Günlük burç yorumları..

Bugün size kariyer, aşk, para ve ilişki konusunda neler getirecek?

 

04.01.2020

Ay tüm gün boşlukta. Akşam 19:15’te Boğa burcuna girecek. Gün boyunca sıfırdan bir işe başlamak çok doğru olmayacaktır. Duygusal anlamda kendimizi yönetmekte zorlanabiliriz. Kolay öfkelenebilir, sert tepkiler verebiliriz.

YÜKSELEN KOÇ: Gün boyu stres içinde hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde ailenizle birlikte keyifli ve kaliteli zaman geçirmek isteyebilirsiniz.

YÜKSELEN BOĞA: Gün boyu içsel huzursuzluk, harekete geçme isteği yoğun olacak. Akşam saatlerinde kişisel bakımınıza özen gösterebilirsiniz. Alışveriş iyi gelebilir.

YÜKSELEN İKİZLER:  Gün boyu sosyal ortamlarda huzursuz ve gergin çıkışlar yapabilirsiniz. Kalabalık ortamlar sizi rahatsız edebilir. Akşam saatlerinde maddi endişeler içinde olmaktan kaçının.

YÜKSELEN YENGEÇ: Gün boyu iş ve kariyer düşünerek sabırsız bir tutum içinde olabilirsiniz. Akşam saatlerinde sosyal ortamlarda olmak gerginliğinizi azaltacak.

YÜKSELEN ASLAN: Gün boyu uzaklar, aile, akrabalarla bağlantılı konularda gergin olabilirsiniz. Sabırsızlandığınız işlerini maalesef zamanı var. Akşam saatlerinde toplum içinde kendinizi daha huzurlu ve güvende hissedebilirsiniz.

YÜKSELEN BAŞAK:  Gün boyu harcamalar konusunda ne yapacağınızı bilememek endişesi sizi huzursuz edebilir. Akşam saatlerinde uzaktan gelen dostlarınızı ziyaret etmek keyif verebilir.

YÜKSELEN TERAZİ: Gün boyu partnerinizin huzursuzluğu sizi rahatsız edebilir. İş ve sözleşmeler ile ilgili sizin de kafanızı kurcalayan şeyler var. Akşam saatlerinde gereksiz harcamalara dikkat!

YÜKSELEN AKREP:  Gün boyu günlük koşturmacalar sizi yorabilir. Her şeyi kontrol etmeye çalışmak sizi yıpratıyor. Akşam saatlerinde partnerinizle olmak kendinizi evinizde hissettirecek.

YÜKSELEN YAY: Gün boyu çocuklar ve aşk hayatı ile ilgili bazı şeyler ters gidebilir. Akşam saatlerinde iş yeriniz, ortamınız ile ilgili alışveriş yapmak kendinizi iyi hissettirebilir.

YÜKSELEN OĞLAK: Gün boyu aile içinde krizleri yönetmekle uğraşabilirsiniz. Akşam saatleri sizin için daha keyif verici olacak. Çocuklar ve aşk hayatınız kendinizi değerli hissetmeniz için bir yol.

YÜKSELEN KOVA: Gün boyu, zihniniz hiç susmayabilir. Aşırı sabırsız ve aceleci bir gündesiniz. Akşam saatlerinde evde sakin bir akşam geçirmek tercihiniz olabilir.

YÜKSELEN BALIK: Gün boyu, maddi konularla ilgili hedefleriniz konusunda sabırsız hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise, gayrimenkul gelirler, spekülatif yatırım araçları gibi konularda çözüm yaratmak kendinizi daha güvende hissettirebilir.

KLAROS DANIŞMANLIK

☎ : 0 212 367 40 78

? : 0 539 626 98 87

 : klarosdanismanlik

Paylaş