2020’de Toprak burçlarını neler bekliyor?

2020, oldukça önemli bir sene olacak.

6 tutulma..

Önce Saturn’un, sonra Jupiter’in Pluto’ya kavuşumu..

Venus ve Mars, Merkür retroları..

Saturn ve Jupiter’in Kova burcuna geçişleri..

Ay düğümlerinin burç değiştirerek İkizler – Yay aksına geçişi..

Ve son olarak Jupiter – Saturn kavuşumu..

2020’de BOĞA BURÇLARINI NELER BEKLİYOR?

2020 ‘de BOĞA BURCUNU NELER BEKLİYOR?

2020 ‘de BOĞA BURCUNU AŞK HAYATINDA NELER BEKLİYOR?

Boğa burçları, Uranus’un de etkisiyle ilişkilerden çok çabuk sıkılma eğilimini önümüzdeki senelerde de gösterecekler. İlişkiye bağlı kalmaktansa özgürlüklerinin keyfini çıkarmayı tercih edebilirler. Dolayısıyla ikili ilişkilerde önemli değişimler Boğaları bekliyor. Şubat ayı gizli yaşanacak ve ya platonik aşkların ayı olacak. Yılın ikinci yarısı, aşk açısından daha hareketli geçerken, özellikle Ekim, Kasım, Aralık ayları iz bırakacak nitelikte olabilir. İlişkisi olanlar bağlarını güçlendirirken, bazıları da ani başlayacak birlikteliklerle ciddiyete doğru gidebilirler.

2020 ‘de BOĞA BURCUNU PARASAL KONULARDA NELER BEKLİYOR?

Boğa burçları, yıla sürekli gelir kaynaklarını düzenleyerek başlayacaklar. Maddiyat Boğa burçları için çok önemli olduğundan, ekonomik krizlere daha büyük hassasiyetle tepki verebilirler. Mayıs, Haziran, Temmuz aylarında harcamalarının artmasıyla, ek gelir elde etmek için extra çaba gösterebilirler. Yıl sonu krediler ve ya ortak sermayeler, miras,ikramiye gibi yan gelirler konusunda oldukça önemli konulara eğilebilirler.

2020 ‘de BOĞA BURCUNU İŞ HAYATINDA NELER BEKLİYOR?

Boğa burcu, geçtiğimiz yılın son 3 ayı oldukça önemli değişimlere imza attı. İş hayatında kontrolü dışında gerçekleşen yeni durumlara adapte olmaya çalışırken, bu seneye, şüpheci yaklaşımlarla girdi. Mart ayında yapılacak bazı açıklamalarla, Boğa burçları, kariyer alanında daha da hırslanacak ve kendini ispat etmek için Mars – Nisan ve Mayıs aylarında mücadele edecekler. Yılın ikinci yarısında ortaklıklar ve partnerlikler açısından daha dikkatli davranmaları gerekebilir. Partner ve ya ortağın perde arkasından çevireceği işlerden zarar görmemek için tetikle olmaları gerekebilir.

BAŞAK BURÇLARINI 2020’DE NELER BEKLİYOR?

2020 ‘de BAŞAK BURCUNU NELER BEKLİYOR?

2020 ‘de BAŞAK BURCUNU AŞK HAYATINDA NELER BEKLİYOR?

Başak burçları, bu sene işlerindeki ve kurmaya çalıştıkları yeni yapılanmadaki yoğun tempodan aşka çok fazla vakit ayıramayabilir. Diğer taraftan ilişkisi olan, bir üst boyuta taşımak konusunda önlerini görmekte zorlanabilirler. Yılın ilk 3 ayı ilişkiler açısından daha yoğun ve duygusal geçebilir. Mayıs ayından itibaren işlerine yoğunlaşmayı tercih edecek olan Başak burçları, Ağustos ayında evlilik için adım atabilirler. Yalnız Başak’lar, Ekim ayında daha çok kendilerine yoğunlaşarak ilişki konusunda yeni strateji belirleyebilirler.

2020 ‘de BAŞAK BURCUNU PARASAL KONULARDA NELER BEKLİYOR?

Başak burçları, spekülatif yatırım araçları ve gayrimenkul gelirleriyle ilgili 2019 senesinde ciddi zorluk çektiler. Bu sene aldıkları derslerle hareket etmeleri sayesinde bu alanlarda daha fazla kazanç elde edebilecekler. Yılın ilk yarısı harcamalar ve kredileri düzenlemek ile geçerken, ikinci yarısında, özellikle, Eylül ve Kasım aylarında gelirleriyle ilgili olumlu gelişmeler yaşayacaklar.

2020 ‘de BAŞAK BURCUNU İŞ HAYATINDA NELER BEKLİYOR?

Başak burçları, 2018 ve 2019 senesinde ilgi alanları ve yetenekleri doğrultusunda geliştirdikleri işlerinde, son düzenlemeleri yapacaklar. Günlük akışlarındaki düzensizlikleri yönetmek için Mart ve Temmuz aylarında ciddi disiplin içine girebilirler. Nisan ve Mayıs aylarında yapacakları uzun soluklu anlaşmalarla kendilerini garantiye alırken, Haziran – Temmuz ve Ağustos aylarında network yapmak için kolları sıvayacaklar ve iş çevresinde daha fazla sosyalleşmeyi tercih edecekler. Çabalarının maddi karşılığını ise yıl sonu alabilecekler.

2020’DE OĞLAK BURÇLARINI NELER BEKLİYOR?

2020 ‘de OĞLAK BURCUNU NELER BEKLİYOR?

2020 ‘de OĞLAK BURCUNU AŞK HAYATINDA NELER BEKLİYOR?

Oğlak burçları, ciddi ilişkiler konusunda tutulmalar ile birlikte seneye sıkı bir başlangıç yapacaklar. Bazıları, evlilik ve ciddi ilişkilerinde bir bitiş ve sonlanma yaşarken, bazıları ise ilişkilerinde boyut değiştirmeye karar verebilirler. Oğlak burçları 2018 senesinden bu zamana kadar, özel hayatlarında küllerinden doğmak için oldukça fazla sınavdan geçtiler. Mart ayı sürpriz ilişkilerin başlangıç ayı olurken, Temmuz – Ağustos ve Eylül ayları ilişkiyi ciddiyete götürebilir. İlişkisi olanlar için ise, yaz ayları daha keyifli geçecek görünüyor.

2020 ‘de OĞLAK BURCUNU PARASAL KONULARDA NELER BEKLİYOR?

Oğlak burçları, geçtiğimiz Aralık ayından itibaren maddi konularda oldukça sıkı pazarlık içindeler. Burada radikal bir değişim sağlamaya çalışırlarken, Mart- Nisan ve Mayıs aylarında bu konuda belirledikleri stratejileri eyleme geçirebilirler. Daha hırslı ve fevri hareket edebilirler. Temmuz ve Ağustos aylarında daha çok kredi, banka, miras ve ikramiye gibi yan gelirler konusunda gelişmelere açık olabilirler.

2020 ‘de OĞLAK BURCUNU İŞ HAYATINDA NELER BEKLİYOR?

Oğlak burçları, kurmuş oldukları yeni düzen ve prensiplerle ilerleme noktasında ortaklıklarında ciddi dönüm noktalarından geçebilirler. Özellikle yılın başından itibaren bitişlerle gelen yeni oluşumlar iş hayatlarını derinden etkileyecek. Temmuz –  Ağustos aylarında iş yerindeki ilişkilerini avantaja dönüştürerek, Eylül ayından itibaren yıl sonuna kadar işlerinde daha göz önünde hareket edecekler. Başarılarla seneyi bitirecekler.

Genel olarak 2020 senesinde bizi nelerin beklediğini okumak için aşağıdaki linki tıklayabilirsiniz.

https://www.astroklaros.com/2019/12/28/2926/

https://www.astroklaros.com/2020/01/02/2020de-ates-burclarini-neler-bekliyor/

https://www.astroklaros.com/2020/01/04/2020de-su-burclari/

https://www.astroklaros.com/2020/01/01/2020de-hava-burclarini-neler-bekliyor/

KLAROS DANIŞMANLIK

ZEYNEP ÖZYÖRÜK

☎ : 0 212 367 40 78

? : 0 539 626 98 87

 : klarosdanismanlik

Paylaş