Günlük burç yorumları..

Bugün size kariyer, aşk, para ve ilişki konusunda neler getirecek?

 

13.01.2020

Ay sabah Aslan burcunda, öğle saatlerinde ise Başak burcunda ilerleyecek. Bugün gökyüzünde Güneş, Saturn ve Pluto,’nun 3 eril enerjinin 22° de buluşmasına tanık olacağız. Bu zor ve dönüştürücü enerjide, Ay-Uranus üçgeni risk almamızı kolaylaştıracak. Venus akşam saatlerinde Balık burcuna geçerek, 7 Şubat’a kadar minnet, şükür ve merhamet duygularıyla ilişkilerimizi yönetmemizi sağlayacak.

YÜKSELEN KOÇ: Kariyer alanında ciddi değişim kendi potansiyelinizi ispat etmenizi sağlarken, çalışma şartları ve günlük rutininizi düzenlerken kolaylıkla risk alabileceksiniz. Gizli ilişkiler, platonik aşklar, bazı maddi koşulların kaybı 7 Şubat’a kadar sizi etkisi altına alabilir. 

YÜKSELEN BOĞA: Uzaklar, eğitim ve öğretim, yasal süreçler ile ilgili ciddi değişim, aileniz konusunda sizi motive edebilir. Aşk hayatınız ve çocuklarınızla ilgili risk almanız kolaylaşabilir. 7 Şubat’a kadar, sanatsal ve ya spiritüel ortamlarda boy gösterebilir, geleceğinizle ilgili romantik hayallere kapılabilirsiniz.

YÜKSELEN İKİZLER:  Borçlar ve harcamalar konusunda yakın çevrenizden bir takım destekler alabilirsiniz. Kardeşler ve ya ebeveynler bu bağlamda zorlayıcı olabilir. Evinizi ve ya kendi ailenizi önemsemeyi tercih  ederek bu konuda risk alabilirsiniz. 7 Şubat’a kadar kariyerinizle ilgili oldukça yaratıcı ve üretken bir sürece giriyorsunuz.

 

YÜKSELEN YENGEÇ: Partneriniz veya evliliğiniz, sözleşmeler veya kontratlar ile ilgili önemli kararlar aşamasındasınız. Hayatınız değişiyor. Daha analitik,  pratik değerlendirmeler risk almanızı kolaylaştıracak.7 Şubat’a kadar uzaklarla ilgili bir takım romantik ilişkiler etkisinde kalabilirsiniz.

YÜKSELEN ASLAN: Bugün iş yeriniz çalışma ortamınız kaosa elverişli olabilir. Fakat siz kendi gücünüzü göstermeyi başarabileceksiniz. Gelirler ve kazançlar konusunda kolaylıkla risk alabilirken, 7 Şubat’a kadar  ikramiye, yan gelir, miras gibi konularda şansınız yüksek. Masraflarınızda artış görülebilir.

YÜKSELEN BAŞAK:  Çocuklar ve aşk hayatı bugün sizi zorlasa da korkularınızın üzerine gidebilirsiniz, bu güce sahipsiniz. Uzaklarla ilgili  maddi riskleri kolaylıkla alabileceksiniz. 7 Şubat’a kadar partnerinizle olan birlikteliğiniz size çok keyif verebilir.

YÜKSELEN TERAZİEviniz, aileniz ve işinizle ilgili eski düzeni bozmak konusunda daha ısrarcı davranmalısınız. Bunu yaparken daha içten pazarlıklı hareket etmek size fayda sağlayabilir. Sürpriz yan gelirler konusunda şanslısınız. 7 Şubat’a kadar çalışma ortamınız size oldukça fazla keyif verebilir,  Çevrenize daha yardımsever ve merhamet dolu yaklaşımda bulunabilirsiniz.

YÜKSELEN AKREP:  Iş ve stratejik kararlar için önemli bir gün. Güçlü insanlarla iletişimde olabilirsiniz. Gelirler konusunda daha fazla risk alabileceğiniz bir gün. 7 Şubat’a kadar aşk hayatınız ve çocuklar sizi moral olarak destekleyecek.

YÜKSELEN YAYGelirler ve kazançlar konusunda önemli görüşmeler ve kararların alınacağı bir gün. Kariyeriniz ile ilgili risk alabileceksiniz. 7 Şubat’a kadar aileniz ve yuvanız sizi huzurlu ve mutlu kılacak.

YÜKSELEN OĞLAKÖzel hayatınızla ilgili farklı bir bakış açısı benimseyerek kararlarınızı verebilirsiniz. Ortağınız veya partneriniz ile ilgili alacağınız kararlar önemli olacak. 7 Şubat’a kadar yaratıcılığınız ve üretkenlğiniz artarken, yakın çevreniz  ve aşk hayatınız sizi mutlu edecek.

YÜKSELEN KOVA: Kariyeriniz ile ilgili gizli oluşumlar konusunda önemli kararların çıkabileceği bir gün .  Maddi ihtiyaçlarınızı gözden geçirmeniz gerekebilir, bu konuda riskli hareketler yapabilirsiniz. 7 şubat’a kadar kazançlarınız artabileceği gibi masraflarınız  da artabilir.

YÜKSELEN BALIKGelecek planlarınız ve kariyer gelirleriniz ile ilgili önemli planlar, projeleri konuşmak için üst düzeylerle beraber toplantılar veya görüşmeler yapabileceğiniz bir gün. Bu alanda ortağınız veya partneriniz ile ilgili risk alabilirsiniz. 7 Şubat’a kadar görünümünüz ve imajınız ile daha yakından ilgilenebilirsiniz.

KLAROS DANIŞMANLIK

☎ : 0 212 214 78 28

? : 0 539 626 98 87

 : klarosdanismanlik

Paylaş