30 Mart 2020’de Kova burcuna geçecek olan Mars, kitleleri, toplulukları harekete geçirecek bir takım eylemlere neden olacak. 13 Mayıs’ta Balık burcuna geçecek olan Mars bu süreçte zorlayıcı olabilir.

31 Mart’ta Saturn ile kavuşacak olan Mars, sabırsız ve aceleci enerjisinin Saturn ile bloke edilmesiyle karşılaşabilir. Teknolojik icatlar, keşifler ve ya kitlesel iletişim alanında planlanan eylemler engellenebilir, kısıtlanabilir. Bu bireysel hayatlarda, psikolojimiz açıdan çok keyif verici olmayacaktır. Özgürlük hissini arttırabilir, isyan duygularını uyandırabilir.

7 Nisan’da Uranus ile zorlu bir açıda olacak olan Mars bu sefer, ekonomik ve global anlamda finansal piyasalardaki ani değişimin kurbanı olabilir. Beklenmedik ve ya ani yaşanacak iniş çıkışlar, piyasaların ve hayat standartlarının değişimi gözlemlenirken, hareket alanlarımız daralabilir.  Kaynakların, rezervlerin, gıdanın, konforun, paranın, doğanın bize sunduklarından mahrum bırakılmak karşısında kontrolü tamamen kaybedebilir, yapmak istediklerimiz engellendiği için psikolojik anlamda ciddi bir şekilde isyana, başkaldırıya başvurabiliriz. Atılacak yanlış adımlar, ciddi risk ve tehlike yaratabilir, savaş ve mücadele boyut değiştirebilir. Toplumsal isyanlar görülebilir. Elektronik ortamlar, elektrik, radyasyon, nükleer enerji, teknoloji, uçaklar, aktivizm, meteorolojik olaylar,  (hava ve ya rüzgar bağlantılı), bilim, kitlesel iletişim, gruplar ve organizasyonlar alanında kazalar ve ya tehlikeler, patlamalar gözlemlenebilir. 

Mars’ın Kova burcunda iken çıkaracağı bu yüksek dozdaki agresif ve isyankar enerjiyi daha yapıcı kullanmak faydamıza olacaktır. Bu nedenle doğum haritanızda harekete geçmek istediğiniz Kova burcunu yöneten yaşam alanında, ilk 10 günlük süreçte gözlemleyici olun, herhangi bir adım atmayın. Sabırla sürecin akmasını bekleyerek, gerekirse stratejinizi değiştirerek başka yöntemleri ve yenilikleri dahil edin. 10 Nisan sonrası harekete geçmek için daha uygun olacaktır.

Burcunuza göre bu dönemi nasıl geçireceksiniz?

KOÇ: Sosyalleşmek, gruplar içinde olmak isteyebilir, interaktif ortamlar boy gösterebilirsiniz. Arkadaşlar arasında bir takım tartışmalar yaşanırken, teknolojiye yatırım yapabilirsiniz. Ocak ayındaki fikirleriniz, hareket planlarınızı belirleyebilir.

BOĞA: Kariyer ve ortaklıklar alanında daha hırslı, acımasız ve mücadeleci olacaksınız. Radikal hareket edebilirsiniz.Risk almadan ilerlemelisiniz. İşinizi tehlikeye atmayın.Ocak ayındaki fikirleriniz, hareket planlarınızı belirleyebilir.

İKİZLER: Uzaklarla bağlantılı işlerinizde aksiyona geçmeniz mümkün. Mücadeleci davranmanız gelecek ile ilgili kriz ihtimallerini yok etmek üzerine olacak. Arkadaşlarınızla birlikte interaktif ortamlarda harekete geçerek, iş potansiyeli yaratmaya çalışabilirsiniz. Risk almadan sağlam adımlarla ilerleyin, fevri hareketler pişmanlık getirebilir.Ocak ayındaki fikirleriniz, hareket planlarınızı belirleyebilir.

YENGEÇ: Kariyer ve ya çocuklar alanında ciddi yatırımlar yapabilirsiniz. Ortak sermaye, krediler ve yan gelirler alanında mücadeleyi sürdürebilirsiniz. Riskli yatırımlardan uzak durmalısınız.Ocak ayındaki fikirleriniz, hareket planlarınızı belirleyebilir.

ASLAN: Partner ve ortakla olan mücadelenize devam edebilir, haklarınızı korumak isterken, agresif ve fevri davranabilirsiniz. Ev içindeki krizleri yönetmek sizi her zamankinden fazla yıpratabilir. Ocak ayındaki fikirleriniz, hareket planlarınızı belirleyebilir.

BAŞAK: Yeni iş yatırımları, yeni iş olanakları üzerinde durmak, var olan iş gücünü ve ya çalışma şartları üzerinden düzenlemeler yapmak isteyebilirsiniz. Bu süreçte karşılaşacağınız engeller, sizi hırslandırabilir, yanlış girişimlere neden olabilir. Dikkat! Ocak ayındaki fikirleriniz, hareket planlarınızı belirleyebilir.

TERAZİ: Partnerinizle birlikte daha fazla zaman geçirebilir, çocuklarınız, hobileriniz ve ilgi alanlarınızla ilgili daha fazla girişimde bulunabilirsiniz. Gayrimenkul gelirleri, spekülatif yatırım araçları konusunda mücadele etmeniz gerekebilir. Beklenmedik maddi değişimler zorlayıcı olabilir. Fevri ve agresif tutumdan çocuklarınız olumsuz etkilenebilir. Ocak ayındaki fikirleriniz, hareket planlarınızı belirleyebilir.

AKREP: Ev, aile, yuvanız savaş alanına dönebilir. İsyankar tutumunuzu, aile içinde göstermeniz gerilimi arttırabilir. Bazılarınız işini evden yürütmek konusunda zorlanırken, partnerle olan ilişkiniz tehlike ve riske açık olabilir. Ocak ayındaki fikirleriniz, hareket planlarınızı belirleyebilir.

YAY: İletişim ve eğitim konularında hırslanabilir, isyankar bir tutum sergileyebilirsiniz. Münakaşalar, sözlü müdahaleler aileniz ve yakın çevrenizle aranızı açabilir. İş hayatınızda ve çalışma şartlarınızda yaşayacağınız beklenmedik ve ani değişimler agresifliğinizin asıl sebebi olabilir. Ocak ayındaki fikirleriniz, hareket planlarınızı belirleyebilir.

OĞLAK: Maddi konulardaki mücadeleler bu dönemin ana gündemi olacak. Kariyerinizden elde ettiğiniz gelir, ailenizden aldığınız maddi destek ile ilgili savaşmak zorunda kalabilirsiniz. Maddi daralmalar, spekülatif yatırımlarınızdaki beklenmedik değişimler can sıkıcı olabilir. Ocak ayındaki fikirleriniz, hareket planlarınızı belirleyebilir.

KOVA: Kariyeriniz, üst düzeyler, otorite, girişimci fikirler, sizi bu dönemde asıl motive edecek olan konular olacak. Partnerinize ve ya ortağınıza karşı aşırı agresif ve ya fevri olabilirsiniz. Ev ve aile alanındaki konforunuzun tehdit altında olması buna asıl sebep olabilir. Ocak ayındaki fikirleriniz, hareket planlarınızı belirleyebilir.

BALIK: Bu süreçte daha fazla interaktif ortamlarda vakit geçirebilir, bu alandan nasıl kazanç sağlayabileceğiniz üstüne kafa yorabilirsiniz. Ocak ayında yapmış olduğunuz bir takım araştırmaları, aldığınız kararları uygulamaya başlayabilirsiniz.

 

KLAROS DANIŞMANLIK

ZEYNEP ÖZYÖRÜK

 

 

 

Paylaş