Bu hafta önemli gökyüzü olayları bizi etkilemeye devam ediyor. Ay Düğümleri yaklaşık 18 aylık Yengeç/Oğlak aksındaki yolculuğunu tamamlayarak, İkizler/Yay aksına geçiş yapacak. Hayatımızda kendimizi geliştirmemiz gereken konular tamamen değişiyor. İletişim, eğitim, öğretim, entelektüel donanım, kardeşler ve yakın akrabalarla ilişkiler konusunda kendimizi geliştireceğiz.

7 Mayıs’ta Akrep burcunda gerçekleşecek olan Dolunay, önemli sırları ortaya dökerken, bizi oldukça şaşırtacak. Bazılarımızı ise hayal kırıklığına uğratacak. İletişim gezegeni Merkür ise bu hafta oldukça aktif. Jupiter, Neptun ve Pluto ile olan açısı, bilgi toplama, haber alma, yazışma, görüşme gibi aktivitelerle hafta sonu yoğun bir iletişim trafiğine bizi sürükleyecek. Değişen düzene mali açıdan uyum sağlamaya çalışabiliriz.

Koç Burcu

KOÇ

Hafta Venus – Neptun zorlu açısıyla başlıyor. Partneriniz ve ya ortağınız ile olan ilişkinizde bir takım hüsranlar, hayal kırıklıkları sizi huzursuz edebilir. Beklentilerinizi gözden geçirmelisiniz. Maddi konular, ticaret faaliyetler alanında görüşme yapmak için 5 Mayıs uygun bir gün değil. Önceki ve ya bir sonraki günü iletişime geçmek için kullanmanız daha faydalı olacaktır.

Ay düğümlerinin İkizler/Yay burcu aksına geçmesiyle, 2022’ye kadar, kendinizi, iletişim becerileri, eğitim, öğretim, entelektüel donanım, kardeşler ve yakın akrabalarla ilişkiler konusunda geliştirmeye çalışabilirsiniz.

7 Mayıs’ta gerçekleşecek olan Dolunay ile, maddi açıdan borçlar, masraflar, pasif gelirler ile ilgili bir bitiş/sonlanma yaşayabilirsiniz. Eviniz, aileniz, yuvanız ile ilgili bir borcu kapatabilirsiniz. Yapacağınız ticari anlaşmalar konusunda iyimserliğinizi korumaya devam edebilirsiniz.

Hafta sonu, üst düzey yöneticiler ve ya otorite kişiler ile oldukça yoğun bir iletişim trafiğine girebilirsiniz. Kazançlar, çalışma şartları, artan sorumluluklar gündem konusu.

Boğa Burcu

BOĞA

Hafta Venus – Neptun zorlu açısıyla başlıyor. Maddi konularda hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Bu alanda yapacağınız görüşmeler beklentilerinizi karşılamayabilir. Özel hayatınız, maddi manevi koşullarınız ile ilgili görüşme yapmak için 5 Mayıs uygun bir gün değil. Önceki ve ya bir sonraki gün fikirlerinizi paylaşmak için kullanmanız daha faydalı olacaktır.

Ay düğümlerinin İkizler/Yay burcu aksına geçmesiyle, 2022’ye kadar, kendinizi, ticaret, alım – satım, gelir yollarını çeşitlendirme gibi konularda geliştirmeye çalışabilirsiniz.

7 Mayıs’ta gerçekleşecek olan Dolunay ile, ikili ilişkiler, ortaklıklar ile ilgili bir sonlanma yaşayabilirsiniz. Partnerinize veda edebilirsiniz. Aile ile ilgili fikirler, düşünceler bu alanda belirleyici olacak. Gelecek planlarınız konusunda ise iyimserliğinizi korumaya devam edebilirsiniz.

Hafta sonu, uzaklardaki arkadaşlarınız, bağlantılarınız ile oldukça yoğun bir iletişim trafiğine girebilirsiniz. Maddiyat ve işinizdeki rekabet ortamı gündemi belirleyebilir.

İkizler Burcu

İKİZLER

Hafta Venus – Neptun zorlu açısıyla başlıyor. İşiniz ve ya mesleğiniz ile bağlantılı otorteler, üst düzey kişiler ile yapacağınız konuşmalar ve görüşmeler hayal kırıklığı yaratabilir. Parasal endişelerinizi dile getirmek için 5 Mayıs uygun bir gün değil. Önceki ve ya bir sonraki gün fikirlerinizi paylaşmanız daha faydalı olabilir.

Ay düğümlerinin İkizler/Yay burcu aksına geçmesiyle, 2022’ye kadar, bilgisel donanım, bireysel hedefler, fikirler, düşünceler, özel hayatınız konusunda değişim yaşayabilirsiniz.

7 Mayıs’ta gerçekleşecek olan Dolunay ile, çalışma ortamı, şartları, düzen ve günlük rutin alanında bir sonlanma yaşayabilirsiniz. Maddi konular belirleyici olabilir. Gelirler ile ilgili yeni bir döneme girebilir, yeni bir sürece tanıklık edebilirsiniz.

Hafta sonu, partneriniz, ortaklarınız ve müşterileriniz ile oldukça yoğun bir iletişim trafiğine girebilirsiniz. Özellikle maddi konulardaki endişeler gündemi belirleyebilir.

Yengeç Burcu

YENGEÇ

Hafta Venus – Neptun zorlu açısıyla başlıyor. Bazı dedikodular, arkanızdan çevrilen işler sizi hayal kırıklığı yaratabilir. Para ile ilgili görüşme yapmak için 5 Mayıs uygun bir gün değil. Önceki ve ya bir sonraki gün fikirlerinizi paylaşmanız daha faydalı olabilir.

Ay düğümlerinin İkizler/Yay burcu aksına geçmesiyle, 2022’ye kadar, bilinçaltı, mahremiyet alanı, kardeşlerle ilgili endişeleriniz alanında önemli yüzleşmeler yaşamanız mümkün.

7 Mayıs’ta gerçekleşecek olan Dolunay ile, çocuklar , aşk hayatı, hobiler, rekabet gibi konularda bir bitiş ve ya farkındalık yaşayabilirsiniz. Bir aşkınıza veda edebilirsiniz, ve ya çocuklarla ilgili bir sürecin sonuna gelebilirsiniz.

Hafta sonu, çalışma arkadaşlarınız, varsa çalışanlarınız, sahip olduğunuz düzen ve istem alanında oldukça yoğun bir iletişim trafiğine girebilirsiniz. Özellikle geleceğinizle ilgili maddi konular gündemi belirleyebilir.

Aslan Burcu

ASLAN

Hafta Venus – Neptun zorlu açısıyla başlıyor. Arkadaş çevreniz, sosyal ortamınız, onlardan gelen bazı haberler, bilgiler sizi hüsrana uğratabilir. Üst düzeyler ile maddi konularda görüşme yapmak için 5 Mayıs uygun bir gün değil. Önceki ve ya bir sonraki gün fikirlerinizi paylaşmanız daha faydalı olabilir.

Ay düğümlerinin İkizler/Yay burcu aksına geçmesiyle, 2022’ye kadar, sosyal çevreniz, özellikle de kariyer vasıtasıyla tanıdığınız kişilerle olan ilişkileriniz, önem kazanacak. Size yol gösterecek insanlar hayatınıza girebilir. Şanslı bir dönem.

7 Mayıs’ta gerçekleşecek olan Dolunay ile, eviniz, yuvanız ve aileniz ile ilgili bazı konularda bir sonlanma yaşayabilirsiniz. Aileniz içinden birisi size veda edebilir, evinizdeki düzen değişebilir.

Hafta sonu, çocuklar, hobiler, aşk hayatınız sizi meşgul edecek gibi. Yolculuk planları yapabilirsiniz. Üst düzeylerle yapacağınız bazı görüşmeler, sizi rehavete sürükleyebilir.

Başak Burcu

BAŞAK

Hafta Venus – Neptun zorlu açısıyla başlıyor. Kariyer alanında son dönem elde ettiğiniz başarılarınıza rağmen siz kendinizi hüsrana uğramış gibi hissedebilirsiniz. Özellikle partner ve ortaklıklar tatmin edici olmayabilir. Uzaklardaki bağlantılarınız ile maddi konularda görüşme yapmak için 5 Mayıs uygun bir gün değil. Önceki ve ya bir sonraki gün fikirlerinizi paylaşmanız daha faydalı olabilir.

Ay düğümlerinin İkizler/Yay burcu aksına geçmesiyle, 2022’ye kadar, kariyeriniz ve mesleki hedefleriniz alanında önemli bir dönüm noktasından geçeceksiniz. Kılavuz nitelikli insanlar hayatınıza girebilir, mesleğinizde bir çıkış yaşayabilirsiniz.

7 Mayıs’ta gerçekleşecek olan Dolunay ile, yatırım, borç ve masraflar, pasif gelirler ile ilgili bazı proje ve stratejilerinizde bir netlik elde etmeniz mümkün. Aileniz için düşündüğünüz bir gelecek planı rafa kalkabilir, ve ya tamamlanabilir.

Hafta sonu, uzaklarla olan iletişiminiz artarak iş konularına yoğunlaşabilirsiniz. Seyahatler alanında bir çözüm yaratmaya çalışabilirsiniz.

Terazi Burcu

TERAZİ

Hafta Venus – Neptun zorlu açısıyla başlıyor. Uzaklarla olan ilişkileriniz, seyahatler, eğitim, yüksek öğrenim gibi alanlarda beklentileriniz karşılanmayabilir, hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Borçlu olduklarınız ve ya size borcu olanlar ile maddi görüşme yapmak için 5 Mayıs uygun bir gün değil. Önceki ve ya bir sonraki gün fikirlerinizi paylaşmanız daha faydalı olabilir.

Ay düğümlerinin İkizler/Yay burcu aksına geçmesiyle, 2022’ye kadar, uzaklar, farklı kültürler, eğitim, öğretim alanında önemli bir dönüm noktasından geçeceksiniz. Kılavuz nitelikli insanlar hayatınıza girebilir, bir çıkış yaşayabilirsiniz. Kendinizi entelektüel anlamda geliştirebilirsiniz.

7 Mayıs’ta gerçekleşecek olan Dolunay ile, bir gelir kapınızdan olabilirsiniz. Özellikle pasif bir gelir kaybı yaşayabilirsiniz. Bu durum sizi zorlasa da, yaptığınız işe inancınız yüksek. Kaybettiğinizi başka yerden telafi etmek konusunda iyimser olabileceksiniz.

Hafta sonu, partnerinizle olan ortak sermaye, pasif gelirler ve evinizden yaptığınız işlerin getirisi üzerine çok fazla düşünebilir, görüşmeler yapabilirsiniz. Özellikle eğitim, danışmanlık, miras gibi konulardan geliriniz varsa, bu konulara eğilmeniz mümkün.

Akrep Burcu

AKREP

Hafta Venus – Neptun zorlu açısıyla başlıyor. Maddi destekler, pasif gelirler konusunda beklentileriniz karşılanmayabilir, hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Beklediğinizden azına razı kalmak rahatsız edebilir. Partneriniz ve ortağınız ile maddi konularda görüşme yapmak için 5 Mayıs uygun bir gün değil. Önceki ve ya bir sonraki gün fikirlerinizi paylaşmanız daha faydalı olabilir.

Ay düğümlerinin İkizler/Yay burcu aksına geçmesiyle, 2022’ye kadar, çeşitli pasif gelirler üzerinde yoğunlaşabilirsiniz. Sigorta, prim, ikramiye önemli olurken, nereye, ne kadar para harcamak, yatırım yapmak konusunda önemli kazanımlar elde edeceksiniz.

7 Mayıs’ta gerçekleşecek olan Dolunay ile, özel hayatınız ve ikili ilişkiler alanında karşı tarafa renginizi belli edeceksiniz. Bir kişiye duygularınızı açabilirsiniz. Fakat onun hakkında ne düşündüğünüzü söylerken, kendinizi yanlış ifade etmeniz mümkün.

Hafta sonu, partneriniz ve işinizle ilgili sorumluluklar üzerine çok fazla düşünebilir, görüşmeler yapabilirsiniz. Özellikle harcama ve masraf kısmı bu alanda sizi ilgilendiren taraf olacak.

Yay Burcu

YAY

Hafta Venus – Neptun zorlu açısıyla başlıyor. Partneriniz, ortağınız, ikili ilişkiler alanında büyük bir hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Aile, ev hayatı, yaşadığınız yer konusunda beklentileriniz maalesef karşılanmayabilir. Çalışma şartlarınız ve ya çalışma arkadaşlarınız ile maddi konularda görüşme yapmak için 5 Mayıs uygun bir gün değil. Önceki ve ya bir sonraki gün fikirlerinizi paylaşmanız daha faydalı olabilir.

Ay düğümlerinin İkizler/Yay burcu aksına geçmesiyle, 2022’ye kadar, ikili ilişkiler, ortaklıklar daha da önem kazanacak. Kendinizden ödün verirken, karşı taraf için, önemli fedakarlıklar yapabilirsiniz.

7 Mayıs’ta gerçekleşecek olan Dolunay ile, bilinçaltında bastırdığınız korkular, özellikle güven ve sadakat ile ilgili endişeler konusunda önemli farkındalıklar yaşayabilirsiniz. Partnerinizin samimiyetini sorgulayabilirsiniz. 

Hafta sonu, maddi sorumluluklarınız üzerine çok fazla düşünebilir, görüşmeler yapabilirsiniz. Çalışma ortamınızdaki şartlar ve çalışanlar bu alanda belirleyici olabilir.

Oğlak Burcu

OĞLAK

Hafta Venus – Neptun zorlu açısıyla başlıyor. Çalışma ortamınız, şartlarınız, çalışanlarınız ile ilgili beklentileriniz karşılanmayabilir. Üst düzey yöneticiler sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Çocuklar, aşk hayatı, spekülatif yatırım araçları için görüşme yapma konusunda 5 Mayıs uygun bir gün değil. Önceki ve ya bir sonraki gün fikirlerinizi paylaşmanız daha faydalı olabilir.

Ay düğümlerinin İkizler/Yay burcu aksına geçmesiyle, 2022’ye kadar, çalışma şartları, ortamı, çalışanlar, günlük düzeni oturtma, iletişim becerilerinizi geliştirme, aynı anda iki işte çalışma gibi durumlar önem kazanacak. Bu alanda kendinizi geliştirmek zorunda kalabilirsiniz.

7 Mayıs’ta gerçekleşecek olan Dolunay ile, bir dostunuza veda edebilir, bir çevreden kendinizi soyutlayabilirsiniz. Güvenle ilgili şüpheleriniz burada belirleyici olabilir.

Hafta sonu, geçtiğimiz seneden bu yana yaşadığınız zorlu olayların sonucunda elde ettiğiniz farkındalıklar, özel hayatınızla ilgili kararlar, aşk hayatınızın size sağladığı güven ortamı üzerine çok fazla düşünebilir, konuşabilir, görüşmeler yapabilirsiniz.

Kova Burcu

KOVA

Hafta Venus – Neptun zorlu açısıyla başlıyor. Tatil, eğlence, aşk hayatınız ile ilgili bir hüsranla karşılaşabilirsiniz. Aileniz, yuvanız, taşınma, yer değişiklği gibi konularda görüşme yapmak için 5 Mayıs uygun bir gün olmayabilir. Önceki ve ya bir sonraki gün fikirlerinizi paylaşmanız daha faydalı olabilir.

Ay düğümlerinin İkizler/Yay burcu aksına geçmesiyle, 2022’ye kadar, eğitim, öğrenim ve bu alandaki rekabetçi gücünüz önem kazanacak.

7 Mayıs’ta gerçekleşecek olan Dolunay ile, kariyer alanınız, üst düzey yöneticiler, izlediğiniz prosedürler ve kurallar alanında bazı durumlar netlik kazanabilir. Bir müdürünüz işten ayrılabilir ve ya çalışma şartlarınızla bağlantılı olarak bazı anonslar yapılabilir.

Hafta sonu, aileniz ve yuvanız, yer değişiklikleri, ilerdeki kariyer planlarınız gündeminizi oluşturabilir. Bu durum sosyal çevrenizin değişmesine neden olacak gibi.

Balık Burcu

BALIK

Hafta Venus – Neptun zorlu açısıyla başlıyor. Aileniz, yuvanız ve eviniz ile ilgili beklentileriniz konusunda bir hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Burada idealist yaklaşımınız sizi gerçeklerden uzaklaştırabilir. Kardeşiniz, yakın çevreniz ile maddi konularda görüşme yapmak için 5 Mayıs uygun bir gün değil. Önceki ve ya bir sonraki gün fikirlerinizi paylaşmanız daha faydalı olabilir.

Ay düğümlerinin İkizler/Yay burcu aksına geçmesiyle, 2022’ye kadar, eviniz, yuvanız, yaşadığınız ortam konusunda önemli değişimler geçirebilirsiniz. Kariyer tarafı bu dönemde sizi pek tatmin etmeyebilir.

7 Mayıs’ta gerçekleşecek olan Dolunay ile, uzaklar, uzaklardaki bağlantılarınız, çocuklarınızla yapacağınız seyahatler ve ya tatil planları gibi konular netlik kazanabilir.

Hafta sonu, maddi konular üzerine görüşmeler yapabilir, gelecek ile ilgili planlarınızı nasıl gerçeğe dönüştürebileceğiniz konusunda kafa yorabilirsiniz.

KLAROS DANIŞMANLIK

ZEYNEP ÖZYÖRÜK

☎ : 0 212 367 40 78 – 0 539 626 98 87

@klarosdanismanlik

[wdi_feed id=”2″]

Paylaş