2 – 8 Mart 2020 – Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta, hala Retro hareketine devam eden Merkür Kova burcuna geri dönüyor. Venus ise yönettiği Boğa burcuna geçiyor. Hafta başında İkizler burcunda yaşanacak İlk Dördün, özellikle eğitim, öğretim, iletişim, kısa süreli seyahatler konusunda harekete geçmemizi sağlayarak, Yeni ay ile birlikte attığımız adımlara hız kazandıracak..

Haftanın ikinci yarısında ise, gökyüzü iki önemli kavuşuma tanıklık edecek. Güneş ve Neptun Balık burcunda birbirine kavuşurken, Venus ise, Uranus ile Boğa burcunda buluşacaklar. Hayal dünyamız zenginleşirken, finansal ve manevi güvenlik alanlarımızda beklenmedik sürprizler bizleri bekliyor.

 

YÜKSELEN KOÇ

Hafta başında,gerçekleşecek olan İkizler burcundaki İlk dördün,özellikle Yeni ay’da başlattığınız konularda aileniz, yuvanız ve yakın akrabalarınız ile ilgili harekete geçmenize yardımcı olacak. Sözleşmeler ve kontratlar önemli. Fakat beklentilere dikkat, hayal kırıklığı yaşanabilir. Son dönemde özel hayatınız ve kariyer alanınızda ilgili yaşadıklarınız üzerinizde daha fazla baskı hissetmenize neden olabilir. İş ve özel hayata aynı anda konsantre olmaya .çalışmak sizi endişelendirebilir.

4 Mart’ta Retro olan Merkür’ün Kova burcuna geçmesiyle, Şubat ayının ilk günlerinde yaptığınız özellikle de kariyer çevreniz, kazançlarınız, çalışma şartlarınız ile ilgili görüşmelere dönüş yapmanız gerekecek. Toplantılar, buluşmalar, yazışmalar artabilir. Yarım kalan işleri tamamlamak gerekebilir. Unutmayın!  Bu konularla 11 – 16 Mart arasında tekrar ilgilenmek durumunda kalacaksınız. Büyük ihtimalle de artık sonuçlarını almaya başlayacaksınız.

5 Mart’ta Venus’un Boğa burcuna geçmesiyle, gelirleriniz de ve kaynaklarınızda artışları görebilirsiniz. 3 Nisan’a kadar bolluk bereket sizinle, yalnız, para geldiği gibi gidebilir, aman dikkat! Özellikle de hafta sonunda sürpriz bir para gelebilir ve ya maddi bir fırsat yakalayabilirsiniz. Pahalı hediyeler alabilirsiniz. Bununla birlikte daha spiritüel ve daha manevi konularla ilgilenerek, meditasyon yapabilir, kendinizle baş başa kalmak isteyebilirsiniz. Bol bol hayal kurmak size iyi gelecek. Mesajcı rüyalar görebilirsiniz.

 

YÜKSELEN BOĞA

Hafta başında,gerçekleşecek olan İkizler burcundaki İlk dördün, Yeni ay’da başlattığınız konularda özellikle de gelirler ile ilgili harekete geçmenize yardımcı olacak. Kardeşiniz , yakın çevreniz size maddi manevi destek olabilir. Son dönemde uzaklardaki görevleriniz, sorumluluklarınız, hareket alanlarınızla ilgili yaşadıklarınız üzerinizde daha fazla baskı hissetmenize neden olabilir. Konfor alanlarınızın tehdit altında olması endişelerinizi arttırabilir.

4 Mart’ta Retro olan Merkür’ün Kova burcuna geçmesiyle, Şubat ayının ilk günlerinde yaptığınız özellikle de kariyeriniz, statü ihtiyacınız ve üst düzey yöneticiler ile olan görüşmelerinize dönüş yapmanız gerekecek. Toplantılar, organizasyonlar, yazışmalar artabilir. Yarım kalan işleri tamamlamak gerekebilir. Unutmayın!  Bu konularla 11 – 16 Mart arasında tekrar ilgilenmek durumunda kalacaksınız. Büyük ihtimalle de artık sonuçlarını almaya başlayacaksınız.

5 Mart’ta Venus’un Boğa burcuna geçmesiyle, imajınıza, giyiminize daha fazla özen gösterebilirsiniz. 3 Nisan’a kadar kendinizi değerli hissetmek size çok iyi gelecek! Özellikle de iş yerinden birilerinin dikkatini üzerinize çekebilirsiniz. Göz kamaştırabilirsiniz. Bununla birlikte daha sanatsal ortamlarda bulunmak, sosyalleşmek size süper bir hafta sonu yaşatabilir. Keyif ve mutluluktan ayaklarınız yerden kesilebilir.

 

YÜKSELEN İKİZLER

Hafta başında,burcunuzda gerçekleşecek olan İlk dördün, Yeni ay’da başlattığınız konularla ilgili olarak, özellikle de bilgi, yetenek, yaratıcılık gibi donanımlarınızla ilgili harekete geçmenize yardımcı olacak. Kendinizi başkalarına ispat etmek isteyeceksiniz. Beklentilere dikkat, hayal kırıklığı yaşanabilir.  Son dönemde harcamalar, masraflar ve kariyer gelirleriniz gibi konularda yaşadıklarınız üzerinizde daha fazla baskı hissetmenize neden olabilir. Daha fazlasını kazanmak için talepkar olmalısınız.

4 Mart’ta Retro olan Merkür’ün Kova burcuna geçmesiyle, Şubat ayının ilk günlerinde farklı kültürden kişilerle yaptığınız görüşmeler, gittiğiniz seyahatler, aldığınız online eğitimler ile tekrar ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Toplantılar, organizasyonlar, yazışmalar artabilir. Yarım kalan işleri tamamlamak gerekebilir. Unutmayın!  Bu konularla 11 – 16 Mart arasında tekrar ilgilenmek durumunda kalacaksınız. Büyük ihtimalle de artık sonuçlarını almaya başlayacaksınız.

5 Mart’ta Venus’un Boğa burcuna geçmesiyle, ikili ilişkiler ve aşk hayatınızla ilgili daha ketum ve perde arkasından ilerlemeyi isteyeceksiniz.3 Nisan’a kadar gizli bir ilişki ve ya platonik bir aşk gündeminizde olabilir. Özellikle hafta sonu, ani bir karşılaşma ayaklarınızı yerden kesebilir. Bazılarınız ise lüks tüketime kaçabilir. Bununla birlikte işiniz, kariyeriniz, sahip olduğunuz statü dahilinde yaratıcılığınızı ve hayal gücünüzü sonuna kadar çalıştırmak ve üst düzeylere kendinizi ispat etmek size keyif verecek.

YÜKSELEN YENGEÇ

Hafta başında, İkizler burcunda gerçekleşecek olan İlk dördün, Yeni ay’da başlattığınız konularla ilgili olarak,  harekete geçmenize yardımcı olacak. Ailenizle birlikte uzaklara gitmek, tatil rezervasyonları yaptırmak gibi konularda girişimde bulunabilirsiniz..Beklentilere dikkat, hayal kırıklığı yaşanabilir. Partneriniz, ortaklarınız, sözleşme ve ya kontratlar ve aynı zamanda kariyeriniz ile ilgili girişimlerde yaşadıklarınız üzerinizde daha fazla baskı hissetmenize neden olabilir. Aile, özel hayat, evlilik hepsi bir anda enerjinizi ve zamanınızı tüketebilir..

4 Mart’ta Retro olan Merkür’ün Kova burcuna geçmesiyle, Şubat ayının ilk günlerinde borçlar, harcamalar, kredi, miras, ikramiye gibi konular ile tekrar ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Toplantılar, organizasyonlar, yazışmalar artabilir. Yarım kalan işleri tamamlamak gerekebilir. Unutmayın!  Bu konularla 11 – 16 Mart arasında tekrar ilgilenmek durumunda kalacaksınız. Büyük ihtimalle de artık sonuçlarını almaya başlayacaksınız.

5 Mart’ta Venus’un Boğa burcuna geçmesiyle, sosyal ortamlar, kariyer çevreniz, organizasyonlar daha fazla önem kazanacak .3 Nisan’a kadar arkadaşlarınızla daha fazla zaman geçirebilir, bundan  çok keyif alabilirsiniz.  Özellikle hafta sonu, arkadaş çevresinde ani bir karşılaşma ayaklarınızı yerden kesebilir. Bazılarınız ise uzaklarda bir yatırım yapmak konusunda yaratıcı bir fikirler geliştirecek, tatil planlarını gerçekleştirmek için yanıp tutuşacak.

 

YÜKSELEN ASLAN

Hafta başında, İkizler burcunda gerçekleşecek olan İlk dördün, Yeni ay’da başlattığınız konularla ilgili olarak, sosyal çevrenizde ve ya gelecek planlarınızda harekete geçmenize yardımcı olacak. Ailenizle kalabalıklara karışabilirsiniz. Günlük rutin, sağlık ve çalışma koşulları, diğer yandan uzaklardaki bağlantılarınız ile ilgili girişimlerde yaşadıklarınız üzerinizde daha fazla baskı hissetmenize neden olabilir. İş, düzen, sağlık ve uzaklarla olan ilişkileriniz hepsi bir anda enerjinizi tüketebilir..

4 Mart’ta Retro olan Merkür’ün Kova burcuna geçmesiyle, Şubat ayının ilk günlerinde partneriniz alanında yaşanan bir takım konular ile tekrar ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Toplantılar, organizasyonlar, yazışmalar artabilir. Yarım kalan işleri tamamlamak gerekebilir. Unutmayın!  Bu konularla 11 – 16 Mart arasında tekrar ilgilenmek durumunda kalacaksınız. Büyük ihtimalle de artık sonuçlarını almaya başlayacaksınız.

5 Mart’ta Venus’un Boğa burcuna geçmesiyle, kariyer alanınız, sosyal statünüz, toplum önündeki rolünüz daha fazla önem kazanacak .3 Nisan’a kadar ilgi sizin üzerinizde olacak, özellikle yakın akrabalar, dostlar ve aile çevreniz sizinle yakından ilgilenebilir.  Özellikle bu hafta sonu, sürpriz bir karşılaşma, aktivite, organizasyon ayaklarınızı yerden kesecek gibi görünüyor. Kutlamalar başlasın.. Diğer taraftan, sağlıklarıyla uğraşanlar ilaç ve ya alternatif tedavilerin olumlu etkilerini alırken, bazılarınız bol dua ve meditasyonla kendilerini rahatlatmayı tercih edecekler.

 

YÜKSELEN BAŞAK

Hafta başında, İkizler burcunda gerçekleşecek olan İlk dördün, Yeni ay’da başlattığınız konularla ilgili olarak, kariyeriniz ve işiniz ile ilgili harekete geçmenize yardımcı olacak. İş çevreniz sizi destekliyor olacak. Beklentilere dikkat, hayal kırıklığı yaşanabilir. Büyütmeye çalıştığınız iş potansiyeliniz ve ortak sermaye, yatırım, mali konular ile ilgili girişimlerde yaşadıklarınız üzerinizde daha fazla baskı hissetmenize neden olabilir.Maddi konular düzeni korumaktaki endişenizi arttırabilir..

4 Mart’ta Retro olan Merkür’ün Kova burcuna geçmesiyle, Şubat ayının ilk günlerinde çalışma şartlarınız ve sağlığınız alanında yaşanan bir takım konular ile tekrar ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Toplantılar, organizasyonlar, yazışmalar ve ya doktor ziyaretleri artabilir. Yarım kalan işleri tamamlamak gerekebilir. Unutmayın!  Bu konularla 11 – 16 Mart arasında tekrar ilgilenmek durumunda kalacaksınız. Büyük ihtimalle de artık sonuçlarını almaya başlayacaksınız.

5 Mart’ta Venus’un Boğa burcuna geçmesiyle, uzaklarla ilgili ilişkileriniz size daha fazla keyif verebilir. Yurtdışına yatırım yapmak ve ya yurtdışından para kazanmak konusunda önemli bağlantılar elde edebilirsiniz. 3 Nisan’a kadar keyifli bir tatil ortamı yaratabilirsiniz.  Özellikle bu hafta sonu, sürpriz bir organizasyonda önemli insanlarla tanışabilirsiniz ve bu durum sizi mutlu edebilir.  Diğer taraftan, partner ve ikili ilişkiler konusunda hayallerinizin ötesinde bir hafta sonu geçirebilir, kendinize adeta partnerinize adayabilirsiniz. İçinizdeki çocuğu sevindirebilirsiniz.

 

YÜKSELEN TERAZİ

Hafta başında, İkizler burcunda gerçekleşecek olan İlk dördün, Yeni ay’da başlattığınız konularla ilgili olarak, uzaklar, farklı öğretiler, eğitim, seyahatler ile ilgili harekete geçmenize yardımcı olacak. Kariyeriniz bu bağlamda olumlu etkilenebilir. Beklentilere dikkat, hayal kırıklığı yaşanabilir. İkili ilişkilerinizi etkileyen maddi konular, işinizdeki stresi arttırabilir. Daha fazla müşteriye, daha fazla ortağınızın desteğine ihtiyaç duyabilirsiniz..

4 Mart’ta Retro olan Merkür’ün Kova burcuna geçmesiyle, Şubat ayının ilk günlerinde uzaklar, farklı kültürler, öğretiler, felsefeler ile ilgili eğitim, öğretim, sanal ortam, sosyal medya gibi konular ile tekrar ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Toplantılar, organizasyonlar, yazışmalar iletişim yoğunluğunuzu arttırabilir. Yarım kalan işleri tamamlamak gerekebilir. Unutmayın!  Bu konularla 11 – 16 Mart arasında tekrar ilgilenmek durumunda kalacaksınız. Büyük ihtimalle de artık sonuçlarını almaya başlayacaksınız.

5 Mart’ta Venus’un Boğa burcuna geçmesiyle, kazançlarınız ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Maddi destek yolda ya da siz birilerine destek olabilirsiniz. 3 Nisan’a kadar bu potansiyelden faydalanın derim. Özellikle bu hafta sonu, sürpriz bir maddi ödül elde edebilirsiniz. Diğer taraftan, çalışma ortamınızda çevrenizin desteği sizi daha yaratıcı,  spiritüel ve yardımsever kılabilir. Önemli bir organizasyon sizi çok duygusallaştırabilir, sanatsal aktivitelere katılabilirsiniz.

YÜKSELEN AKREP

Hafta başında, İkizler burcunda gerçekleşecek olan İlk dördün, Yeni ay’da başlattığınız konularla ilgili olarak, ortak sermaye, borçlar, banka ve kredileriniz ile ilgili harekete geçmenize yardımcı olacak. Ailenizden destek isteyebilirsiniz. Beklentilere dikkat, hayal kırıklığı yaşanabilir.  Çalışma şartlarınız, arkadaşlarınız ile olan ilişkiniz, üzerinizdeki sorumluluklar alanında yaşadıklarınız iş ve kariyer ile ilgili stratejilerinizde gereksiz endişeye ve kaygıya neden olabilir. Partner ve ortağın size karşı uyguladığı strateji buna sebep görünüyor. .

4 Mart’ta Retro olan Merkür’ün Kova burcuna geçmesiyle, Şubat ayının ilk günlerinde ev, aile, gayrimenkul gibi konulardaki masraflar ve yatırımlar ile tekrar ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Aile içindeki iletişim yoğunluğunuz artabilir. Yarım kalan işleri tamamlamak gerekebilir. Unutmayın!  Bu konularla 11 – 16 Mart arasında tekrar ilgilenmek durumunda kalacaksınız. Büyük ihtimalle de artık sonuçlarını almaya başlayacaksınız.

5 Mart’ta Venus’un Boğa burcuna geçmesiyle, partneriniz ile olan ilişkinizde olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Belki de sevdiğinize açılabilir, ilişkinizi ciddi bir boyuta taşıyabilirsiniz. 3 Nisan’a kadar hem maddi, hem de manevi anlamda güven içinde olmak özellikle ikili ilişkiler alanında önem kazanacak. Özellikle bu hafta sonu, eğer sevgiliniz yoksa sürpriz bir karşılaşma ayağınızı yerden kesebilir. Duygusallığınız, hisleriniz, sezgileriniz yoğunlaşırken, bazılarınız yaratıcı yeteneklerini, sanatsal becerilerini daha fazla kullanarak başarılı olabilir.

z.

 

YÜKSELEN YAY

Hafta başında, İkizler burcunda gerçekleşecek olan İlk dördün, Yeni ay’da başlattığınız konularla ilgili olarak, partneriniz ve ya ortağınız ile olan ilişkinizde bir takım gelişmeleri tetikleyebilir. Maddi konular bu anlamda bağlayıcı olacak gibi. Beklentilere dikkat, hayal kırıklığı yaşanabilir.  Diğer taraftan çalışma şartlarınızda başlattığınız girişimler, maddi disiplininizi sağlamak konusunda sizi endişelendirebilir. Sosyal çevrenizin baskısını üzerinizde hissedebilirsiniz.

4 Mart’ta Retro olan Merkür’ün, Kova burcuna geçmesiyle, Şubat ayının ilk günlerinde hem ortağınız, hem partneriniz ile kariyeriniz alanında yaptığınız görüşmeler ve yazışmalar ile tekrar ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. İletişim trafiğiniz artabilir. Yarım kalan işleri tamamlamak gerekebilir. Unutmayın!  Bu konularla 11 – 16 Mart arasında tekrar ilgilenmek durumunda kalacaksınız. Büyük ihtimalle de artık sonuçlarını almaya başlayacaksınız.

5 Mart’ta Venus’un Boğa burcuna geçmesiyle, çalışma ortamınız ve sağılığınızda olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. 3 Nisan’a kadar hem maddi, hem de manevi anlamda iş ortamınızda kendinizi güvende hissedebilirsiniz. Özellikle bu hafta sonu, bu alanda yaşayacağınız beklenmedik bir gelişme sizi mutlu edebilir. Aileniz, yuvanız, uzaklardan gelecek misafirleriniz bu hafta sonu sizi daha sevgi ve huzur dolu kılabilir.

YÜKSELEN OĞLAK

Hafta başında, İkizler burcunda gerçekleşecek olan İlk dördün, Yeni ay’da başlattığınız konularla ilgili olarak, çalışma ortamınızda, partnerinizin psikolojisinde bir takım gelişmeleri tetikleyebilir. Maddi konular bu anlamda bağlayıcı olacak gibi. Beklentilere dikkat, hayal kırıklığı yaşanabilir. Diğer taraftan özel hayatınız, yaratmaya çalıştığınız yeni düzen, aile ve yuva alanında başlattığınız girişimler üzerinizdeki stresi arttırabilir.

4 Mart’ta Retro olan Merkür’ün, Kova burcuna geçmesiyle, Şubat ayının ilk günlerinde parasal konular, gelirler ve kaynaklar alanında yaptığınız görüşmeler ve yazışmalar ile tekrar ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. İletişim trafiğiniz artabilir. Yarım kalan işleri tamamlamak gerekebilir. Unutmayın!  Bu konularla 11 – 16 Mart arasında tekrar ilgilenmek durumunda kalacaksınız. Büyük ihtimalle de artık sonuçlarını almaya başlayacaksınız.

5 Mart’ta Venus’un Boğa burcuna geçmesiyle, aşk hayatınız, çocuklar , ilgi alanları, spekülatif yatırım araçları gibi konularda olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. 3 Nisan’a kadar hem maddi, hem de manevi anlamda kendinizi güvende hissedebilirsiniz. Özellikle bu hafta sonu, bu alanda yaşayacağınız beklenmedik bir gelişme sizi mutlu edebilir. Partneriniz yoksa ani bir karşılaşma duygularınızı alabora edebilir. Bazılarınız ise, ikramiye ve ya yatırım araçlarından yüksek bir gelir elde edebilir. Diğer taraftan yakın çevreniz, akrabalarınız ile olan ilişkiniz, kısa yolculuklar bu haftasonu sizi daha keyifli ve huzurlu kılabilir. Yaratıcılık gerektiren ve ya spiritüel bir eğitim almaya başlayabilirsiniz.

YÜKSELEN KOVA

Hafta başında, İkizler burcunda gerçekleşecek olan İlk dördün, Yeni ay’da başlattığınız konularla ilgili olarak, günlük rutininizle bağlantılı olarak eğitim, öğretim, bilgi ve yetenekler alanında bir takım gelişmeleri tetikleyebilir. Beklentilere dikkat, hayal kırıklığı yaşanabilir. Diğer taraftan kariyeriniz alanında perde arkasından yaratmaya çalıştığınız yeni düzen, sorumluluklar, yakın çevreniz, kardeşlerinizle olan ilişkiler, anlaşmalar ve kontratlar, bireysel hakları savunmak gibi konular üzerinizdeki stresi arttırabilir. Otoritelerle dalaşabilirsiniz.

4 Mart’ta Retro olan Merkür’ün, Kova burcuna geçmesiyle, Şubat ayının ilk günlerinde eğitim, öğretim, bireysel donanım, sanal ortamdan yaptığınız önemli görüşmeler gibi konularla tekrardan ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. İletişim trafiğiniz artabilir. Yarım kalan işleri tamamlamak gerekebilir. Unutmayın!  Bu konularla 11 – 16 Mart arasında tekrar ilgilenmek durumunda kalacaksınız. Büyük ihtimalle de artık sonuçlarını almaya başlayacaksınız.

5 Mart’ta Venus’un Boğa burcuna geçmesiyle, aile hayatınız, yuvanız ve eviniz gibi konularda olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. 3 Nisan’a kadar evinizi güzelleştirmek, dekorasyonuyla uğraşmak size keyif verebilir. Özellikle bu hafta sonu, bu alanda yaşayacağınız beklenmedik bir gelişme sizi mutlu edebilir. Uzaklardan gelen dostlarınız size bir sürpriz yapabilir. Diğer taraftan maddi konularla ilgili önemli gelişmeler sizi mutlu edecek gibi. Partneriniz ve ortağınızın desteği sayesinde, kazançlar alanında olumlu gelişmeler sizi bekliyor.

 

YÜKSELEN BALIK

Hafta başında, İkizler burcunda gerçekleşecek olan İlk dördün, Yeni ay’da başlattığınız konularla ilgili olarak, aileniz, yuvanız ve gayrimenkulleriniz alanında bir takım gelişmeleri tetikleyebilir. Beklentilere dikkat, hayal kırıklığı yaşanabilir. Diğer taraftan gelecek planları, kariyer çevreniz, maddi alanda almak istediğiniz önemli kararlar üzerinizdeki stresi arttırabilir. Otoritelerin baskısı kazançlarınızı olumlusuz etkileyebilir.

4 Mart’ta Retro olan Merkür’ün, Kova burcuna geçmesiyle, Şubat ayının ilk günlerinde perde arkasından yaptığınız araştırmalar, önemli görüşmeler, yazışmalar gibi konularla tekrardan ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. İletişim trafiğiniz artabilir. Yarım kalan işleri tamamlamak gerekebilir. Unutmayın!  Bu konularla 11 – 16 Mart arasında tekrar ilgilenmek durumunda kalacaksınız. Büyük ihtimalle de artık sonuçlarını almaya başlayacaksınız.

5 Mart’ta Venus’un Boğa burcuna geçmesiyle, yakın çevreniz, kardeşleriniz, maddi konularla ilgili stratejiler gibi konularda olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. 3 Nisan’a kadar yakın çevrenizle daha fazla sosyalleşebilir, kardeşlerinize maddi yardım yapabilir, kısa ama keyif verecek yolculuklara çıkarbilirsiniz. Özellikle bu hafta sonu, bu alanda yaşayacağınız beklenmedik bir gelişme sizi mutlu edebilir. Diğer taraftan bireysel anlamda yaratıcılığınız artabilir, hisleriniz, sezgileriniz yükselebilir, sağlık açısından kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz.

KLAROS DANIŞMANLIK

ZEYNEP ÖZYÖRÜK

☎ : 0 212 367 40 78

? : 0 539 626 98 87

 : klarosdanismanlik

Paylaş