WUHAN CORONAVİRUS’UN İLK YAYGINLAŞMA HARİTASI

JUPİTER OĞLAK BURCUNDA

Bu an haritası WUHAN ŞEHRİNE göre çıkarılmıştır.

Jupiter’in gökyüzündeki Oğlak burcu stelliumuna katılmasıyla, Oğlak enerjisinin yükselmesi Coronavirus’un yayılmasını tüm dünyanın gözleri önüne serdi. (Jupiter Yay burcunun yöneticisi, sosyal medya, bilginin yaygınlaşması ve basın yayın aracılığıyla kitlelere ulaşması)

  •  An haritası 02:21’i gösteriyor. An haritasına baktığımızda, Hades, MC yani tepe noktasında. Toplumun gözü önünde. Bu yaşanan oılayların tüm çıplaklığı ve çirkinliğiyle toplum tarafından görünür kılınmasını anlatır. (Hades – MC kavuşumu) 

Hades nedir? 

Öncelikle Hades Transneptunyen diye adlandırdığımız gezgenlerdendir.

Yunan mitolojisinde Hades ölülerin yeraltı dünyasını yönetir. İçinde asılı Haç ile hilal tarafından sembolize edilir, duygusal ve manevi endişe ve aynı zamanda ağır duygusal sorunları gösteren. Buradaki ay bize duygusal benliklerimize dikkat etmemiz gerektiğini, duyguların büyük sorunlara neden olabileceğini ve onlara en büyük önemi vermezsek “kolaylığı” sağlayabileceğimizi hatırlatıyor. Ama aynı zamanda yeni bir farkındalık ve büyümenin gerçekleşebileceğini de söyler..
Geleneksel Hades anahtar kelimelerinden bazıları çürüme, tatsızlık, uğursuz, suçlu, derinden gömülü şeyler, kir ve çöp olan meseleleri, bakteriler, hastalıklar, kişiyi zayıflatan her türlü koşullardır. Pozitif, antikalar, gizli ve ezoterik olan her şey, kazılar ve kesinlikle tüm yardım meslekleri. Doktorlar, terapistler ve ezoterik mesleklerdeki grafikte güçlü bir Hades görmek çok yaygındır, çünkü hepsi bir şekilde yardıma ihtiyacı olan insanlarla çalışmaktadır. Şifacılar, Hades ile temsil edilir.

Hades ilkel yollarla çalışır. Bir şekilde derin korkular, endişeler, depresyonlar, kayıplar ve üzüntülerden beslenir.  Ve böylece Hades, duygusal, ruhsal, fiziksel düzeyde bir parçamızın parçalanması gereken, yeni bir farkındalık ve büyümenin gerçekleşebilmesi için çözünürlük gerektirir. Bazen fiziksel düzeyde bir tezahür vardır, çünkü Hades bağırsakla ilgilenir veya bağırsağı görmezden gelir, bu da fiziksel engellere neden olabilir. Yani sindirim sistemine işaret eder. Olayları hazmetmekle beraber sindirmek ve ona göre hareket etmek doğasında vardır.

  • Haritanın yükseleni Terazi ve yönetici Venus Oğlak burcunda 8 derecede , tam Hades ile zıtlık içerisinde. Salgın burada görünen yüzüyle Hadesten ciddi tehdit ve baskı altında. Aynı zamanda da Ay düğümleri aksında etkinleşmeleri, kitleleri ve karmayı etkilediğini göstermekte.
  • Mars Akrep burcunda harita yöneticisiyle olumlu açıda, yatırımcıların maddi destekte bulunmasına işaret etmekte . ( IMF, Bill Gates, Ali baba’nın kurucusu Jack MA, Dünya bankası)
  • Pluto ve Zeus 90 derece yani zorlu açıda. Bu sert açı, miras anlaşmazlıkları; ölümden sonra ortaya çıkan para meseleleri, ihale savaşları; para üzerinde çekişme ve ticaret savaşlarını ifade eder. Zeus, yaratıcı liderlik vasıflarını anlatırken, Terazi burcunda olması anlaşmalar ve sözleşmeler, sosyalleşme ile ortaya çıkan bir yaratıcı liderlik potansiyeline işaret ediyor. Pluto ile çatışması, bu enerjinin bastırıldığı ve büyük güçler tarafından manipule edildiğini gösteriyor. Zeus aynı zamanda doğurganlığı ifade etmekte, yani nüfus artışının ve ya nüfusun gelişiminin kontrolü manipule edilmekte ve baskılanmakta.
  • An haritasındaki Ay 23 derece KOVA burcunda, Ay Zeus ile olumlu açıda. yani olay kriz, reform, isyan ve kitleleri ilgilendiren bir duruma işaret ediyor. İnteraktif ortamlar bu enerjinin yayılmasında yardımcı.  Yani yaratıcı liderlik gücünün ortaya çıkmasında yardımcı bir etken.

Gelelim bu haritadaki olumsuz enerjilerin, yani salgının ne zaman sonlanacağına ?

Wuhan kentine ait olan bu haritada, yapılan çalışmalar doğrultusunda salgının zayıflaması ve ya insanların şifayı bulması, 18 Ağustos 2020’yi gökyüzünde işaret ediyor. Gökyüzü enerjisi bu bağlamda,  yeni bir dönemi özellikle,  yaratıcı, dominant, cesur bir başlangıç adı altında, tedaviyi ve ya şifayı ortaya çıkarabilir.

Fakat haritadaki Retro gezegenlerin çoğunluğu bu salgının tekrar tetikleneceğine, Kasım 2020’ye kadar ise salgının etkilerinin tekrar tetikleneceğine işaret etmekte.

ZEYNEP ÖZYÖRÜK

KLAROS DANIŞMANLIK

 

Paylaş