6 – 12 Ocak 2020 – Haftalık Burç Yorumları

Bu haftanın en büyük gelişmesi 10 Ocak tarihinde gerçekleşecek olan Yengeç burcundaki Ay tutulması olacak. Önümüzdeki 6 aylık süreçte etkisini devam ettirecek olan Ay tutulması, otoriter baskı ve zulüm etkisini gün yüzüne çıkaracak. Tutulmalar doğa olaylarını tetiklediği için, Mars’ın Yay burcunda olması yangınlara, savaşlara neden olurken, Ay’ın Yengeç burcunda tutulması sel, tsunami, denizden gelen depremlere ve beraberinde deniz kazalarına sebep olabilir.

Haftanın ilk yarısında, Güneş ve Merkür’ün Neptun ile olumlu açısı etkin olurken, 8 Ocak Çarşamba günü Jupiter, Güney Ay Düğümü ile kavuşumu,  10 Ocak Cuma yani Ay tutulması ile Güneş – Merkür kavuşumu önemli gelişmeleri basına taşıyacak. Otoritelerin önemli konuşmalarını, açıklamalarını dünya gündemine getirecek. Zulüm ve şiddet tüm açıklığıyla gün yüzüne çıkabilir. 11 Ocak Cumartesi, Uranus Boğa burcunda ileri harekete geçerken, önümüzdeki 6 aylık süreçte, ekonomik krizler, para piyasalarında ani iniş çıkışlar, global ekonomide etkisini hızlandıracak. Pazar günü ise Saturn – Pluto kavuşumu gerçekleşecek. Diktatör rejimler ile ilgili yıkıcı etki tüm dünyayı sarsacak. Devletler, otoriter güçler, şirketler, büyük teşkilatlar çok büyük değişim ve dönüşüme uğrayacak. Yeni bir dünya düzeni kurmak için adımlar atılacak. Güneş ve Merkür’ün Neptun ile açısı ise, daha fazla dua, daha fazla inanç ve maneviyata ihtiyaç duyacağımızı gösteriyor. Merhamet ve vicdan, fedakarlık, özveri, yardımlaşma, şefkat tek kaçış noktamız olabilir.

YÜKSELEN KOÇ

Ay tutulması ile birlikte, ev, aile, gayrimenkul alanında kendinizi savunmada hissetmek yıpratıcı olabilir. Kariyer ve statüsel açıdan baskıyı yönetmek kolay olmayacak! Kariyer hedeflerini belirleme ve otoritelerle ilişkileri yönetme konusunda eski alışkanlıklar terk edilmeli, özellikle de kariyere bakış açınız ve felsefeniz değişmeli! Uranus’un 11 Ocak’ta ileri gitmesiyle Mayıs ayına kadar gelirler ve kazançlar alanında ekonomik dalgalanmalar büyük etken olabilir. Saturn – Pluto kavuşumunun işiniz ve mesleğiniz ile ilgili ciddi ve derin etkiler bırakması muhtemel!

YÜKSELEN BOĞA

Ay tutulması ile birlikte uzaklar, seyahatler, iş konuları ve buradaki baskının artması, aile ve yuva konusunda zihinsel ve duygusal baskı yaratabilir. Bireysel konfor alanı önem kazanırken, yaşanılan ortamın sağladığı koşullar önem kazanıyor! Başkalarının fikirleriyle hareket etme ve inançlarınız konusunda terk etmeniz gereken alışkanlıklar var. Uranus’un 11 Ocak’ta ileri gitmesiyle Mayıs ayına kadar bireysel konfor alanlarınız ekonomik dalgalanmalar nedeniyle ciddi sarsılabilir.  Saturn – Pluto kavuşumu uzaklar, yasal süreçler, seyahatler ile bağlantılı konularda eski düzeninizi yıkarak, yenisini kurmanızı sağlayabilir.

YÜKSELEN İKİZLER

Ay tutulması ile birlikte harcamalar ve borçlar konusunda dikkatli hareket edilmezse maddi açıdan baskı hissedilebilir. Daha fazla para ihtiyacı duyulabilir. Masrafları yönetme konusunda zarar veren davranış biçimleri terk edilmeli! Uranus’un 11 Ocak’ta ileri gitmesiyle Mayıs ayına kadar bastırdığınız maddi manevi risklerle ilgili endişeleriniz artabilir, global krizler bunda oldukça büyük etken olacak.  Saturn – Pluto kavuşumu ise finansal alanda, borçlar ve harcamalar, krediler gibi alanlarda eskiyi yıkarak yeni bir düzen kurmanızı sağlayabilir!

YÜKSELEN YENGEÇ

Ay tutulması ile birlikte ikili ilişkilerde duygusal baskı, kontrat ve sözleşmelerin ağırlığı ve yaptırım gücü yüksek. İlişkilerde, ortaklıklarda, anlaşmalarda köklü değişim söz konusu olabilir. Her türlü mobbinge direnç göstermelisiniz. Uranus’un 11 Ocak’ta ileri gitmesiyle Mayıs ayına kadar kariyer gelirleri ve sosyal çevreniz ile ilgili öngörülemeyen durumlar meydana gelebilir. Yeni bir çevreye, alışkın olmadığınız bir ortama girebilirsiniz. Kariyer gelirlerinizde artış olabileceği gibi düşüşler de meydana gelebilir. Saturn – Pluto kavuşumu ortaklıklar ve ilişkilerde ciddi çöküşler ile yeni bir sistemin ve ya ilişkinin kurulmasına neden olacak.

YÜKSELEN ASLAN

Ay tutulması ile birlikte içe kapanma ihtiyacınız artabilir. İçsel değişim söz konusu. İş ve günlük rutinde yükünüz artabilir. Sağlıklı beslenmeye, bedeninize özen göstermeniz gerekebilir. Annelik ve ya ebeveynlik duygularınız kabarabilir. Uranus’un 11 Ocak’ta ileri gitmesiyle Mayıs ayına kadar işinizde ve ya kariyerinizde özellikle de üst düzey yöneticileriniz ile ilgili öngörülemeyen durumlar meydana gelebilir. Yeni bir otorite atanacağı gibi, sürpriz kararlarla işinizde yeni fırsatlar elde edebilirsiniz. Saturn – Pluto kavuşumu günlük rutininiz, çalışma ortamınız, sorumluluklarınız ile ilgili eskinin yıkılarak yeni bir sistemin kurulacağına işaret ediyor.

YÜKSELEN BAŞAK

Ay tutulması ile birlikte sosyalleşme ihtiyacınız artabilir ya da bir arkadaşa veda edebilirsiniz. İş ve ya çocuklar alanında köklü değişim söz konusu. Çocuklar, aşk hayatı, yeni iş kurulumları alanında ek sorumluluklar tüm zamanınızı alabilir! Uranus’un 11 Ocak’ta ileri gitmesiyle Mayıs ayına kadar uzaklar, farklı kültürlerle olan ilişkiler, seyahatler, yüksek öğrenim gibi konularda beklenmedik durumlar meydana gelebilir. Saturn – Pluto kavuşumu ise yeni kurmaya çalıştığınız iş, çocuklar, aşk hayatı gibi alanlarda eski düzenin yıkılarak yeni sorumluluklar ve görevler ile hareket edeceğinize işaret ediyor.

YÜKSELEN TERAZİ

Ay tutulması ile birlikte iş, kariyer – ev, aile arasında duygusal denge kurmak zor olabilir. Evden yürütülen işler, fazla zaman alabilir. Bu durum strese ve baskıya neden olabilir. İş ve kariyer alanında eski prensiplere veda zamanı. Yenilik zamanı! Uranus’un 11 Ocak’ta ileri gitmesiyle Mayıs ayına kadar beklenmedik harcamalar ve masraflar çıkacağı gibi sürpriz miras, kredi, ikramiye gibi yan gelirler elde edebilirsiniz. Saturn – Pluto kavuşumu ise işiniz, aileniz ve yuvanız konusunda eski düzeni yıkarak yenisini kurmanızı sağlayacak. Size hizmet etmeyen her şey geçmişte kalabilir!

YÜKSELEN AKREP

Ay tutulması ile birlikte iş yoğunluğu, zihinsel anlamda fazla baskı yaratabilir. Statü ile ilgili endişeler, stratejiler, zihinsel yorgunluk kaynağı olabilir. Uzaklara ve ya uzaklardaki aile bireylerine duyulan özlem artabilir. Uranus’un 11 Ocak’ta ileri gitmesiyle Mayıs ayına kadar ikili ilişkiler, ortaklıklar alanında beklenmedik iniş çıkışlar söz konusu olabilir. İlişkiyi bitirme, özgürleşme isteği artabilir. Saturn – Pluto kavuşumu ise iş ile ilgili prensipleriniz, kurallarınız, düzeniniz ile ilgili geçmiş düzeni yıkmanıza ve yeni bir düzen kurmanıza yardımcı olabilir.

YÜKSELEN YAY

Ay tutulması ile birlikte gelir ve kazanç elde etmek, para kazanma konusunda extra baskı hissedebilirsiniz. Ortağa ve ya maddi desteğe duyulan ihtiyaç artabilir. Parayı yönetme stratejinizde köklü değişim gerekiyor. 2018 başından bu yana parayla ilgili sınavlarınızdan ders çıkarmanız gerek! Uranus’un 11 Ocak’ta ileri gitmesiyle Mayıs ayına kadar çalışma ortamınız, şartlarınız, düzeniniz ve rutininiz konusunda ani değişimler ve beklenmedik iniş çıkışlar söz konusu olabilir. Rutininizi önceden kestirmek mümkün olmayabilir. Saturn – Pluto kavuşumu ise para ve kazançlar ile ilgili stratejilerinizi değiştirmeniz gerektiğini gösteriyor.

YÜKSELEN OĞLAK

Ay tutulması ile birlikte ortak, partner, ikili ilişkiler alanında bitişler, terk edişler sancılı olabilir. Özel hayatta köklü değişime gidebilirsiniz. Yeni prensipler edinmeniz şart! Geçmişteki alışkanlıklarınızı bu alanda terk etmelisiniz! Uranus’un 11 Ocak’ta ileri gitmesiyle Mayıs ayına kadar çocuklar, aşk hayatı, rekabet ettiğiniz alanlarda beklenmedik gelişmeler söz konusu olabilir. Saturn – Pluto kavuşumu ise özel hayatınız, hayata bakış açınız, imajınız ve sağlığınız konusunda eski alışkanlıkları geride bırakarak kendinize yeni bir düzen kuracağınıza işaret ediyor.

YÜKSELEN KOVA

Ay tutulması ile birlikte iş ve günlük rutin, sağlık gündemde. İş hayatında duygusal davranma ihtiyacınız sizi zorlayabilir. Mideye ve yeme alışkanlıklarına dikkat! Perde arkasında yapılan çalışmalar, statü ve kariyerde köklü değişim yaratabilir. Uranus’un 11 Ocak’ta ileri gitmesiyle Mayıs ayına kadar aileniz, yuvanız ve eviniz alanında beklenmedik gelişmeler söz konusu olabilir. Saturn – Pluto kavuşumu ise içsel dünyanız, bilinçaltınız ve arka planda yürüttüğünüz bazı konularda ciddi değişim ve dönüşümler, dönüm noktaları yaşamanız mümkün. Eskiye veda etme zamanınız geldi!

YÜKSELEN BALIK

Ay tutulması ile birlikte gelecek planları, grupların ve çevrenin kolektif baskısı; bireysel zamana, çocuklara ve aşka daha fazla ihtiyaç doğurabilir. Arkadaş ve kariyer çevresinde köklü değişimler yaşamanız mümkün. Uranus’un 11 Ocak’ta ileri gitmesiyle Mayıs ayına kadar genelde sabit fikirli olmanıza rağmen farklı ve radikal kararlar almanız mümkün. Özellikle finansal kararlar dış dünya etkisi ile gündeme gelebilir. Saturn – Pluto kavuşumu ise arkadaş çevrenizle ilgili önemli kararlara sürükleyecek sizi. Daha az insanla görüşebilir, kariyer çevrenizden güçlü kişilerle daha fazla ilişkide olabilirsiniz.

KLAROS DANIŞMANLIK

ZEYNEP ÖZYÖRÜK

☎ : 0 212 367 40 78

? : 0 539 626 98 87

 : klarosdanismanlik

Paylaş