ZEYNEP ÖZYÖRÜK

KLAROS DANIŞMANLIK

[wdi_feed id=”2″]
Paylaş