Günlük burç yorumları..

Bugün size kariyer, aşk, para ve ilişki konusunda neler getirecek?

 

01.01.2020

Ay Balık burcunda. Yeni seneye Neptun ile kavuşan Ay ile giriş yaptık. Son derece merhametli, yardımsever, fedakar, yaratıcı ve ilham dolu bir ruh hali bizleri bekliyor. Ocak ayının temposu çok yüksek. Ay bugün Saturn ve Pluto’ya destek. Yaratıcı çözümler, duygusal paylaşımlar bize yol gösterecek.

YÜKSELEN KOÇ: Aileniz ile birlikte yalnız kalmak, duygusal paylaşım içinde olmak, iş ve kariyer alanında onlardan destek almak, sizi duygulandırabilir.

YÜKSELEN BOĞA:  Bugün yakın çevrenizdeki arkadaşlarınızla sosyalleşmek, gönüllü / sanatsal /yaratıcı ortamlara katılmak, farklı felsefelerde/uzaklarda oluşturmaya çalıştığınız düzene destek olacak.

YÜKSELEN İKİZLER:  Bugün kariyer alanında maddi kazanç sağlayabileceğiniz yaratıcı çözümler, sizin borçlarınızı disipline etme çabanıza destek olabilir.

 

YÜKSELEN YENGEÇ:  Bugün yapacağınız seyahatler, uzaklar ve ya yabancılardan, farklı felsefelerden besleneceğiniz konular, size partneriniz ve ortağınız ile ilgili sınavlarda destek olabilir. Rüyalarınızda aradığınız cevabı bulabilirsiniz.

YÜKSELEN ASLAN:  Bugün maddi alanlarda, finansal destek, banka, kredi gibi konularda ihtiyacınız olanı hesaplamak, iş konusunda sizi motive edebilir.

YÜKSELEN BAŞAK:  Bugün partnerinize olan düşkünlüğünüz, çocuklar ve aşk alanında size gerekli desteği sağlayabilir. Partnerinizin size ihtiyacı ve sizin ona ihtiyacınız, duygusal paylaşımlarınız yüksek olacak.

YÜKSELEN TERAZİ:  Bugün çalışma düzeniniz, günlük rutininiz konusunda kariyerinize katacağınız yaratıcı çözümler evde, ailede, ve ya evden yürüttüğünüz disipline ihtiyaç duyduğunuz konularda yardımcı olabilir.

YÜKSELEN AKREP:  Bugün çocuklar ve aşk hayatı size güç veren iki alan olacak. Son zamanlarda işten başka bir şey düşünmemeniz, sizi yordu. Bugünü iyi değerlendirin.

YÜKSELEN YAY: Bugün, alienizden aldığınız maddi destek size kazançlar ve gelirler alanında kurmak istediğiniz disiplinde yardım eli olabilir.

YÜKSELEN OĞLAK: Bugün, yaratıcılık, ilham sizinle. Partneriniz bu konuda size destek olabilir. Özel hayatınızda değiştirmeye çalıştığınız düzende bu fikirler size yeni alanlar açabilir.

YÜKSELEN KOVA: Bugün, maddiyatla ilgili sınavınız olabilir. Parasal ihtiyaçlarınız yüksek. Bu sizin arka planda yürüttüğünüz iş potansiyelinde daha motive olmanızı sağlayabilir.

YÜKSELEN BALIK: Bugün duygusal anlamda etrafınızdakilere son derece şeffaf olabilirsiniz. Aşk hayatınız ve çocuğunuz bu sevgi ve şefkat duyusunun ortaya çıkmasında etken. Gelecekle ilgili kurmak istediğiniz düzende ihtiyacınız olan sadece bu olabilir.

KLAROS DANIŞMANLIK

☎ : 0 212 214 78 28

? : 0 539 626 98 87

 : klarosdanismanlik

Paylaş