Günlük burç yorumları..

Bugün size kariyer, aşk, para ve ilişki konusunda neler getirecek?

 

14.01.2020

Ay Başak burcunda. Neptun ile zorlu bir açıda tüm gün. Sonrasında Saturn, Pluto ve Merkür’e yardımcı olacak.  Venus Balık burcundaki etkisini göstermeye başladı.

YÜKSELEN KOÇ: Günlük rutin, sağlık ve iş ortamındaki ilişkiler bugün zorlu olabilir. Olayları kavramakta zorluk çekebilir, duygusal hareket etmekte zorlanabilirsiniz. Beklentilerinizi sorgulamak için doğru bir gün değil

YÜKSELEN BOĞA:  Gün boyu kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz.  Aşk hayatınızla ilgili olmayacak hayallere kapılabilir, flört etmek, romantizm yaşamak isteyebilirsiniz . Akşam saatleri sorumluluklarınız ağır basabilir.

YÜKSELEN İKİZLER:  Ev, aile ile ilgili düzen ve sistem oturtmakta zorlanabilirsiniz. Akşam saatlerinde maddi konulara eğilerek gerekenleri yapmak için harekete geçeceksiniz

 

YÜKSELEN YENGEÇ: Bugün kardeşleriniz ve yakın çevrenizle ilgili net olmayan konularla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. İşinizle ilgili detaylı çalışmaları başka bir güne bırakmak doğru olabilir. Konsantre olmanız akşam saatlerini bulabilir.

YÜKSELEN ASLAN: Bugün ailenizle ilgili net olmayan maddi konular canınızı sıkabilir.  Akşam saatlerinde iş ve çalışma ortamınızdaki sorumluluklar ağır basacak.

YÜKSELEN BAŞAK:  Gün boyu, arkadaşlarınız partneriniz ve ortağınız ile ilgili kafanızı karıştırabilir. Gerçeklerden kopma eğilimindesiniz. Akşam saatleri ciddi kararlar için daha uygun. 

YÜKSELEN TERAZİ:  Bugün, kapalı ortamlarda izole bir şekilde çalışmak isteyeceksiniz. Detaylarla uğraşabilirsiniz, hatalara dikkat! Akşam saatleri evle ilgili sorumluluklar ağır basabilir.

YÜKSELEN AKREP:  Bugün kariyer çevresi sizin için önemli olacak. Yabancı kültürden misafirleriniz olabilir. Akşam saatlerinde işinizle ilgili stratejiler belirlemek için daha uygun.

YÜKSELEN YAY:  Bugün kariyeriniz ile ilgili sermaye ve ya finansal konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Beklentilerinizi yüksek tutmak hata yaptırabilir. Akşam saatleri gelir ve kazançlarla ilgili daha sorumlulukla hareket edeceksiniz.

YÜKSELEN OĞLAK:  Bugün uzaklar ile ilgili konularda detayları iyi takip etmelisiniz. Odaklanmakta zorlanabilirsiniz. Akşam saatlerinde özel hayatınız önem kazanacak.

YÜKSELEN KOVA: Bugün maddi konulardaki ihtiyaçlarınız doğrultusunda hesap kitap yapmak için uygun bir zaman değil.  Beklentileriniz sizi yanıltabilir. Akşam saatlerinde iş ve kariyer gibi disiplinler görevler açısından ağır basacak.

YÜKSELEN BALIK:  Bugün partnerinize yoğunlaşmak isteyebilirsiniz. Önemli kararlar için akşam saatlerini tercih etmelisiniz. Çocuklar ve aşk hayatınız ile ilgili plan ve program yapmak isteyebilirsiniz.

KLAROS DANIŞMANLIK

☎ : 0 212 367 40 78

? : 0 539 626 98 87

 : klarosdanismanlik

Paylaş