5 Mart 2020 – Venus Boğa Burcunda – Sizleri nasıl etkileyecek?

 

Venus, 5 Mart saat 06:07 itibariyle Boğa burcuna geçiş yaptı.

Venus kendi yönettiği burcunda olduğu için, bu süreçte oldukça yüksek potansiyelde çalışma fırsatı yakalayabilecek. Terk ettiği Koç burcu, ilişkilerde aceleci, kavgacı ve sabırsız tutumu nedeniyle zarar vermesine alan açıyordu. Şimdi Venus 5 duyuya, rehavete, keyfe ve ilişkilerde sağduyu ve sadakate özen göstermesine neden olacak. Alışverişler yapılabilir, pahalıya ve lükse kaçabiliriz.

Diğer taraftan para piyasalarının hareketlenmesi mümkün. Önümüzdeki 8 Mart’ta gerçekleşecek olan Venus – Uranus kavuşumu bazılarını paraya boğarken, bazılarına ciddi para kaybı yaşatabilir. Uranus’un ani ve beklenmedik tarafı kazanç potansiyelini %50 ye düşürüyor. Karma devrede. Eken kazanacak, çalan kaybedecek.

Venus Boğa burcunda, 3 Nisan’a kadar ikamet edecek. Sonrasında uzun süre kalacağı İkizler burcuna geçecek. Uzun süre kalmasının sebebi Retro harekete geçecek olması. Venus 13 Mayıs – 25 Haziran arasında Retro harekette olacak. Tatil planlarınızı Merkür Retrosu sonrası yapmanızda fayda var.

Venus Boğa burcunda sizleri nasıl etkileyecek?

KOÇ: Partnerinizin, ortağınızın desteği sizinle. Kazançlarınız artıyor. Maddi manevi güven içindesiniz. Gelen para lüks tüketime gidebilir.

BOĞA: Güzelleşmek, bakıma girmek için tam zamanı. Pahalı kıyafetler, lüks kozmetik, parfüm kendinize olan güveninizi arttıracak.

İKİZLER: Gizli ilişkiler, platonik aşklar gündeminizde. Sürpriz bir aşka adım atabilirsiniz.

YENGEÇ: Sosyalleşmek için bahane yaratmanıza gerek kalmayacak. Ortamların gözdesi olabilirsiniz. Ailenizle birlikte keyifli ortamlar, organizasyonlar sizi beklyor.

ASLAN: Kariyerinizde başarılarınız takdire şayan. Otoriteler tarafından onaylanmak kariyerinizi güvenceye aldığınızın kanıtı olacak. Yapacağınız sözleşmeler, kontratlar bunu perçinleyecek.

BAŞAK: Keyfe, lükse, pahalı eşyalara para harcayabilirsiniz. Diğer taraftan partner ve ya ortak ile yatırım yapma ihtimaliniz çok yüksek.

TERAZİ: İlişkilerinizdeki samimiyet, arzu ve tutku bu süreçte size keyif verecek. Miras, ek gelir, maddi destek gibi konular sözleşme ve kontratlara bağlı. Şanslı bir dönemdesiniz.

AKREP: Partnerinizle daha keyifli ve huzurlu bir döneme adım atıyorsunuz. Kendinizi güven ve sadakat içinde hissetmeniz, ilişkiyle ilgili kaygılarınızı giderecek.

YAY: Çalışma ortamınız, arkadaşlarınızla olan ilişkiniz son derece parlak. Seviyor, seviliyorsunuz. Bazılarınız iş ortamından tanıdığı kişilerle daha samimi bir ilişkiye adım atabilir.

OĞLAK: Kariyer ve iş konuları, sizin finansal becerilerinizi daha fazla ortaya çıkarmanıza yardımcı olabilir. Çocuklar ve aşk hayatınız ön plana çıkarken, gayrimenkul ve ya spekülatif yatırım araçlarından kazançlar elde edebilirsiniz. Lüks bir tatil kendinizi iyi hissetmenize yardımcı olacak.

KOVA: Aileniz ve yuvanızda kendinizi güvende hissetmeniz, aile ilişkilerinizin beklentilerinizi karşılaması, konfor alanınızdan çıkmanızı engelleyebilir. Uzaklardan gelecek dostlar, arkadaşlar ınızı evinizde ağırlayabilirsiniz.

BALIK: Partneriniz ve ortağınız ile olan ortak sermayeniz, kazandığınız ikramiye ve ya prim, bazı miras konuları, maddi alanda kendinizi daha güvende hissetmenize neden olurken, parayı daha fazla düşünmenizi sağlayacak. Kısa ve yakın bir yere seyahat size çok keyif verebilir.

ZEYNEP ÖZYÖRÜK

KLAROS DANIŞMANLIK

0 212 367 40 78

0 539 626 98 87

Paylaş