1 – 7 Haziran 2020 – Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta oldukça önemli gökyüzü olayları bizi bekliyor. Haziran ayına hem Güneş, hem de Ay tutulması imzasını atacak. Tutulmalardan ilkini bu hafta yaşayacağız. 5 Haziran’da gerçekleşecek olan Yay burcundaki Yarı Gölgeli Ay tutulması, ikili ilişkilerde ve ortaklıklarda gerilim yaratırken, özgürleşme arzusunu fazlasıyla ortaya çıkaracak gibi. Akrabalar, yakın çevrelerle bir araya gelmek konusunda hala tedirgin olabiliriz. Mars ve Neptun’un kışkırtıcı etkisi salgınla mücadele etmeye devam edeceğimizi gösteriyor. Merkür bu hafta, 19 Haziran’da gireceği Retro dönemine ilk adımı atacak ve ailemizi de etkileyecek sürpriz haberler ve olaylar bizi şaşırtacak!

Koç Burcu

KOÇ

Merkür hafta başında Retro alana giriş yapıyor. Ailenizle ilgili hangi kararı almak üzereyseniz, taşınma, yer değişikliği ve ya önemli bir toplantı organize etmek gibi, bu işi 16 Haziran’dan sonraya bırakmayın. Ya da en azından Haziran ortasına kadar işlerinizi bu alanda kolaylamaya çalışın. Çünkü bugün aldığınız kararları sonradan sorgulamak durumunda kalabilirsiniz, bu da hareket kabiliyetinizi daraltabilir.

Güneş ve Venus’un İkizler burcunda buluşması, çocuklar ve ya sevdiklerinizle kısa bir yolculuğa çıkmanızı sağlayabilir, son derece eğlenceli fakat kısa bu yolculuk keyfinizi arttırabilir. 21 Nisan’da bu konuyla ilgili ilk adımı atmıştınız. Bu süreçte pandeminin verdiği korku ve kaygı sizi endişeye sevk edebilir. Aman dikkat!

5 Haziran’da Yay burcundaki Ay tutulmasının yaratacağı farkındalıkla ailenizle ilgili uzaklarla bağlantılı bir konuda bir sonuca varabilir, ve ya konuyu netliğe kavuşturabilirsiniz. Bazılarınız bir eğitimi tamamlayabilir, sınav sonucunu alabilir.

Hafta sonunda ekonomik alanda beklenmedik bir durumu ailecek yönetmek durumunda kalabilirsiniz. Bu da harcamalar ve borçlarla ilgili kaygılarınızı arttırabilir. Kendinizi bir mücadelenin içinde bulabilirsiniz.

Boğa Burcu

BOĞA

Merkür hafta başında Retro alana giriş yapıyor. Yakın çevre ve ya kardeşleriniz ile ilgili hangi kararı almak üzereyseniz, kısa bir yolculuk ve ya önemli bir anlaşmaya imza atmak gibi, bu işi 16 Haziran’dan sonraya bırakmayın. Ya da en azından Haziran ortasına kadar işlerinizi bu alanda kolaylamaya çalışın. Çünkü bugün aldığınız kararları sonradan sorgulamak durumunda kalabilirsiniz, bu da hareket kabiliyetinizi daraltabilir.

Güneş ve Venus’un İkizler burcunda buluşması, maddi açıdan sevindirici durumlar yaşayacağınızı göstermekte. 21 Nisan’da bu konuyla ilgili ilk adımı atmıştınız. İşinizden beklediğiniz bir paraya kavuşabilirsiniz. Aileniz söz verdiği maddi desteği yerine getirebilir. Bu süreçte sosyalleşmek ve gelecek planlarınızla ilgili harekete geçmek korku ve kaygı yaratabilir. Ayrıca ofis içi tartışmalara da dikkat!

5 Haziran’da Yay burcundaki Yarı Gölgeli Ay tutulmasının yaratacağı enerjiyle bir borcunuzu kapatabilir ve ya partnerinizle ortak sermayeniz konusunda bir konuya çözüm yaratabilirsiniz.

Hafta sonunda sürpriz kısa bir yolculuk size iyi gelebilir. Sevdiklerinizle buluşabilirsiniz. Diğer taraftan, gelecek ile ilgili beklentilerinizin yüksek olması ve salgının etkileri, sizi daha fazla mücadeleci olmaya zorlayabilir.

İkizler Burcu

İKİZLER

Merkür hafta başında Retro alana giriş yapıyor. Maddi kaynaklar, gelirler, kazançlar ve ya ticaretiniz ile ilgili hangi kararı almak üzereyseniz, pazarlık yapmak, kendi değerinizi belirlemek ve ya parayla ilgili imzalar atmak gibi, bu işi 16 Haziran’dan sonraya bırakmayın. Ya da en azından Haziran ortasına kadar işlerinizi bu alanda kolaylamaya çalışın. Çünkü bugün aldığınız kararları sonradan sorgulamak durumunda kalabilirsiniz, bu da hareket kabiliyetinizi daraltabilir.

Güneş ve Venus’un İkizler burcunda buluşması, imajınıza, görünümünüze her zamankinden daha fazla önem vereceğinizi göstermekte. 21 Nisan’da bu konuyla ilgili ilk adımı atmıştınız. Alışveriş yapabilir, tarzınızla daha fazla dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Bu süreçte öz güveninizin artması nedeniyle hata yapmamaya dikkat edin ve özellikle üst düzeylerle çatışmamaya, ego savaşına girmemeye özen gösterin.

5 Haziran’da Yay burcundaki Yarı Gölgeli Ay tutulmasının yaratacağı enerjiyle ortaklıklar, ikili ilişkiler, birliktelikler alanında önemli yüzleşmeler yaşayabilirsiniz. Özellikle maddiyatla ilgili konular bu alanda önemli bir sebep olabilir. Bazıları ilişkilerini koparmaya doğru giderken, bazıları da yeni bir boyuta geçiş yapabilir.

Hafta sonunda gelirler ve kazançlar ile ilgili sürpriz bir haber alabilirsiniz. Bu durum kariyer alanında daha mücadeleci ve stratejik hareket etmenize neden olabilir.

Yengeç Burcu

YENGEÇ

Merkür hafta başında Retro alana giriş yapıyor. Özel hayatınız, hayat felsefeniz ve ya imajınız ile ilgili hangi kararı almak üzereyseniz, iş ile ilgili bir anlaşma imzalamak, bir pazarlık yapmak, ortaklık ve ya sözleşmelerle ilgili görüşmeler yapmak gibi, bu işi 16 Haziran’dan sonraya bırakmayın. Ya da en azından Haziran ortasına kadar işlerinizi bu alanda kolaylamaya çalışın. Çünkü bugün aldığınız kararları sonradan sorgulamak durumunda kalabilirsiniz, bu da hareket kabiliyetinizi daraltabilir.

Güneş ve Venus’un İkizler burcunda buluşması, maddi konularla ilgili bazı düşüncelere kapılacağınızı göstermekte. 21 Nisan’da konuyla ilgili yaşananlar zaten bu durumu tetiklemişti. Bu süreçte işiniz nedeniyle uzaklarla bağlantılı aksiyonlar sizi endişelendirebilir.

5 Haziran’da Yay burcundaki Yarı Gölgeli Ay tutulmasının yaratacağı enerjiyle iş hayatınız, günlük düzeniniz ve çalışma şartlarınız ile ilgili bir dönemin sonuna gelebilirsiniz. İşinizde bir değişim olabilir. Burada çatışmaya oldukça yatkınsınız gibi.

Hafta sonunda alacağınız sürpriz bir haber, işiniz ve şartlarla ilgili düşünmenize neden olabilir. Özellikle maddi açıdan kayıplar konusunda endişe duyabilirsiniz.

Aslan Burcu

ASLAN

Merkür hafta başında Retro alana giriş yapıyor. Aileniz ve yuvanız ile ilgili hangi kararı almak üzereyseniz, yer değişikliği yapmak ve ya eve bir takım harcamalar yapmak gibi, bu işi 16 Haziran’dan sonraya bırakmayın. Ya da en azından Haziran ortasına kadar işlerinizi bu alanda kolaylamaya çalışın. Çünkü bugün aldığınız kararları sonradan sorgulamak durumunda kalabilirsiniz, bu da hareket kabiliyetinizi daraltabilir.

Güneş ve Venus’un İkizler burcunda buluşması, sosyalleşmek konusunda hızlı davranacağınızı göstermekte. 21 Nisan’da konuyla ilgili verdiğiniz sözleri tutma zamanı. Bu süreçte beklediğinizden fazlasını harcayabilirsiniz.

5 Haziran’da Yay burcundaki Yarı Gölgeli Ay tutulmasının yaratacağı enerjiyle çocuklar, aşk hayatı, hobiler ile ilgili bir dönemin sonuna gelebilirsiniz. Bu alanda daha özgür hareket etmeye karar verebilir, evdeki inziva dönemine bir son verebilirsiniz. Bir tatil fikri sizi neşelendirebilir.

Hafta sonunda alacağınız sürpriz bir haber, özellikle de üst düzey otoritelerle ilgili sizi şaşırtabilir. Salgınla ilgili can sıkıcı gelişmeler ise sosyalleşme konusunda isteklerinizden vazgeçmenize neden olabilir.

Başak Burcu

BAŞAK

Merkür hafta başında Retro alana giriş yapıyor. Kariyeriniz ile ilgili uzun vadeli bir projeye dalmak üzereyseniz, görüşmeler organize etmek, kazançlarla ilgili tavsiye almak gibi, bu işi 16 Haziran’dan sonraya bırakmayın. Ya da en azından Haziran ortasına kadar işlerinizi bu alanda kolaylamaya çalışın. Çünkü bugün aldığınız kararları sonradan sorgulamak durumunda kalabilirsiniz, bu da hareket kabiliyetinizi daraltabilir.

Güneş ve Venus’un İkizler burcunda buluşması, kariyerinizde parlayabileceğinizi ve otoritelerle iyi ilişki kurabileceğinizi göstermekte. 21 Nisan’da konuyla ilgili verdiğiniz sözleri tutma zamanı. Bu süreçte partneriniz ve ya ortağınız ile çatışmamaya özen gösterin.

5 Haziran’da Yay burcundaki Yarı Gölgeli Ay tutulmasının yaratacağı enerjiyle aileniz ve yuvanız ile ilgili bir soruna çözüm yaratabilir, ve ya bu alanda eskiyi bitirerek yeni bir düzen başlatabilirsiniz. Bu alanda daha özgür hareket etmeye karar verebilir, evdeki inziva dönemine bir son verebilirsiniz.

Hafta sonunda alacağınız sürpriz bir haber, özellikle de uzaklarla ilgili sizi şaşırtabilir. Partnerinizin finansal girişimleri sizi daha da zorlayabilir.

Terazi Burcu

TERAZİ

Merkür hafta başında Retro alana giriş yapıyor. İşiniz, kariyeriniz ve toplum önündeki duruşunuz ile ilgili görüşmeler organize etmek, eğitimler almak, imzalar atmak gibi, bu işi 16 Haziran’dan sonraya bırakmayın. Ya da en azından Haziran ortasına kadar işlerinizi bu alanda kolaylamaya çalışın. Çünkü bugün aldığınız kararları sonradan sorgulamak durumunda kalabilirsiniz, bu da hareket kabiliyetinizi daraltabilir.

Güneş ve Venus’un İkizler burcunda buluşması, ailenizle ve yakın akrabalarınızla tekrar bir araya gelebileceğinize işaret etmekte. Bazılarınız bir seyahat planlayabilir, satın alabilir. 21 Nisan’da konuyla ilgili ilk adımı atmıştınız. Bu süreçte işlerinizin yoğunluğu sizi zorlayabilir.

5 Haziran’da Yay burcundaki Yarı Gölgeli Ay tutulmasının yaratacağı enerjiyle bir eğitimi tamamlayabilirsiniz. Varsa kardeşiniz, hayatında önemli bir süreç tamamlanabilir. Bu alanda daha özgür hareket etmek esas arzu olduğu için, kariyerinizle de ilgili önemli bir sonuç elde edebilirsiniz.

Hafta sonunda alacağınız sürpriz bir haber, özellikle de pasif gelirlerle ilgili sizi şaşırtabilir. Sağlığınıza extra dikkat etmeniz gerekebilir. Gerekli önlemleri almayı ihmal etmeyin.

Akrep Burcu

AKREP

Merkür hafta başında Retro alana giriş yapıyor. Uzaklarla yapacağınız görüşmeleri ve ya seyahatleri organize etmek, eğitimler almak gibi konuları 16 Haziran’dan sonraya bırakmayın. Ya da en azından Haziran ortasına kadar işlerinizi bu alanda kolaylamaya çalışın. Çünkü bugün aldığınız kararları sonradan sorgulamak durumunda kalabilirsiniz, bu da hareket kabiliyetinizi daraltabilir.

Güneş ve Venus’un İkizler burcunda buluşması, bir yatırım, kredi, sigorta ve ya ortak sermayelerle ilgili işlemlere odaklanacağınızı göstermekte. 21 Nisan’da konuyla ilgili ilk adımı atmıştınız. Bu süreçte işle de ilgili kaygılarınızı yönetmek sizi daha da zorlayabilir.

5 Haziran’da Yay burcundaki Yarı Gölgeli Ay tutulmasının yaratacağı etkiyle bir gelir kapınız kapanabilir. Bir kazancınızdan olabilirsiniz. Ve ya uzaklarla bağlantılı bir para konusu netliğe kavuşabilir.

Hafta sonunda uzaklardan alacağınız sürpriz bir haber, sizi şaşırtabilir. Partneriniz ve ortağınızla olan ilişkinizi gözden geçirebilirsiniz. Çocuklarla ilgili konularda daha mücadeleci davranabilirsiniz.

Yay Burcu

YAY

Merkür hafta başında Retro alana giriş yapıyor. Yatırımlar, banka, kredi, sigorta, ortak sermaye gibi alanlarda anlaşmalar ve imzaları 16 Haziran’dan sonraya bırakmayın. Ya da en azından Haziran ortasına kadar işlerinizi bu alanda kolaylamaya çalışın. Çünkü bugün aldığınız kararları sonradan sorgulamak durumunda kalabilirsiniz, bu da hareket kabiliyetinizi daraltabilir.

Güneş ve Venus’un İkizler burcunda buluşması, partnerinizle olan ilişkinizi perçinleyebilir. Uzaklardan gelen bir dostunuzla tekrar görüşebilirsiniz. 21 Nisan’da konuyla ilgili ilk adımı atmıştınız. Evdeki kaosu yönetmek bu süreçte sizi biraz zorlayabilir.

5 Haziran’da Yay burcundaki Yarı Gölgeli Ay tutulmasının yaratacağı etkiyle ikili ilişkiler, ortaklıklar konusunda bir yol ayrımına gelebilir, işe tek başınıza devam etme kararı alabilirsiniz.

Hafta sonunda işinizi de ilgilendiren finansal bir haber, sizi harekete geçirebilir. Bu dönemde özellikle çocuklarla olan iletişiminizi sağduyulu yönetmenizde fayda var, aksi takdirde çatışmaya girmeniz mümkün.

Oğlak Burcu

OĞLAK

Merkür hafta başında Retro alana giriş yapıyor. Partnerlik, ortaklık, evlilik ilgili önemli konuşmaları 16 Haziran’dan sonraya bırakmayın. Ya da en azından Haziran ortasına kadar bu alandaki evrak gerektiren işlerinizi kolaylamaya çalışın. Çünkü bugün aldığınız kararları sonradan sorgulamak durumunda kalabilirsiniz, bu da hareket kabiliyetinizi daraltabilir.

Güneş ve Venus’un İkizler burcunda buluşması, çalışma ortamınızı hareketlendirebilir. 21 Nisan’da konuyla ilgili ilk adımı atmıştınız. Bu süreçte idealist yaklaşımınız, iş ortamında sorunlara neden olabilir.

5 Haziran’da Yay burcundaki Yarı Gölgeli Ay tutulmasının yaratacağı etkiyle partneriniz ve ya ortağınızla olan ilişkiniz konusunda önemli aydınlanmalar yaşayabilirsiniz. Bir sır perdesi ortadan kalkabilir.

Hafta sonunda ortağınız ve ya işvereniniz kanalından alacağınız sürpriz bir haber, sizi harekete geçirebilir. Özellikle üst düzeylerle çatışmamaya bu süreçte özen gösterin.

Kova Burcu

KOVA

Merkür hafta başında Retro alana giriş yapıyor. Çalışma ortamı, şartları, günlük rutin ile ilgili önemli konuşmaları 16 Haziran’dan sonraya bırakmayın. Ya da en azından Haziran ortasına kadar bu alandaki evrak gerektiren işlerinizi kolaylamaya çalışın. Çünkü bugün aldığınız kararları sonradan sorgulamak durumunda kalabilirsiniz, bu da hareket kabiliyetinizi daraltabilir.

Güneş ve Venus’un İkizler burcunda buluşması, yakın çevrenizle keyifli vakitler geçireceğinizi göstermekte. 21 Nisan’da konuyla ilgili ilk adımı atmıştınız. Bu süreçte maddi konular sizi endişeye düşürebilir, almak ve ya yapmak istediklerinizi engelleyebilir.

5 Haziran’da Yay burcundaki Yarı Gölgeli Ay tutulmasının yaratacağı etkiyle bir dostunuza, bir arkadaşınıza veda edebilirsiniz. Ya da bir arkadaş grubunuzdan ayrı düşebilirsiniz. Uzun zamandan beri üstünde çalıştığınız bir projeyi tamamlayabilirsiniz.

Hafta sonunda iş yerinizle ilgili alacağınız sürpriz bir haber, sizi harekete geçirebilir. Ve bu durum ailenizi etkileyebilir. Maddi konulardaki hırslarınız mücadeleci olmanıza neden olabilir.

Balık Burcu

BALIK

Merkür hafta başında Retro alana giriş yapıyor. Çocuklar , aşk hayatı, gayrimenkul ile ilgili gelirler alanında önemli konuşmaları, görüşmeleri 16 Haziran’dan sonraya bırakmayın. Ya da en azından Haziran ortasına kadar bu alandaki evrak gerektiren işlerinizi kolaylamaya çalışın. Çünkü bugün aldığınız kararları sonradan sorgulamak durumunda kalabilirsiniz, bu da hareket kabiliyetinizi daraltabilir.

Güneş ve Venus’un İkizler burcunda buluşması, ailenizde evinizde keyifli zamanlar geçireceğinizi göstermekte. 21 Nisan’da bu konuyla ilgili ilk adımı atmıştınız. Bu süreçte eve gelen akrabalarla bazı çatışmalar yaşamanız mümkün. Özellikle hayata bakış açınızın sorgulandığını hissedebilirsiniz.

5 Haziran’da Yay burcundaki Yarı Gölgeli Ay tutulmasının yaratacağı etkiyle kariyer alanında bir üst düzey kişinin işine son verilebilir ve ya siz kendi kariyer yolunuzla ilgili önemli bir karar alabilirsiniz. Bu yol ayrımı ailenizi de etkileyecek gibi.

Hafta sonunda yakın çevrenizle ilgili sürpriz bir durum, aileniz ve çocuklarınızla ilgili aldığınız kararları etkileyebilir. Kendinizi bir çatışmanın içinde bulabilirsiniz.

ZEYNEP ÖZYÖRÜK

KLAROS DANIŞMANLIK

☎ : 0 212 367 40 78 – 0 539 626 98 87

@klarosdanismanlik

[wdi_feed id=”2″]

Paylaş