23 Şubat 2020 – Balık burcunda Yeni Ay – İnançlar ve beklentilerde belirlenecek yeni bir yol..

Yeni ay ne zaman?

23 Şubat saat 18:33’de, 4 derece Balık burcunda bir Yeni Ay meydana gelecek.

Yeni ay ne demek?

Yeni ay başlangıçlar, oluşumlar, girişimlerde bulunduğumuz zaman dilimleridir. Yeniye başlamak, yeni bir alana adım atmak için doğru zamanlamadır.

new moon ile ilgili görsel sonucu

Balık burcundaki Yeni Ay’ın etkilere neler?

Bu Yeni Ay, Retro harekette bulunan Merkür eşliğinde gerçekleşiyor. Özellikle 10 Şubat civarında aldığımız kararlar ve haberler doğrultusunda, bir takım başlangıçlara niyet edebileceğimizi gösteriyor.

Merkür’ün Retro hareketi Balık burcunda olduğu için bu  Yeni Ay, bizi bir şekilde Şubat ayının başına götürmekte. O zamandan bu yana, aklımızın bir köşesinde olan, karşımıza sürekli çıkan, görüşmelerimize, konuşmalarımıza, aklımıza gelen düşünceler ve stratejiler, aldığımız haberler ve ya topladığımız bilgiler, bu Yeni Ay ile vücut bulmaya başlayacak.

Yeni Ay’ın an haritasına baktığımızda, yükselenin Başak, yöneticinin ise Merkür olduğunu görüyoruz.  İş, çalışma şartları, ortamı, düzen, sistem, tertip ve ya rutin, alışkanlıklar, beslenme ve sağlık gibi konuları başta etkileyecek olan bu Yeni ay, Merkür ile yakınlık kurarken, geçmişte oluşturduğumuz bir takım hayaller, beklentiler ve idealler noktasında harekete geçeceğimizi göstermekte.

Yeni Ay, Uranus, Mars ve Ay düğümleriyle olumlu açı yapmakta. Mars’ın Uranus ile olan açısı ise, sürprizlere gebe. Bu etkiyle, Yeni Ay’da yapılan bu başlangıçlar

*Kariyer, görevler, sorumluluklar, profesyonel hayat ve ya statü elde etme konusunda eyleme geçeceğiz.

*Gelecek odaklı, kendimizden emin, uzun vadeli, planlı ve organize ilerlemek isteyeceğiz.

*Maddi alanda öngörülemeyen durumlara, ekonomik krizlere ve ya global yaşam koşullarına, kontrol edemediğimiz ve hayat standartlarımızı tehdit eden her şeye, kolaylıkla adapte olabileceğiz.

*Yenilikleri denemeye, farklı ve sıra dışı olanı tercih etmeye gönüllü olacağız.

*Tüm bunları yaşarken, kadersel anlamda hayatımıza katkısı olabilecek insanlarla ve ortamlarla karşılaşacağız.

Yeni Ay’ın yöneticisi Jupiter ise hayallerin ve ideallerin gezegeni Neptun’e yardım eli uzatmakta. Bu demektir ki, üzerinde çalıştığımız bu oluşumların altında yatan asıl niyet, işlerimizi büyütmek, sorumluluk alanlarımızı genişletmek, 2018’in başından bu yana ciddi mücadele ve sınavlar verdiğimiz iş hayatımız ve üstlendiğimiz sorumluluk alanında, hak ettiğimizi almak.

Emeklerimizin karşılığını alarak hayallerimize kavuşmak isteyeceğiz.

mercury retrograde what to do what not to do ile ilgili görsel sonucu

Burada dikkat edilmesi gereken nokta, halen Retro olan Merkür!

11 Mart’ta Retro hareketten çıkacak olan Merkür, Retro alanı 30 Mart’ta ancak terk edebilecek. Eğer 18 Şubat’tan sonra yeni bir teklif ve ya potansiyel yakaladıysanız, karar almakta acele etmemelisiniz!! Dikkat!

Bu Yeni Ay ile hayatımızda vücut bulacak olan konular, Şubat ayının başından itibaren gelişen konularla ilgili olacak.

Diğer yandan atılacak imzalar, çıkılacak yolculuklar, evrak, döküman, belgeler ve iletişim konularıyla ilgili iki defa düşünüp, üç defa kontrol etmenizde fayda var. Hata yapmaya, yanlış anlamaya, ve ya hayal ettiğimiz, idealize ettiğimiz şekilde konuşulanları, görüşülenleri algılamaya çok müsaitiz.

pisces ile ilgili görsel sonucu

Güneş’in Balık burcuna geçmesiyle, bu sis ve konsantrasyon eksikliği, kafa karışıklığı ve bulanıklık, hayaller ve idealler peşinden gitme isteği, kurban psikolojisine içine çekilme ve bir takım kavramlara bağımlı olmak gibi bizi aşağı çeken ve ya gerçeklerden uzaklaştıran durumlardan kurtulmamız, saf gerçeği görmemiz mümkün olacak. Bu süreç aynı zamanda inançlarımızı, maneviyatımızı, ideallerimizi sorgulamamız konusunda da bize ışık tutacak. İnanç sistemimizi kendi özgün anlayışımızla düzenleme imkanı yakalayacağız. Toplumsal baskı ve manipulatif yönlendirmelerden uzaklaşarak, inancımızı baştan yaratabiliriz. Manevi ve maddi dünyamız arasında denge kurabileceğiz.

Kilit tarih, bu anlamda 26 Şubat olacak.

11 Mart sonrası acı gerçeklerle yüzleşmek ve ya aldığımız kararlardan pişman olmak istemiyorsak, başkalarından, özellikle de aklına ve mantığına güvenebileceğimiz insanlardan destek almayı unutmamalıyız!

Balık burcundaki bu Yeni Ay ile attığımız adımların sonuçlarını bir sonraki Dolunay’da almaya başlayabiliriz.

9 Mart 2020’de gerçekleşecek olan Başak burcundaki Dolunay, temennilerimiz ile ilgili aydınlanmamızı, kurmak istediğimiz düzeni somutlaştırmamızı sağlayacak. Eğer bu Yeni Ay’da çok daha uzun vadeli bir projeye adım atıyorsanız, sonuçlarını Eylül 2020’de almanız mümkün.

KLAROS DANIŞMANLIK

ZEYNEP ÖZYÖRÜK

 

 

 

Paylaş