11 Ocak 2020 – Uranus ileri harekete geçiyor – Global krizler, finansal reformlar, doğa ananın ihtiyaçları, kadın isyanları.

Uranus 2018’in ikinci yarısında Boğa burcuna geçmişti. 7 sene boyunca da bu yolculuğuna devam edecek. 2025 senesinde Boğa burcunu terk edecek.

Uranus gökyüzünde neyi ifade ediyor?

Uranus, reform, isyan, yenilik, farklı ve radikal değişimler, kollektif bilinç, teknoloji, keşifler, beklenmedik anda gelen sürpriz oluşumlar, kitlesel hareketler gibi sembolik enerjileri ifade eder. Uranus her sene, yılın yarısını Retro harekette geçirir.

Retro ne demek?

Retro geriye dönmek ya da geriye gitmek gibi algılansa da, bir gezegen asla geri gitmez. Retro hareket, Dünya’dan bakıldığında, gezegenin dönme ve ilerleme hızının düşmesiyle tarafımızdan geri gidiyormuş gibi algılanmasıdır.

Retro hareketin algılarımızla oynaması sonucu, kafa karışıklığı, öngörememe ve yanlış anlaşılmalar gibi durumlar meydana gelebileceği için, bu süreçte sıfırdan bir işe başlanmaması tercih edilir. Ama hareketin doğasıyla birlikte bu süreç, geçmişi değerlendirmek için en uygun zamandır.

Retro harekette iken yapmamız gereken; geri çekilmek, fizibilite yapmak, planlamak ve geçmişi değerlendirmek fakat ASLA HAREKETE GEÇMEMEK’tir. Retro sonrasında, retro süresince yapılan çalışmalar ve toplanan bilgiler dahilinde belirlenen stratejiler doğrultusunda aksiyona geçmek daha doğru olacaktır.

Uranus ne zaman ileri harekete geçiyor?

Uranus, Retro alana 23 Nisan 2019‘da girmişti. 12 Ağustos 2019‘da ise Retro yani geri hareketine başlamıştı.

Geçtiğimiz 6 aydan bu yana Retro harekette olan Uranus, 11 Ocak 2020 sonrası tekrar ileri harekete geçecek. 26 Nisan 2020‘de tamamen retro alanı terk edecek.

Dolayısıyla bu tarih civarlarında yaşadığınız olaylara bakarak doğum haritanızda Boğa burcunun yönettiği hayat alanında sizi nelerin beklediğini tahmin edebilirsiniz.

Uranus Boğa burcunda etkileri nasıl olacak?

Uranus’un 2018 – 2025 seneleri arasında Boğa burcundaki yolculuğunda maddi manevi konfor alanlarımızda ciddi değişimler yaratacak. Para piyasaları, maddi değerler, finansal enstrümanlar, gelirler ve kazançlar konusunda yeni koşullara adapte olmamız konusunda bizi zorlayacak.

Daha fazla detay öğrenmek için aşağıdaki linke tıklayarak 2018’deki yazımı okuyabilirsiniz.

https://www.astroklaros.com/2018/05/15/15-mayis-2018-uranus-boga/

Uranus’un Boğa burcunda ileri hareketi Dünyayı nasıl etkileyecek?

Uranus’un ileri gittiği tarih, 10 Ocak Yengeç burcunda Ay tutulmasından hemen sonra. Ayrıca Saturn – Pluto kavuşumu etkisini arttırırken. Bu ÜÇLÜ DOMİNO ETKİSİ tüm dünyada ses getirecek 6 aylık bir döneme işaret ediyor.

Ay tutulması, duygusal boşalmalar ve zulüm, baskı, şiddete karşı yardım çağrısını ifade ederken; Saturn – Pluto kavuşumu karma sebebiyle, eski  ve çözülmüş, bozulmuş ve gücünü hala ispatlamaya çalışan ama işlevini yitirmiş güçlerin yıkılması, yeni düzenin kurulma çabasını bize göstermekte. Uranus, tüm bunlara bağlı olarak, domino etkisiyle para piyasaları, global ekonomi, doğa, beslenme, lüks tüketim gibi alanlarda ciddi krizler ve dalgalanmaları tetikleyecektir.

10 Ocak 2020 Yengeç burcunda Ay tutulması yazımı tekrar okumak isterseniz, aşağıdaki linki tıklayabilirsiniz.

https://haberglobal.com.tr/yasam/2020-yilinin-ilk-ay-tutulmasi-yengec-burcunda-10-ocak-2020-22440

Boğa burcunun maddi konfor alanlarını koruma ve risk almama üzerine kurulu stratejileri maalesef fayda getirmezken, herkes maddi manevi konularda esnemek, gerekirse konfor alanından çıkmak ve kendisini yeniye adapte etmek durumunda kalacak.

Paranın hızla değer ve el değiştireceği bu önümüzdeki 6 aylık süreçte para piyasalarında ani inişler ve çıkışlar görülebilir. Krizlere hazır olmalıyız!

Diğer taraftan gıda sektörlerinin, yeme içme alışkanlıklarının da semboliği olan Boğa burcu, bu alanda reformlar getirecek. Tarım politikaları, tohum ile ilgili teknolojik geliştirmeler, hormon kullanımı hat safhaya ulaşabilir.

Dünya kaynaklarının nüfusa yetmemesi, iklimin bozulması, karşısında yeni çözümler geliştirmeye hevesli olan Dünya güçleri, parayı elinde tutan ve yönetmek isteyen kapitalist düzen destekçileri, bu alanda özellikle 2021 senesinde bu düzene ” DUR! ” diyecek kitlesel örgütlenmelerle karşı karşıya kalacak ve gıda sektörlerinde ciddi krizler gündeme gelecek.

Boğa burcunun dişil enerjiyi, doğa anayı sembolize etmesiyle, bu alanda da kadınların kendi özgürlük alanları, maddi manevi ve bedensel hakları için başkaldırması, kendisine yapılan uygulamalarda reform talep etmesi kaçınılmaz olacaktır.

Yükselen burcunuza göre Boğa burcunda Uranus’un ileri harekete geçmesi sizi nasıl etkileyecek?

YÜKSELEN KOÇ: Ağustos ayından bu yana kazançlar ve gelirler alanında kendinizi nasıl yeni koşullara hazırlayabileceğinizi düşündünüz. Şimdi yeni gelir kaynakları ve kazançlar yönünde hareket etme zamanı. Değerleriniz ve paraya verdiğiniz kıymet değişiyor. Gereksiz harcamalardan uzak durmalısınız!

YÜKSELEN BOĞA: Özgürlük ihtiyacınız bir o kadar yükselirken, ikili ilişkiler ve kontratlar alanında ipleri koparmak için sabırsızlanabilirsiniz. Sakin hareket etmelisiniz. Özellikle yurt dışı seyahatler, eğitim ve ya yasal süreçlerle ilgili harcamalar konusunda aşırıya kaçmanız bu süreçte canınızı yakabilir.

YÜKSELEN İKİZLER: Bilinçaltınızda parasal endişeler ve kaygılar konusunda Ağustos ayından bu yana oldukça yol kat ettiniz. Şimdi bu endişeleri tamamen yok ederek harekete geçme zamanı. Özellikle farklı felsefeler, kültürlerden olan kişilerle, eşinizle ve ya partnerinizle güçlerinizi birleştirme zamanı.  Birlikte yeni ufukları keşfe çıkabilirsiniz.

YÜKSELEN YENGEÇ: Gelecek ile ilgili maddi koşullara adapte olmak için, özellikle çalışma koşulları, ortam ve yaptığınız iş konusunda vizyoner davranmalı ve bu konuda harekete geçmelisiniz.

YÜKSELEN ASLAN: Ağustos’tan bu yana şirketiniz ve üst düzeylerle ilgili sürpriz gelişmelere seyirci kaldınız. Artık bu durumdan faydalanma zamanı. Fakat önceliğinizi aile ve yuvanızı, varsa çocuklarınızı, aşk hayatınızı düzene koyarak başlamalısınız. Uzaklarla bağlantılı yaşayacağınız konular, bu alanda motivasyonunuzu arttıracak.

YÜKSELEN BAŞAK: Uzaklar ve farklı ülkelerden elde ettiğiniz gelir kaynakları ve destekler , buradaki bağlantılarınızla olan ilişkileriniz konusunda Ağustos ayından bu yana yaşadıklarınız sizi yeni stratejiler konusunda sıkı bir çalışmaya zorladı. Buradaki hedeflerinize ulaşmak için, öncelikle ev ve aile hayatınızı düzene koymak, gerekirse evde tamirata girmek, yuvanızı çocuklar ve aile için daha yaşanabilir hale getirmeniz gerekiyor.

YÜKSELEN TERAZİ: Ağustos ayından bu zamana, harcamalar ve masraflarınız, kredileriniz, ödemeler, eşinizin ve ya ortağınızınla olan ortak sermayeleriniz  ile ilgili yaşadıklarınız paranıza sahip çıkma konusunda oldukça fazla tecrübe kazandırdı. Şimdi bu konuda aksiyona geçme zamanı. Eğitim ve öğretim, yabancı dil, farklı felsefeler, basın yayın, iletişim, sosyal medya gibi konularda harekete geçerek uzman bilgi ve donanımızı kazanca dönüştürebilirsiniz.

YÜKSELEN AKREP: Ağustos ayından bugüne, partnerinizle olan ilişkinizde yaşadıklarınız ve olayın güvenlik/maddi boyutu konusunda gereken araştırmayı, planlamayı ve fizibiliteyi yapma fırsatı yakaladınız. Şimdi ipleri koparma zamanı. İşe, maddi koşullarınızı ayarlama konusunda aksiyona geçerek başlayabilirsiniz.

YÜKSELEN YAY: Ağustos ayından bugüne, çalışma koşullarınız, şartlarınız, yaptığınız iş ve sağlığınız ile ilgili beklenmedik değişimleri gözlemleyerek geçirdiniz. Boğaz çevresi, tiroid gibi hastalıklar, yeme içme alışkanlıklarınızı düzene koyma konusunda daha istikrarlı hareket etmelisiniz. Çalışma koşullarınızı düzene koymak için ise, öncelikle, liderlik potansiyelinizi ve yatırımcılık yeteneklerinizi devreye sokmanız gerekecek. Fakat agresiflikten ve sabırsızlıktan vazgeçmelisiniz. Belinize, karaciğerinize dikkat!

YÜKSELEN OĞLAK: Ağustos ayından bugüne, çocuklar, aşk hayatı, yaratıcılık, spekülatif yatırım araçları gibi konularda sürpriz gelişmeleri izlediniz, ders çıkarmaya çalıştınız. Rekabet isteyen alanlarla ilgili sıkıntılar yaşıyorsunuz. Şimdi arka planda çalışma zamanı. Arkanızdan iş çevirmek isteyenlere karşı güçlü olmalı, aileniz ile ilgili planlarınızı perde arkasından uygulamaya koymalısınız.

YÜKSELEN KOVA: Ağustos ayından bu zamana kadar, aileniz, yuvanız, eviniz ve güvenlik alanlarınız ile ilgili beklenmedik durumlarla karşılaştığınız. Seyirci konumunuza son vererek artık eyleme geçebilirsiniz. Özellikle yabancı kontaklarla olan iletişiminizi arttırarak finansal konulardaki projelerinizi devreye sokabilirsiniz. Girişimci fikirlerinizle çevrenizi motive edebilirsiniz.

YÜKSELEN BALIK: Ağustos ayından bu zamana kadar, kardeşleriniz, yakın çevreniz, ekonomik krizlerle bağlantı finansal alanda sizi güvenceye alacak fikirler, eğitimler, yenilikler sürprizlere gebe oldu. Paraya olan bakış açınız değişmiş olabilir. Finansal eğitimler, kariyer açısından size fayda sağlayabilir. Kariyeriniz konusunda daha hızlı harekete geçmek isteyebilirsiniz.

KLAROS DANIŞMANLIK

ZEYNEP ÖZYÖRÜK

☎ : 0 212 214 78 28

? : 0 539 626 98 87

 : klarosdanismanlik

Paylaş