VENUS BALIK BURCUNDA

Venus, 13 Ocak itibariyle Balık burcuna geçiş yaptı. 7 Şubat’a kadar Balık burcunda kalacak olan Venus, bu süreçte ilişki ve para konularında daha verici ve merhametli olmamıza neden olabilir.

Venus Balık burcunda yücelir. Yani en yüksek performansını sergiler. Bu nedenle yaşattığı her ne olacaksa oldukça yoğun yaşayacağınıza emin olabilirsiniz.

Para konularında özellikle müsrifliğe dikkat etmek gerekecek. Özellikle yükselen Aslan ve Kova’lar ciddi maddi yükün altına girebilir. Burada kazançlarını dikkatli yönetmeleri gerektiği ile ilgili bir uyarıda bulunmak yerli olur.

Diğer taraftan ilişkiler konusunda büyük anlayış, merhamet ve acıma hali gözlerden kaçmayacak. Fedakar ve verici bir tavır sergileyeceğiz.

Diğer taraftan 20 Ocak kalabalık gruplar içinde kaybolmamıza neden olurken, 23 Ocak iş ile ilgili bir takım güzel gelişmelere sahne olacak.

27 Ocak, dinlenmek, tatil yapmak, hayal kurmak, meditasyon yapmak, özel spiritüel teknikleri uygulamak ve bu tarz kişilerle kaynaşıp  şifa bulmak için ideal olurken, özellikle yükselen Koç’lar ve yükselen Akrep’ler için aşk açısından oldukça olumlu geçecek.

2 – 3- 4 Şubat ilişkileri ve ortaklıkları güçlendirmek için olumlu günler olacak. Daha kalıcı, daha uzun vadeli birlikteliklere adım atmak için biçilmez bir fırsat.

VENUS BALIK BURCUNDA, YÜKSELEN BURCUNUZA GÖRE NASIL ETKİLEYECEK? 

KOÇ: Platonik aşkların ve fantezi kurmanın zamanı!

BOĞA: Sosyal ortamlar seni bekliyor!

İKİZLER: Evdeki huzurun işine yansıyor! Parlıyorsun!

YENGEÇ: Yeni ufuklar, kültürler, seyahatlerin zamanı! Tatil seni bekliyor!

ASLAN:  Aile, ev masraflara yol açabilir! Aman müsrifliğe dikkat!

BAŞAK: Partnerinle romantizm dorukta! Yaratıcılığını ispatla!

TERAZİ: Yaratıcı ve eğlenceli bir çalışma ortamı sana mucizelerin kapısını açacak!

AKREP: Aşk kapını çalıyor!

YAY: Ailen ve yuvan huzurun, şefkatin adresi..

OĞLAK: Yaratıcı ve spiritüel gücünü kullanabileceğin eğitimler almanın tam zamanı! Kısa romantik seyahatler seni mutlu edecek!

KOVA: Para sana akıyor! Ama akıllıca kullanmalısın!

BALIK: Güzelliğin ve ihtişamın ilham verici! Adeta büyülüyorsun!

 

ZEYNEP ÖZYÖRÜK

KLAROS DANIŞMANLIK

 

 

 

Paylaş