7 Şubat 2020 – Venus Koç burcuna geçiyor!

Aceleci ve sabırsız olmak, ilişkiler ve maddi koşullarda zorlayıcı olabilir..

Venus 7 Şubat 2020’de Koç burcuna geçiyor.

Venus Terazi burcunun doğal yöneticisi olması sebebiyle, zıt burcu olan Koç’ta ilişkilere zarar verebilecek potansiyeller taşıyabilir. Bu nedenle hem parasal girişimlerde, hem de ilişkilerde atılacak adımlarda dikkatli olmakta fayda var.

Venus, Koç burcunda bizi nasıl etkileyecek?

Bu süreçte, Oğlak burcunda bulunan Jupiter, Saturn ve Pluto ile zorlu açılar yapacak olan Venus, ilişkiler ve para konularında bizleri zorlayabilir.

23 Şubat’ta Jupiter’le 90’lık açı yapacak olan Venus, haritanızda Boğa’nın ve Terazi’nin hakimiyeti altında olan hayat alanlarında, abartıyı, riskli ilişkileri, anlık coşkuyla üzerinde çokta fazla düşünmeden başlanabilecek ilişkileri tetikleyebilir.

29 Şubat’ta Pluto ile olan 90’lık açısı ise, ilişkilerde tutkuyu ve arzuyu yükseklerde yaşamamızı sağlayacak. Güç ve kontrolün verdiği haz ile ilişkilerde dur durak bilmeyen hızla gelişen olaylar gündemimizde olacak.

3 Mart’ta ise, Saturn ile olan zorlu açısı, hızlı ilerlemenin bedelini ödetmek istercesine aklımızı başımıza getirebilir. Acı gerçekler, sorumlulukların ağırlığı, ilişkilerde güvenlik ihtiyaçlarının artmasıyla ilişkilerdeki hız yerini soru işaretlerine  ve sorgulamalara  bırakacak.

Venus Koç Burcunda, en çok hangi burçları etkileyecek?

Bu etkilerden en çok nasibini alan burçlar, Yengeçler, Oğlak’lar, Koç’lar ve Terazi’ler olacak.

Venus 5 Mart’ta Boğa burcuna geçerek kendi yönettiği burçta huzura kavuşacak.

İlişkiler ve para konularında güven motivasyon kaynağımız olurken, risk almaktan kaçınıp, yavaş ama sağlam adımlar atmayı tercih edeceğiz.

KLAROS DANIŞMANLIK

ZEYNEP ÖZYÖRÜK

Paylaş