Günlük burç yorumları..

Bugün size kariyer, aşk, para ve ilişki konusunda neler getirecek?

 

11.01.2020

Ay saat 15:16’ya kadar boşlukta. Sonrasında Aslan burcunda.  İleri harekete geçmekte olan Uranus ile çatışan Ay, spekülatif yatırım araçlarında hüsrana ve beklenmedik durumlara neden olabilir.

YÜKSELEN KOÇ: Sabah saatleri ev ve aile alanında krizlere sahne olabilir. Sonrasında ise, çocuklarınız ve hobilerinizle igilenmek, size iyi gelecek. Beklenmedik harcamalar yapabilirsiniz.

YÜKSELEN BOĞA: Öğleden önce kardeşler ve yakın çevre, trafik, arabanız kriz sebebi olabilir. Aile içindeki kadınlarla tartışma olasılığınız yüksek. Konfor alanınızın tehdit altında olması tartışma sebebi olabilir.

YÜKSELEN İKİZLER:  Sabah saatleri, maddi konularla ilgili gerilebilirsiniz. Talepkar olmak çözüm yaratabilir, politika yaptığınız sürece. Öğleden sonra, iletişimsel becerilerinizi ortaya koyarak kendi değerinizi belirleyeceksiniz. Maddi kaygılar egosantrik hareket etmenize neden olabilir.

 

YÜKSELEN YENGEÇ: Güne, huzursuzlukla başlayabilirsiniz. Sonrasında parasal konulara odaklanacaksınız. İşinizin mali belirsizlikleri sizi strese sokabilir.

YÜKSELEN ASLAN: Sabah saatlerinde, mide ve karın bölgenize dikkat. İçsel anlamda huzursuzluk hissedebilirsiniz. Günün kalan yarısında kişisel bakımınıza, görünümünüze odaklanmak isteyeceksiniz. Kariyer alanındaki sürpriz gelişmeler sizi strese sokabilir.

YÜKSELEN BAŞAK:  Sabah saatlerinde gruplar içerisinde etkileşimlerinize dikkat! Kırıcı olabilirsiniz. Günün kalan yarısında, içinize kapanmak isteyebilirsiniz. Uzaklarla ilgili konularda beklenmedik durumlara sessiz kalmayı tercih etmek yıpratıcı olabilir.

YÜKSELEN TERAZİ: Güne, iş stresiyle uyanabilirsiniz. Öğleden sonra, sosyalleşmek, kalabalıklara karışmak ve işinize çevre edinmek size iyi gelecek. Beklenmedik harcamalara dikkat!

YÜKSELEN AKREP:  Sabah saatleri, seyahatler ve uzaklarla yaptığınız görüşmeler neticesinde huzursuz geçebilir. Günün kalan yarısında işinize odaklanmak isteyeceksiniz. Partneriniz ve ya ortağınızın fevri davranışları sizi zorlayabilir.

YÜKSELEN YAY: Güne, faturalarla başlamak can sıkıcı olabilir. Öğleden sonra, uzaklarla olan iletişiminiz artabilir. Seyahat ve ya almak istediğiniz bir eğitim konusunda planlar yapabilirsiniz. Çalışma alanındaki belirsizlikler, planlarınızı gerçekleştirmenize engel olabilir.

YÜKSELEN OĞLAK: Sabah saatleri, partnerinizle olası gerilimlere dikkat. Çok çabuk kavga edebilirsiniz. Öğleden sonra, partnerinizin maddi ihtiyaçları gündeme gelebilir.

YÜKSELEN KOVA: Sabah saatlerinde evinizde düzen ve tertip sağlamakta zorlanabilirsiniz. Duygusal patlamalar yaşayabilirsiniz. Akşam saatlerinde tüm ilginiz partnerinizde olacak. Aynı anda aile içinde sürpriz durumları yönetmek zorlayıcı olabilir.

YÜKSELEN BALIK: Güne, çocuklar ve aşk hayatınız ile ilgili huzursuzluklarla başlamanız mümkün. Kardeş ve yakın akrabaların hayatındaki sürpriz değişimler, kendi isteklerinize odaklanmanıza engel olabilir.

KLAROS DANIŞMANLIK

☎ : 0 212 214 78 28

? : 0 539 626 98 87

 : klarosdanismanlik

Paylaş