23 – 29 Mart 2020 – Haftalık Burç Yorumları

Haftaya Saturn’un Kova burcuna geçmesiyle başlıyoruz. Ve hemen arkasından, Venus – Neptun etkileşimi ve Mars – Pluto kavuşumu bizi etkisi altına alacak. Oldukça zorlayıcı bir etki olan Mars – Pluto kavuşumu, yıkımın şiddetinin artacağının göstergesidir. Venus – Neptun etkileşimi her ne kadar yumuşak ve ılımlı bir etki yaratsa da, Neptun, salgın ve teslimiyet duygusuyla bağlantılı olduğu için bu etkisini kaybetmekte. Bazı devlet büyükleri, otoriter güçler ve ya sistem değiştiricileri zorlu bir gün geçirebilirler, ve ya güçlerine güç katabilecek aksiyona geçebilirler. Ayrıca salgının en yüksek seviyeye ulaşması mümkün olabilir.

24 Mart’ta yaşanacak olan Koç burcundaki Yeni Ay, önemli ve büyük bir girişimin ayağında olduğumuzu gösteriyor. Kadersel bir adım atabiliriz, kendimize güvenimizi getirecek ve ya bizi güçlendirecek önemli bir yol ayrımı ve ya seçim olabilir bu. Diğer taraftan hayatta kalma korkusu, açlık ve ya besine duyulan ihtiyaç (her neyle besleniyorsak) bu adımı attırabilir.

Hafta sonu yaşanacak olan Venus – Jupiter olumlu açısı, maddi açıdan refah ve bolluğa işaret etmekte.Yeme – içmeyi abartabiliriz. İlişkilerde ve para konularında, kendimizi güvende hissedebiliriz. Hemen arkasından gelen Venus – Pluto olumlu açısı, bu güven duygusuyla gücümüzü tekrar elimize alabileceğimizi gösteriyor.

 

YÜKSELEN KOÇ

Haftaya kariyer ve statünüz alanında önemli bir dönüşümü tetikleyecek eylemle başlamanız mümkün. Bu yıkıcı etki, ciddi bir dönüm noktası olabilir sizin için. Maddi alanda elde edeceğiniz destek, bir takım hayallere kapılmanıza neden olabilir.

Hafta başında gerçekleşecek olan Koç burcundaki Yeni Ay, yeni bir imaj, yeni bir hayat ve ya ilişkiler alanında yeni bir atılım yapmanıza neden olabilir. Önemli bir karar verebilirsiniz kendi adınıza. Aile ve ev arasında bir seçim yapmak durumunda kalabilirsiniz.

Hafta sonu yaşanacak olan Venus – Jupiter olumlu açısı, maddi açıdan refah ve bolluğa işaret etmekte. Özellikle uzaklarla bağlantılı işlerle ilgili fırsatlar yakalayabilir, kazancınızı arttırabilirsiniz. Hemen arkasından gelen Venus – Pluto olumlu açısı, bu güven duygusuyla özellikle kariyer alanında gücünüzü tekrar elinize alabileceğinizi gösteriyor.

 

YÜKSELEN BOĞA

Haftaya uzaklarla bağlantılı sorumluluklarınızla ilgili önemli bir dönüşümü tetikleyecek eylemle başlamanız mümkün. Özellikle ortak, partner, sözleşmeli olduğunuz yerle ilgili düzen tamamen değişebilir. Bu yıkıcı etki, ciddi bir dönüm noktası olabilir sizin için. Diğer taraftan çalışma şartlarıyla ilgili kendinizi güvende hissetmeniz, gelecek konusundaki umutlarınızla ilgili hayale kapılmanıza neden olabilir. 

Hafta başında gerçekleşecek olan Koç burcundaki Yeni Ay, perde arkasından başlatacağınız yeni bir oluşum getirecek. Evde, ailenizle, yakın çevreniz ve kardeşleriniz alanında kapalı kapılar ardına kapanmak yeni bir süreci başlatabilir. Uzaklar ve yakın çevreniz arasında bir karar vermek durumunda kalabilirsiniz.

Hafta sonu yaşanacak olan Venus – Jupiter olumlu açısı, uzaklarla ilgili sorumluluklarınızın artmasıyla kendi içinizde güven ve refah duygusunu arttıracak. Hemen arkasından gelen Venus – Pluto olumlu açısı, bu güven duygusuyla özellikle farklı kültürlerle olan ilişkiler ve seyahatler alanında gücünüzü tekrar elinize alabileceğinizi gösteriyor.

YÜKSELEN İKİZLER

Haftaya borçlar ve ortak sermayelerle ilgili bir takım düzen değiştirici eylemlerle başlamanız mümkün.  Özellikle çalışma ortamınız, şartları gibi konulardan kaynaklı bu motivasyona sahip olmanız muhtemel.  Bu yıkıcı etki, ciddi bir dönüm noktası olabilir sizin için. Diğer taraftan sahip olduğunuz ilişkinin vermiş olduğu huzur ve güven, kariyeriniz ve statünüzle ilgili sizi motive edebilir.

Hafta başında gerçekleşecek olan Koç burcundaki Yeni Ay, sosyal çevreniz, arkadaşlıklar ve ya uzun vadeli projeleriniz ile ilgili bir atılım yapmanızı sağlayacak. Bu atılım maddi olduğu kadarda, gerçek potansiyelinizi ve yaratıcılığınızı başkalarına ispatlama şansı tanıyacak.  Bireysel kazanç ve ya ortak sermaye gibi konular arasında bir karar vermek durumunda kalabilirsiniz.

Hafta sonu yaşanacak olan Venus – Jupiter olumlu açısı, elde edeceğiniz bir ek gelir, finansal bir destek,miras ve ya ikramiye sayesinde maddi endişelerinizin ortadan kalkmasını sağlayabilir. Aman gelenin hepsini harcayayım demeyin. Eşinizin ve ya ortağınızın gelirlerinde artış yaşanabilir. Hemen arkasından gelen Venus – Pluto olumlu açısı, bu güven duygusuyla özellikle harcamalar alanında kontrolün size geçebileceğini gösteriyor.

 

YÜKSELEN YENGEÇ

Haftaya ortaklar, partneriniz, sözleşmeler ile ilgili bir takım düzen değiştirici eylemlere maruz kalarak başlamanız mümkün.  Bir anlaşmayı noktalamak, ve ya karşı tarafın anlaşmayı feshetmesi ile karşılaşabilirsiniz.  Bu yıkıcı etki, ciddi bir dönüm noktası olabilir sizin için. Diğer taraftan kariyer gelirleriniz, ailenizin desteği ve çevreniz ile ilgili hissettiğiniz güven ortamı, sizi rahatlatacak.

Hafta başında gerçekleşecek olan Koç burcundaki Yeni Ay, kariyeriniz alanında yeni bir atılım yapmanızı sağlayacak.Terfi edebilir, yeni bir iş koluna geçebilir, yeni bir işe başlangıç yapabilirsiniz.  Bu atılım hem duygusal dünyanızı, hem de maddi güç ve yeteneklerinizi ortaya koymanızı sağlayacak.  Ben ve biz arasında bir seçim yapmak durumunda kalsanız bile.

Hafta sonu yaşanacak olan Venus – Jupiter olumlu açısı, ailenizin standartlarını ve ihtiyaçlarınızı korumanız sebebiyle, sizi özellikle kontratlar ve ya ortaklıklar adına rahatlatabilir. Yabancı ortaklar, farklı kültürden insanlarla işbirliği yapmak size güvence verebilir.  Hemen arkasından gelen Venus – Pluto olumlu açısı, bu güven duygusuyla özellikle ortaklıklar ve ikili ilişkiler adına güç ve hakimiyetin güvencesini hissedebileceğinizi gösteriyor.

YÜKSELEN ASLAN

Haftaya çalışma ortamı, ev düzeni, alışkanlıklar ve sağlık konusunda bir takım düzen değiştirici eylemlerle başlamanız mümkün.  Evdeki ortam son derece zorlu ve yıpratıcı olabilir, tabiri caizse düzen ile ilgili ihtilal yapmanız mümkün.  Bu yıkıcı etki, ciddi bir dönüm noktası olabilir sizin için. Diğer taraftan sahip olduğunuz maddi konfor harcamalarınızda biraz ipin ucunu kaçırmanıza neden olabilir.

Hafta başında gerçekleşecek olan Koç burcundaki Yeni Ay, uzaklarla bağlantılı konularda yeni bir atılım yaptırabilir size. Bu yeni girişim aileniz ve sizinle ilgili. Bir süreliğine uzaklara gidebilir, ve ya aileniz ile tatile gidebilirsiniz. Duygusal dünyanızdaki kaygılar ve günlük sorumluluklarınız konusunda bir seçime gitmenize neden olacak gibi.

Hafta sonu yaşanacak olan Venus – Jupiter olumlu açısı, kariyer ve sosyal statü anlamında elde ettiğiniz başarıları kutlamanıza yardımcı olabilir. Hemen arkasından gelen Venus – Pluto olumlu açısı, ev ve çalışma ortamındaki gücün ve kontrolün size geçeceğini göstermekte. Eliniz daha da güçleniyor. Partneriniz bu bağlamda evdeki güven ortamını yaratacak taraf olabilir.

YÜKSELEN BAŞAK

Haftaya işiniz, çocuğunuz, aşk ilişkiniz konusunda bir takım düzen değiştirici eylemlerle başlamanız mümkün.  İş ile ilgili yatırım ve maddi destek gibi konular bu düzenin değişmesinde etken.  Bu yıkıcı etki, ciddi bir dönüm noktası olabilir sizin için. Diğer taraftan uzakların size sağladığı maddi huzur ve konfor partnerinizi ve ilişkinizi rahatlatabilir.

Hafta başında gerçekleşecek olan Koç burcundaki Yeni Ay, finansal alanda yeni bir yatırım ve ya bir kredi ve ya miras konusunda yeni bir atılım yaptırabilir size. Bu yeni girişim spekülatif yatırım araçlarıyla bağlantılı olabilir ve ya, aileden gibi gördüğünüz bir kişiyle ortak bir sermaye girişimi olabilir. Bu karar, sizi özel zaman ve gruplarla olan etkileşiminiz arasında bir seçime götürecek gibi.

Hafta sonu yaşanacak olan Venus – Jupiter olumlu açısı, uzaklardaki yatırımlarınızla ilgili sizi güven ortamına, işlerin büyümesine tanıklık etmenizi sağlayacak. Bazılarınız çocuklarınızla daha fazla vakit geçirebilir, uzaklara tatile gidebilir. Hemen arkasından gelen Venus – Pluto olumlu açısı, iş konusu ve yatırım alanında elinizin daha da güçlendiğini gösteriyor. Güçlü insanlar size yardımcı olabilir.

 

YÜKSELEN TERAZİ

Haftaya, aileniz ve yuvanız konusunda bir takım düzen değiştirici eylemlerle başlamanız mümkün.  Eğer evden işinizi yürütüyorsanız, partneriniz, ortağınız ve ya müşterileriniz bu eski düzeni yıkan taraf olacak gibi.  Bu düzen değiştirici etki, ciddi bir dönüm noktası olabilir sizin için. Diğer taraftan kazançlarınızın artması çalışma ortamınız konusunda daha yaratıcı fikirlerle hareket edeceğinizi göstermekte.

Hafta başında gerçekleşecek olan Koç burcundaki Yeni Ay, ikili ilişkiler, ortaklıklar, alanında yeni bir sayfa açmanıza neden olabilir . Bu yeni başlangıç, kariyerinizi, statünüzü, sosyal çevrenizle olan ilişkinizi daha da güçlendirecek gibi. Fakat aileniz, evdeki sorumluluklar ve kariyer arasında sizi bir seçime götürecek gibi. Yapacağınız anlaşma sayesinde çevreniz genişleyebilir.

Hafta sonu yaşanacak olan Venus – Jupiter olumlu açısı, iş yoğunluğunuz ile birlikte maddi refahınızın da artacağını göstermekte. Hemen arkasından gelen Venus – Pluto olumlu açısı, bu güvence sayesinde, ev ve aile içindeki otoritenin sizi güçlendireceğine işaret ediyor. Bazılarınız eş sayesinde de bu maddi gücü ve güvenceyi , refahı hissedebilir.

YÜKSELEN AKREP

Haftaya, işinizdeki sorumluluklar ve otoriter gücünüz konusunda bir takım düzen değiştirici eylemlerle başlamanız mümkün.  İşinizdeki yük daha fazla artabilir, size yöneticilik anlamında daha fazla sorumluluk verilebilir. Bu düzen değiştirici etki, ciddi bir dönüm noktası olabilir sizin için. Diğer taraftan partnerin ve ya ortağın sağladığı güven ortamı, çocuklarla ve ya aşk hayatınızla ilgili huzur ortamına destek olacak.

Hafta başında gerçekleşecek olan Koç burcundaki Yeni Ay, yeni bir görev, iş hayatınızda yeni bir pozisyon ve ya yeni çalışma şartları gibi konuları gündeme getirebilir . Bu yeni başlangıç,uzaklarla, seyahatlerle bağlantılı olacağı gibi, statüsel anlamda elinizdeki liderlik gücünü daha da arttıracak gibi. Bu yeni dönem, sizi uzaklarla ilgili bir seçim aşamasına götürecek gibi.

Hafta sonu yaşanacak olan Venus – Jupiter olumlu açısı, iş yoğunluğunuz ile birlikte ilişkiler ve ortaklıklar açısından maddi refahınızın da artacağını göstermekte. Hemen arkasından gelen Venus – Pluto olumlu açısı, bu güvence sayesinde, iş ve kariyer alanında elinizin daha da güçleneceğine işaret ediyor.

 

 

YÜKSELEN YAY

Haftaya, maddi konular, gelirler ve kazançlar konusunda bir takım düzen değiştirici eylemlerle başlamanız mümkün.  Yatırım ve ya maddi destek kaynaklı bir takım aksiyonlar alabilirsiniz. Bu düzen değiştirici etki, ciddi bir dönüm noktası olabilir sizin için. Diğer taraftan iş yerinizdeki güven ortamı, ailenizle birlikte size daha fazla huzur yaratabilir.

Hafta başında gerçekleşecek olan Koç burcundaki Yeni Ay, çocuklar ve ya aşk hayatında yeni bir başlangıç yapmaya götürürken, bazılarınız uzaklarla bağlantılı yeni bir iş koluna yatırım yapmak için aksiyon alabilirsiniz .Bu yeni dönem, sizi maddi açıdan bir karar ve ya seçim yapmaya götürecek gibi.

Hafta sonu yaşanacak olan Venus – Jupiter olumlu açısı, çalışma ve günlük hayatınız, sağlığınız gibi konulardaki olumlu gelişmelerin sizi hem maddi hem manevi açıdan rahatlatacağını göstermekte. Yeme – içme konusunu abartabilirsiniz. Hemen arkasından gelen Venus – Pluto olumlu açısı, bu güvence sayesinde, maddi kaynaklar konusunda hakimiyetin size geçeceğini göstermekte.

YÜKSELEN OĞLAK

Haftaya, genel sağlığınız, hayat düzeniniz, ikili ilişkilerdeki anlayışınız konusunda bir takım düzen değiştirici eylemlerle başlamanız mümkün.  Aileniz bu açıdan asıl motivasyonun kaynağı gibi duruyor. Bu düzen değiştirici etki, ciddi bir dönüm noktası olabilir sizin için. Diğer taraftan kariyer, statü ve ortaklıklar anlamında yaşadığınız olumlu gelişmeler, çocuklar ve aşk hayatı açısından size huzur verebilir.

Hafta başında gerçekleşecek olan Koç burcundaki Yeni Ay, yeni bir yuva, yeni bir aile düzeni, ev almak, ev satmak, taşınmak gibi konularda bir karara ve ya atılıma götürebilir. Partneriniz ve ya ortağınızla birlikte hareket etmeniz işi hızlandıracak gibi. Bu yeni dönem, sizi ben ve biz anlamında bir seçime götürecek gibi.

Hafta sonu yaşanacak olan Venus – Jupiter olumlu açısı, çocuklar ve aşk hayatınızdaki keyif ve zevkin, özel hayatınızda farkındalığınızın ve yüksek bilincinizin artmasına neden olacak gibi. Hemen arkasından gelen Venus – Pluto olumlu açısı, bu güven ortamı sayesinde, hayatınızı daha kolay yönetebildiğiniz bir sürece götürebilir.

.

YÜKSELEN KOVA

Haftaya, kariyeriniz, statünüz ve ya iş alanındaki sorumluluklarınız konusunda bir takım düzen değiştirici eylemlerle başlamanız mümkün.  Girişimci fikirler sizin bu alanda önemli adımlar atacağınızı gösteriyor. Bazılarınız ise kardeşler ve yakın akrabalar nedeniyle ciddi problemler yaşayabilir. Bu düzen değiştirici etki, ciddi bir dönüm noktası olabilir sizin için. Diğer taraftan ailenizle olmak, aile içindeki huzur ve güven duygusu maddi açıdan biraz daha fazla harcama yapmanıza neden olabilir.

Hafta başında gerçekleşecek olan Koç burcundaki Yeni Ay, çalışma şartlarınız, ortamınız, partneriniz desteğiyle yeni bir atılım ve ya fikir oluşturabileceğinizi gösteriyor. Bu yeni girişim fikri, ortaklıklarla güçlendirilmek şartıyla gerçekleşecek gibi.

Hafta sonu yaşanacak olan Venus – Jupiter olumlu açısı, ailenizle birlikte çok keyifli ve bereketli, güzel zamanlar geçireceğinizi gösteriyor. Rehavete kapılabilirsiniz. Diğer taraftan gelecekteki kariyer hedeflerinizle ilgili güvende olduğunuzu hissedebilir, uzaklardaki ilişkileriniz, dostlarınız sizi bu konuda destekleyebilir.

.

YÜKSELEN BALIK

Haftaya, uzun vadeli planlar, kariyer gelirleri, arkadaş çevreniz konusunda bir takım düzen değiştirici eylemlerle başlamanız mümkün.  Maddi manevi değerleriniz ve hedeflerinizle ilgili aynı zamanda uzaklarla bağlantılı konulardan beslenerek önemli bir hareket yapabilir, sosyal çevrenizle ilgili tüm bağlantınızı koparabilirsiniz.  Bu düzen değiştirici etki, ciddi bir dönüm noktası olabilir sizin için. Diğer taraftan ortak sermayenin, yan gelirlerin verdiği güven duygusu kendinizi daha huzurlu hissetmenize neden olabilir.

Hafta başında gerçekleşecek olan Koç burcundaki Yeni Ay, yeni bir gelir kapısı elde edeceğinizi göstermekte. Henüz başladığınız işten ilk maaşınızı alabilir, ve ya ilk kazancınızı elde edebilirsiniz. İlgi alanınız, gayrimenkul ve ya spekülatif yatırım araçlarından ek gelir elde etmeniz mümkün.

Hafta sonu yaşanacak olan Venus – Jupiter olumlu açısı, yakın çevreniz, kardeşleriniz ile çok keyifli ve bereketli, güzel zamanlar geçireceğinizi gösteriyor. Partneriniz sizi şımartabilir. Ortağınız sizi maddi anlamda destekleyebilir, zihinsel anlamda güzel bir bağ kurabilirsiniz. Diğer taraftan bu durum gelecek ile ilgili daha güçlü ve kararlı yapabilir, güçlü insanlarla iletişimde olmanızı sağlayabilir.

KLAROS DANIŞMANLIK

ZEYNEP ÖZYÖRÜK

☎ : 0 212 367 40 78

? : 0 539 626 98 87

 : klarosdanismanlik

Paylaş