Saturn Retrosu 11 Mayıs itibariyle başlıyor! Yaklaşık 2,5 senelik Oğlak burcundkai yolculuğunu Aralık 2020’de sonlandıracak. Saturn’un kendi yönettiği burçta yaptığı bu yolculuk çoğu insanın, kendi kariyer ve iş hayatına olan bakış açısını değiştirdi. Çoğu kişi iş kurdu, yönetici oldu, statü atladı ve ya terfi etti. Tabii Saturn’un sözünü dinleyenler bunu elde etti. Dinlemeyenler işini kaybetmiş, bir alt rütbede kalmış, terfi kaçırmış ve ya işini kaybetmiş olabilir.

Saturn Oğlak burcunda iken, sorumluluk sahibi olmamıza, görevlerimizi vaktiyle, harfiyen yerine getirmemiz konusunda, oldukça bizi sık boğaz etmiş olabilir. Sıkı çalışma, emek harcama, sabırlı olma, istikrar sağlama gibi konularda kendimizi eğittik, öğrendik.

Saturn 2017 Aralık’tan bu yana olan yolculuğunda bu hafta tekrar geri giderek, işimize, kariyerimize, statümüze son bir şekli vermemizi istiyor. Revizeler şart, şu anki koşullar dahilinde yaşanan gündemin getirdiklerine ne şekilde adapte olmalıyız? İşimizi gerçekten seviyor muyuz? Üst düzey otoriteler ile ilişkimiz nasıl? Onların bize bakış açısı, bizim için düşündükleri, uyguladıkları prosedürler gibi…

Saturn öncelikle, Kova sonra Oğlak burcunda Retro hareketini yapacak. Temmuz ayına kadar Kova burcunda geri seyredeceği süreçte, sosyal mesafenin esnekleştirilerek, insanların bir araya gelmesi mümkün olabilir. Parklar ve bahçeler eski kalabalıklığına kavuşabilir. Dışarıda gezmek, eğlenmek, sosyal aktivitelere katılmak gündeme gelebilir. Fakat Temmuz ayında Oğlak burcuna geçmesiyle, ciddi bir tehlike söz konusu. Pandemiyle ilgili tedaviler gündeme gelirken, daha sonrasında daha ciddi sorunlarla karşılaşmamıza neden olabilecek rehaveti de beraberinde getirebilir. Özellikle Şubat ve Mart ayları arasında yaşananlar konusunda ne yapabileceğimize bakabiliriz. İşinizde yaşadıklarınız, kendinizce aldığınız kararları tekrar gözden geçirmek durumunda kalabilirsiniz.

Devletler ve otoriteler, şirket yöneticileri bu dönemde işleyişle alakalı aksaklıkları düzeltmek için kolları sıvayabilir. Önlemleri gözden geçirebilir, daha kötü bir senaryoya hazırlık yapabilir. Buradaki asıl tehlike yaz aylarının getirdiği sosyal rehavet olacaktır.

11 MAYIS 2020 – SATURN RETROSU

SATURN, NE ZAMAN İLERİ HAREKETE GEÇECEK?

Saturn, 30 Eylül’de, Retro hareketini sonlandırarak ileri harekete geçecek. O dönemde Oğlak burcunda olacak. Bu son geri hareket, 2017’nin sonundan bu yana başlayan iş ve kariyer, statü elde etme çabasında verdiğimiz mücadelenin sonu olacak. Özellikle 30 Eylül’den sonra Retro süresinde belirlediğiniz son stratejileri devreye alabilirsiniz. Bu süreçte öğrendikleriniz 2021’den sonra iş hayatınızda belirleyici olacak. 30 Eylül’den sonra attığınız o büyük adımların, stratejilerin ise sonuçlarını, Ocak 2021 itibariyle almaya başlayabilirsiniz.

Saturn Retrosunun size tam olarak neyi söylemeye çalıştığını merak ediyorsanız, kilit tarihler, 3 Şubat ve civarı, 11 Mayıs ve civarı, iş ve kariyer alanında yaşadıklarınız. Herkes genel anlamda kariyer alanında bir takım değişikliklere maruz kalabilir. Aynı dönemde Jupiter’inde Retro harekete geçecek olması bu bağlamda önem kazanacak. İşler, güçler ön plana çıkıyor.

Jupiter Retrosundan nasıl etkileneceğinizi öğrenmek için, aşağıdaki linki tıklayabilirsiniz.

https://www.astroklaros.com/2020/05/15-mayis-2020-jupiter-retrosu/

Bununla beraber yükselen burcunuza göre, belli hayat alanında yaratmaya çalıştığınız düzen ve disiplinler de bu süreçten etkilenecek. Bu alanda son kez nasıl bir stratejik değişiklik yapabileceğiniz, bu dönemde yoğunlaşacağınız konu olacak.

KOÇ: Kariyer, statü, toplum önündeki rol ve sahip olunan iş ve meslek ile ilgili sorumluluk ve görevler.

BOĞA: Uzaklar ile bağlantılı iş konuları, görevler ve sorumluluklar.

İKİZLER: Masraflar, borçlar, bütçe ve elde edilen pasif kazançlar.

YENGEÇ: Partner, ortak, eş ve ciddi birliktelikler, ilişkide üzerine düşen görevler.

ASLAN: Günlük rutin, çalışma ortamı, hayatı, şartlar, sağlık ve alışkanlıklar

BAŞAK: Çocuklar, aşk hayatı, hobi ve ilgi alanlarından yaratılan iş konuları.

TERAZİ: Ev, aile, yuva içindeki görevler, evden yürütülen işlerin kontrolü.

AKREP: Kardeşler, yakın çevre ilişkiler, iletişim, eğitim, öğretim, evraklar ve sahip olunan araçlar.

YAY: Maddi kaynaklar, gelirler, kazançlar, manevi değerler.

OĞLAK: Özel hayat, yaşam felsefesi, ikili ilişkilerdeki strateji ve kontrol mekanizması.

KOVA: Gizli düşmanlar, bilinçaltında yatan bir çok korku ve endişe, statü arayışı, kariyer alanında gizli motivasyonlar.

BALIK: Sosyal çevre, arkadaşlar, gruplar, humanist ideolojiler, kariyer alanında elde edilen gelirler.

ZEYNEP ÖZYÖRÜK

KLAROS DANIŞMANLIK

Kısa Dönem Gelecek Analizi

6 Aylık süreçte, tutulmaların, Retro dönemlerin, gezegenlerin ve ya yeni bir burç seyrine geçişlerinin doğum haritanızı nasıl etkilediğini öğrenmek istiyorsanız, bu analiz tam size göre.

[wdi_feed id=”2″]
Paylaş