Ruh eşi kimdir?
Ruh eşiniz sizin bu hayattaki bedenlenen ruhunuza, misyonunuz da veya manevi yolculuğunuzda kılavuz olmakla yükümlü eşinizdir. Ruh eşiniz sizi bir şekilde kendiniz ile ilgili bir keşif yapmaya zorlar, burada ruhsal uyanışa geçmeniz önemli olandır, bir şekilde size yeni fırsatları, kendinize dönüp bakmayı ve kendinizi daha fazla nasıl geliştirebileceğinizi göstermek için karşınıza çıkar.

Ruh eşiniz olan kişi ile karşılaştığınızda bunu nasıl anlarsınız? 

Öncelikle şunu bilmelisiniz ki birisi ile karşılaştığınızda “Tesadüf” diye bir şey yoktur.

Karşılaştığınız anda aşk, tutku, çok ciddi bir çekim hissetmeniz oldukça mümkün. Hatta bunu kelimelerle ifade edemeyebilirsiniz. Çünkü her şekilde ne olursa olsun bu kişinin yanında kendinizi son derece rahat, konforlu ve mutlu hissedebilirsiniz hem de sebepsiz yere.  İşte bu sebepsizlik aslında karşınızdaki kişinin ruh eşi olabileceği göstergesidir. Bu kişi sizin tipiniz olmayabilir, “bu adam da ya da bu kadında ne buldum ki” diyebilirsiniz, fakat burada bedenler değil aslında ruhların tekrar bir araya gelmesi söz konusudur.

Kendinizi bu kişiyle tamamlanmış ya da bir bütün gibi hissedebilirsiniz ve bu duygu ve his, siz o kişiyle karşılaştığınız an başlar.

Aranızdaki çekim son derece yüksektir ve güçlüdür, hatta şu ana kadar belki de böyle bir şey hissetmemişinizdir. Bu kişi sizden uzaklaşsa bile siz bu çekimi hala hissedebilir, etkisinde kalabilirsiniz.

Aranızdaki uyum her alanda tarif edilemez bir şekilde şaşırtıcıdır, o kişiyle birlikte olsanız da olmasanız da aranızdaki iletişim kopmaz, telepatik olarak bile birbirinizi duyabilir, hissedebilir, varlığını yanınızda hissedebilirsiniz. Bu kişi ile karşılaşmanız aslında size bilgi anlamında karşılaşmadan önce gelebilir. Yani siz bunu önceden hissedebilirsiniz.  Ruh eşiniz sizi çağırdığı anda veya hazır olduğunuzda Evren buna göre tüm senaryoları düzenler ve siz karşılaşacağınızı bilirsiniz. Bu kişi ile bilgi düzeyiniz veya yetenekleriniz birbirine benzeyebilir, aynı şeylerden zevk alabilir ve ya aynı şeylerden hoşlanabilirsiniz. Ya da sizin bilmediğiniz ve de öğrenmek istediğiniz konuları, bu kişi çok iyi bilir. Siz de onun bilmediğini bilerek onu aydınlatabilirsiniz. Zaman zaman, bazı yerler ve ya mekanlar size tanıdık gelebilir ve ya orada olduğunuzda mükemmel uyumu ve huzuru yakalayabilirsiniz. Bu tip alanlar ruh eşleri ile birlikte vakit geçirdiğiniz yerler olabilir. Dolayısıyla bu mekanlar bu karşılaşmaların gerçekleşebileceği alanlar olduğu için son derece kıymetlidir. Bu hayattaki bedeniniz ve bedenlenen ruhunuz geçmiş hayatlarda birlikte olduğu kişilere ve çevrelere, bu hayatta tekrar gönderilirler. Yani bir şekilde geçmiş hayatınızdaki ilişkileriniz bu hayatta farklı şekillerde tezahür edebilir. Anneler, babalar, kardeşler, kuzenler, sevgililer, öğretmenler ve ya komşunuz bir şekilde yine sizin çevrenizde önemli bir rolde karşınıza çıkabilir.

Ruh eşinizle aranızdaki ilişkide ve ya iletişimde senkronizasyonun etkisi son derece yüksektir. Aynı anda birbirinizi arayabilir ve ya mesaj gönderebilir, aynı anda birbirinizi düşünebilir ve ya hissedebilirsiniz. Aslında bu durumun altında yatan önemli faktör şudur ki, o sizi düşünmeye başladığında ve ya siz onu düşünmeye başladığınızda bu bilgi ona aynı anda zaman ve mekan dışında ulaşır ve bu kişi aynı anda siz düşünmeye başlar. Dolayısıyla aynı anda telefonlar, aynı anda mesajların gelmesi son derece mümkündür. Yan yana olduğunuzda ise konuşmadan bile anlaşabilirsiniz. Altını çizmek istediğim ise duygu ve hislerin karşılıklı olarak fark edilmesidir. Gerçek ruh eşiniz olması için ilişkinin tek taraflı ve ya platonik olmaması gerekir.

Birbirinizin duygusal halleri ve ya o andaki ruh durumu size önceden gelir yani ruh eşinizin ne zaman üzüldüğünü ve ya ne zaman mutlu olduğunu siz aynı anda hissedebilirsiniz.

Bir şekilde bir araya gelmek için tüm engelleri ve ya zorlukları kolaylıkla aşabilirsiniz, Aranızdaki çekim o kadar yüksektir ki bu dışarıdan başkaları tarafından da kolaylıkla hissedilebilir.

Aslında ruh eşlerinin size öğretmek istedikleri veya birbirinize öğretmeniz gerekenler birbirinize “ayna” olma yoluyla gelmektedir. Çünkü ruh eşleri ile olan ilişkiler muhteşem olacak diye bir kural yoktur. Özellikle de zaten sorunlar veya bir takım sıkıntılar yaşamanız asıl istenendir. Karşı tarafta eleştirdiğiniz konular ve ya davranış biçimleri aslında sizin değiştirmeniz gereken davranış biçimlerini de işaret etmektedir. Bu hayattaki ruhsal tekamülünüz de gelişmeniiz, öğrenmeniz ve de değişmeniz gereken noktalar, ruh eşleri tarafından size gösterilir. Aslında birlikte ruhsal bir yolculuğa çıkarsınız. Hem onun, hem de sizin bu hayattaki ruhsal misyonunu tamamlamak adına birbirinize aracı olursunuz. Zaman zaman konuşmak ve ya duygularınızı ifade etmek sizin için son derece zor olabilir. Çünkü zaten hissettiklerinizi siz bir şey söylemeden de o kişi hissedebilir. Genellikle bir takım alışkanlıklarınız veya uzun zamandan beri benimsediğiniz fikirler üzerinde karşı tarafın değişim yaratma arzusu son derece yüksek olabilir, aslında bu durum gerçekten size gelen bir uyarıdır, yani gerçekten bırakmanız gereken veya değişmeniz gereken noktalara bu kişi işaret etmektedir. Alışkanlıklar veya bırakmanız gereken durumlar dışında gizli güçlerinizi veya gizli potansiyelinizi ,yeteneklerinizi ortaya çıkartmak için de bu kişiler oldukça çaba gösterebilirler. Sizin farkında olmadığınız bir yeteneğinizi veya becerinizi kolaylıkla onlar ortaya çıkarabilirler.  Eğer birlikte olduğunuz kişinin ruh eşiniz olduğunu düşünüyorsanız, fakat bu kişi sizi yine de zorluyorsa bir takım engellerle veya sorunlarla uğraşmanız için sizi özellikle sıkıştırıyorsa, bu alanda yarattığı enerjiye özellikle dikkat etmeniz gerekir. Aslında bu size evrenin gönderdiği bir mesajdır. Bu alanda gerçekten kendinizi aşmanız gerekiyordur ve öğrenmeniz gereken şeyler vardır. Öğrenmeyle direnç gösterdiğiniz her neyse sizin “Tekamül” ünüze giden yolda bir engel oluşturmaktadır.

Ruh eşiniz ile olan karşılaşmalar beklenmedik aniden veya sürpriz bir şekilde gerçekleşir. Yani planlı, programlı bir buluşma veya karşılaşma söz konusu değildir. Ruh eşiniz ile olan ilişkiniz ömür boyu da sürmeyebilir. Siz ve ya o misyonumuzu tamamladıktan sonra ve ya tekamüle giden yolda gereken aşamayı kaydettiğinizde bir şekilde ruh eşiniz sizin hayatınızdan çıkabilir. Ama bu demek değildir ki aranızdaki ilişki biter. Ruh eşleri asla sizin enerji alanınızı terk etmez, bir şekilde kendilerini her zaman hissettirirler, öyle ve ya böyle bir şekilde hayatınızda var olmaya devam ederler. Her ruhun bir çok ruh eşi olabilir ve farklı ruh eşleri ile aynı hayatta karşılaşabilirsiniz. Bir ruh eşi sizi terk ettikten sonra yeni bir ruh eşi karşınıza çıkabilir, burada asıl istenen sizin tekamülünüzde ve ya misyonunuz da eksik kalan noktaları tamamlamaktır. Zaten siz bu kişi ile karşılaştığınızda aranızdaki bağlantının ne kadar kuvvetli ve güçlü olduğunu hissederek, bu ilişkinin sizin için ne kadar derin bir anlamı olduğunu anlarsınız. Ruh eşiniz geçmiş hayatınızdaki bağlantılara da dayanarak sizi bir şekilde sürekli korumak ve kollamak isteyecektir, aynı şekilde siz de onu. Bu nedenle sizi en iyi anlayan, en iyi hisseden, en çok düşünen ve en çok değer veren kişi ruh eşiniz olur. Çünkü ruhlar birbirlerinin travmalarını, acılarını, hüzünlerini en derinden hissedebilirler ve ruh eşleri de bu yaraları tedavi etmekle görevlidir. Astrolojik açıdan bakıldığında, iki ruh eşinin haritasının birbiri arasındaki ilişkide genellikle ay düğümlerinin etkisi görülür, güney ay düğümleri ve kuzey ay düğümleri eğer diğer kişinin haritasında önemli gezegenlerle etkileşim içerisinde ise bu kişinin sizin ruh eşiniz olma ihtimali son derece yüksektir.

Geçmiş hayatlarınızla bağlı olan ruh eşleri ile olan ilişkinizde, zaman veya mekan kavramı yoktur. Yani eğer siz uzaklarda yaşayan bir ruh eşine sahipseniz, uzak olmanız hiçbir şey ifade etmez, o kişi sizi yine aynı şekilde duyar, hisseder, duygularınızın ve düşüncelerinizin farkına varır. Uzun süre konuşmamak veya görüşmemek de hiçbir şey ifade etmez. Çünkü zaten bilinç dışı zamanlarda da yani rüyalarda ve ya uyku süresince Ruhlar birbirini ziyaret edebilir, genelde ruh eşinizi rüyanızda gördüğünüz de ertesi gün gerçek hayatta bir şekilde iletişime geçebilir, ve ya ondan haber alabilirsiniz. Bu oldukça sık rastlanan bir durumdur. Ruh eşleri arasında güven, bağlılık, sadakat son derece güçlüdür. Aralarındaki ilahi aşk ve sevgi sonsuz varlıktan işleyerek o ruhun yaşayacağı tüm hayatlarda devam eder. Dolayısıyla beraber oldukları ve ya olmadıkları süre boyunca herhangi bir kıskançlığa, obsesifliğe veya manipülasyona yer yoktur. Dolayısıyla zaman ve ya mekan ruh eşleri arasında asla sorun teşkil etmez. Eğer ruhsal farkındalığınız veya psişik güçleriniz varsa bir takım teknikler sayesinde bu kişiyle daha önceki birlikteliklerinize yolculuk yapmanız mümkündür.

Son olarak unutmamalısınız ki ruh eşi ile karşılaşmanız için “Tekamülünüz” ile ilgili dersleri, değişimi ve dönüşümü yaşamaya hevesli olmalısınız. Eğer bu alanda bir direnç gösterirseniz ve buna hazır olmazsanız, ruh eşleriniz karşınıza çıkmayabilir, ya da karşınıza çıkmaları gecikebilir, ne zaman ki siz ruhsal yolculuğunuzda ilerlemeye ve hareket etmeye karar verirsiniz, o zaman ruh eşleri karşınıza son derece kolay bir şekilde çıkacaktır.

ASTROLOG ZEYNEP ÖZYÖRÜK

KLAROS DANIŞMANLIK

Tel: 0 212 367 40 78 – 0 539 626 98 87

Paylaş