Günlük burç yorumları..

Bugün size kariyer, aşk, para ve ilişki konusunda neler getirecek?

 

03.01.2020

Ay Koç burcunda. Mars Yay burcuna geçerken, Merkür Güney ay Düğümü ile kavuşuyor. Geride bırakmanız gerekenlerle ilgili son bilgileri paylaşıyor olabilirsiniz. Koç burcunda gerçekleşecek olan İlk Dördün, Tutulmanın hayatınıza getirdikleri konusunda, atacağınız ilk adım olacak.

YÜKSELEN KOÇ: 17 Şubat’a kadar, uzaklar, seyahatler, bağlantılar, yüksek öğrenim ve ya tıp/basın/yayın gibi alanlarda girişimlerde bulunarak mücadeleci tarafınızı ortaya koyabilirsiniz. İş ve kariyer alanında geride bırakmanız gerekenler bugünkü gündemin ana maddesi. Çalışma şartları, statü gibi konulardaki tatminsizliklerinizi ifade edebileceksiniz. Kariyeriniz adına uzun vadeli projeler konusunda aileniz ve ya eviniz bağlantılı bir aksiyon almanız gerekebilir.

YÜKSELEN BOĞA: 17 Şubat’a kadar, ödemeler, harcamalar, borçlar konusunda son derece motive hareket edeceksiniz. Yasal süreçlerle ilgili bir takım konular tekrar gündeme gelebilir ve siz son sözü söyleyebilirsiniz. Uzaklarla bağlantılı uzun vadeli projeniz için bugün perde arkasından ilk insiyatifi alarak harekete geçebilirsiniz.

YÜKSELEN İKİZLER:  17 Şubat’a kadar, partneriniz, ortağınız ile olan ilişkinizde motivasyonunuz yüksek olabilir. Yabancı ortaklarla birlikte hareket etmek isteyebilirsiniz. Ödemeler konusunda bugün son sözü siz söyleyerek büyük bir yükten kurtulabilirsiniz. Bu alandaki uzun vadeli hedeflerinizde, ilk adımı kariyer yoluyla elde ettiğiniz gelirler konusunda harekete geçerek atabilirsiniz.

 

YÜKSELEN YENGEÇ: 17 Şubat’a kadar motivasyonunuz ve girişimleriniz çalışma ortamı ve günlük rutin konusunda olacak. Diğer taraftan sağlığınıza dikkat etmenizde fayda var. Karaciğer ve bel bölgeniz hassas olabilir. Partneriniz ve ya ortağınızla yürümeyen ve sizde ağırlık yapan konularda son sözü söyleyebilirsiniz. Bir kontratı feshetmeniz mümkün. Bir diğer kontrat için ise, kariyerinizle bağlantılı olarak harekete geçmeniz an meselesi.

YÜKSELEN ASLAN: 17 Şubat’a kadar çocuklar, tatil, hobiler, aşk hayatı konusunda sıkı motivasyon içinde olabilirsiniz. İş, çalışma koşulları, çalışma arkadaşlarınızla ilgili bir konuda önemli bir görüşme gündeminizde. Uzun zamandan beri konuşulması gerekenler konuşulabilir. Önümüzdeki 6 aylık süreçte işinizle ilgili başlatmak istediğiniz yeni enerji konusunda bugün, uzaklarla bağlantılı olarak harekete geçebilirsiniz.

YÜKSELEN BAŞAK:  17 Şubat’a kadar, eviniz, yuvanız ile ilgili bir takım tadilat ve ya taşınma gibi işlerle meşgul olabilirsiniz. Evinize para harcayabilirsiniz. Aşk hayatınız ve ya çocuklar alanınnda bir takım önemli görüşmeler yapmanız mümkün. Son söz sizde. Önümüzdeki 6 aylık süreçte işinizle ilgili başlatmak istediğiniz yeni enerji konusunda bugün, borçlar, harcamalar, banka ve kredi konularında ilk adımı atabilrsiniz.

YÜKSELEN TERAZİ: 17 Şubat’a kadar eğitim, öğretim, kardeşler ve yakın çevreniz, arabanız ile ilgili eylemler içinde olabilirsiniz. Bugün eviniz, yuvanız, evinizden yürüttüğünüz işiniz ile ilgili olarak görüşmeler yapabilir evraklarla uğraşabilirsiniz. Bir döneme veda etmeniz mümkün. Önümüzdeki 6 aylık süreçte eviniz, yuvanız, işiniz ile ilgili başlatmak istediğiniz yeni enerji konusunda sözleşmeler, kontratlar konusunda harekete geçebilirsiniz.

YÜKSELEN AKREP:  17 Şubat’a kadar, gelirler, kazançlar konusunda yüksek motivasyona sahip olacaksınız. Bugün işinizdeki sorumluluklarınız ve pozisyonunuz konusunda önemli görüşmeler yapmanız mümkün. Tutulmanın enerjisiyle bugün, iş yeri, çalışma şartları ve görevleriniz alanında eyleme geçmeniz mümkün.

YÜKSELEN YAY: 17 Şubat’a kadar, özel hayatınız konusunda aldığınız kararları uygulamaya başlayabilirsiniz. Bugün parasal konularda önemli görüşmeler yapabilirsiniz. Terk etmeniz gereken şeyler ön planda. Tutulmanın enerjisiyle, yetenek ve becerileriniz konusunda rekabetçi gücünüzü arttırmanız mümkün.

YÜKSELEN OĞLAK: 17 Şubat’a kadar, eviniz , yuvanız konusunda perde arkasından yürüteceğiniz işlere konsantre olabilirsiniz. İlişkiler, ortaklıklar konusunda bugün uzaklarla bağlantılı görüşmeler bir dönemi kapatabilir. Tutulmanın başlattığı enerji konusunda aileniz, yuvanız alanında harekete geçmeniz mümkün.

YÜKSELEN KOVA: 17 Şubat’a kadar, kariyer ve girişimci fikirler konusunda sosyal çevrenizde oldukça aktif hareket edeceksiniz. İş, kariyer konusunda perde arkasından yürüttüğünüz stratejilerde bugün bir takım kararlar alabilirsiniz. Yapacağınız görüşmeler önümüzdeki 6 aylık süreçte, oldukça önem kazanacak.

YÜKSELEN BALIK: 17 Şubat’a kadar, kariyeriniz konusunda oldukça motive olabilirsiniz. Çok çalışmanız ve mücadele etmeniz muhtemel . Üst yönetimle aranızı iyi tutmaya çalışın. Kariyer gelirleriniz ile ilgili bazı görüşmeler yapabilirsiniz. Bazı arkadaş gruplarınızla iletişime son verebilirsiniz. Gelirler alanında motivasyonunuz yüksek olacak.

KLAROS DANIŞMANLIK

☎ : 0 212 214 78 28

? : 0 539 626 98 87

 : klarosdanismanlik

Paylaş