Günlük burç yorumları..

Bugün size kariyer, aşk, para ve ilişki konusunda neler getirecek?

 

09.01.2020

Ay sabah saatlerinde boşlukta, 11:43’te Yengeç burcunda. Tutulma sürecine girdik. Öğleden sonra Uranüs ile olumlu açıya geçecek olan Ay sürprizlere açık olduğumuzu gösteriyor. Güneş Juno ile zorlu açıda.

YÜKSELEN KOÇ: Tutulma öncesi ailevi konular ve gelirlerle ilgili gelişmeler gündeminizi meşgul edebilir. 6 aylık süreçte uzun vadeli sizi etkileyecek konu aileniz ve eviniz ile ilgili aldığınız kararlar olacak.  Bitişlerle gelen yeni fırsatlara açın kendinizi.

YÜKSELEN BOĞA:  Tutulma öncesi aile ve kardeşler onların hayatlarındaki gelişmeler gündeminizi meşgul edebilir. Stratejik kararlar bu alanda 6 ay boyunca gündeminizde olabilir. Farklı bir ülkede ve ya şehirde kurulacak yeni düzen bu değişimin sebebi olacak.

YÜKSELEN İKİZLER:  Tutulma öncesi maddi konular ve gelirlerle ilgili gelişmeler gündeminizi meşgul edebilir. 6 aylık süreçte sizi etkileyecek konu bir gelir kapınızın kapanması ile bağlantılı alacağınız kararlar olacak.  Bitişlerle gelen yeni fırsatlara dikkat!

 

YÜKSELEN YENGEÇ: Tutulma öncesi özel hayatınız ve duygusal dünyanızla ilgili gelişmeler gündeminizi meşgul edebilir. 6 aylık süreçte uzun vadeli sizi etkileyecek konu kendinize maddi manevi yatırım yapmak ve bununla birlikte sözleşmeler ve kontratlar alanında kırılmalar yaratmak olacak.

YÜKSELEN ASLAN: Tutulma öncesi duygusal dünyanız, bilinçaltınız, ailevi konular ve geçmişte yaşadığınız ailevi travmalar hakkında önemli farkındalıklar edinebilirsiniz. 6 aylık süreçte uzun vadeli sizi etkileyecek konu aileniz ve eviniz ile ilgili perde arkasından aldığınız radikal kararlar olacak.

YÜKSELEN BAŞAK:  : Tutulma öncesi sosyal çevreniz, arkadaş gruplarınız, kariyer gelirleriniz ile ilgili gelişmeler gündeminizi meşgul edebilir. 6 aylık süreçte uzun vadeli sizi etkileyecek konu aileniz gibi gördüğünüz dostlarınız ile ilgili aldığınız kararlar olacak.  Yeni bir ortama ihtiyaç duyabilirsiniz.

YÜKSELEN TERAZİ: Tutulma öncesi kariyeriniz, konumunuz, toplum önündeki rolünüz ile ilgili gelişmeler gündeminizi meşgul edebilir. 6 aylık süreçte uzun vadeli sizi etkileyecek konu kariyeriniz konusunda aldığınız net kararlar olacak. Toplum önünde daha fazla görünür olabilirsiniz.

YÜKSELEN AKREP: Tutulma öncesi uzaklar, seyahatler, uzaklarda yaşayan aileniz ile ilgili gelişmeler gündeminizi meşgul edebilir. 6 aylık süreçte uzun vadeli sizi etkileyecek konu, aileniz ve uzaklarda varsa eviniz alanında  aldığınız kararlar olacak. Bu alanda bir bitiş ve ya sonlanma yaşayabilirsiniz.

YÜKSELEN YAY: Tutulma öncesi harcamalar, borçlar, banka, kredi, ortak sermaye ile ilgili gelişmeler gündeminizi meşgul edebilir. 6 aylık süreçte uzun vadeli sizi etkileyecek konu borçlar ve ya miras ve ya finansal yatırımlarınız ile ilgili aldığınız kararlar olacak.  Bir borcunuzu kapatabilirsiniz.

YÜKSELEN OĞLAK:  Tutulma öncesi partneriniz, ortağınız, birlikteliğiniz ve ya sahip olduğunuz kontratlar ve sözleşmeler ile ilgili gelişmeler gündeminizi meşgul edebilir. 6 aylık süreçte uzun vadeli sizi etkileyecek konu bu alanda bir sonlanma yaşamanız olacak. Bir ilişkiyi ve ya kontratı sonuçlandırabilir, feshedebilir, ve ya partneriniz ile ilişkinizde bitişle gelecek yeni bir başlangıç yapabilirsiniz.

YÜKSELEN KOVA: Tutulma öncesi çalışma ortamı, şartları, pozisyonunuz ve günlük rutininiz ve ya sağlığınız ile ilgili gelişmeler gündeminizi meşgul edebilir. 6 aylık süreçte uzun vadeli sizi etkileyecek konu çalışma koşullarında yeni bir döneme adım atmanız olacak. Bir rahatsızlığınız varsa iyileşebilir ve ya aileniz ile ilgili iş konularında bir sonuca varabilirsiniz.

YÜKSELEN BALIK:   Tutulma öncesi çocuklar, aşk hayatı, gayrimenkul gelirleri, spekülatif yatırım araçları ile ilgili gelişmeler gündeminizi meşgul edebilir. 6 aylık süreçte uzun vadeli sizi etkileyecek konu çocuklar ve aşk hayatınız, sahip olduğunuz gayrimenkullerden elde ettiğiniz gelirler olacak. Burada bir takım bitişler yeni başlangıçları getirebilir.

KLAROS DANIŞMANLIK

☎ : 0 212 214 78 28

? : 0 539 626 98 87

 : klarosdanismanlik

Paylaş