22.12.2019 

 Ay,  Akrep burcunda. Güneş Oğlak burcuna geçerken, Venus, Uranus arasında zorlu bir açı var. Mars ise Pluto’ya destek. Aşkta ve parada, konfor alanlarında sürprizler yaşanabilir. Kariyer ve statü elde etmek konusunda, oldukça ısrarcı hareket edeceğiz.

YÜKSELEN KOÇ: Bugün sürpriz davetlere hazırlık olun. Ani karşılaşmalar yaşayabilirsiniz. Harcamalarınızı yönetmek için ısrarcı olacaksınız.

YÜKSELEN BOĞA:  Bugün statü ve kariyeriniz ile ilgili beklenmedik kararlar almaya meyilli olabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla sürpriz davetlere katılabilirsiniz. Partneriniz ve ortağınız, uzaklar, seyahatler gibi baskıları yönetmek için ısrarcı davranabilir.

YÜKSELEN İKİZLER: Bugün uzaklar ve seyahatler konusunda sürpriz gelişmeler yaşanabilir. İşinize daha sıkı sarılmak, daha hırslanmak, maddi konulardaki sorumluluklarınızı yönetmenizde yardımcı olacak.

YÜKSELEN YENGEÇ:  Bugün sürpriz harcamalara ve ya elde edeceğiniz maddi desteklere dikkat. Çocuklar ve aşk hayatınız konusunda ısrarcı olabilir, partnerinizle yaşadığınız değişim sürecine katkıda bulunabilirsiniz.

YÜKSELEN ASLAN:  Bugün, partnerinizle ve ya ortağınızla statü ve kariyeriniz bağlantılı konularda sürprizlere hazır olun. Ev ve yuva konusunda yapmak istediklerinizde oldukça ısrarcı davranabilirsiniz.

YÜKSELEN BAŞAK:   Bugün çalışma ortamınız ve ya günlük rutininiz değişmek zorunda kalabilir. Sahip olduğunuz işinizde gereken değişimi sağlamak konusunda zorlanmayacaksınız. Girişimci ve ya yatırımcılar size destek yapabilir.

YÜKSELEN TERAZİ:  Bugün aşk hayatınız ve çocuklarla olan ilişkiniz sürprizlerle dolu olacak. Maddi kazançlar sağlamanız da mümkün. Gelirler ve kazançlar elde etmek üzere aksiyon alabilirsiniz.

YÜKSELEN AKREP:  Bugün partnerinizin ani çıkışları ev ve aile konusunda sürprizlere neden olabilir. Özel hayatınız ve bireysel hedefleriniz konusunda ısrarcı hareket edebilirsiniz.

YÜKSELEN YAY: Bugün yakın çevreniz ve ya kardeşlerinizden birisiyle, sürpriz davetlere katılabilirsiniz. Gizlice rekabet ettiğiniz konularda ısrarcı davranmanız, maddi konuda bir çok değişime neden olabilir.

YÜKSELEN OĞLAK: Bugün işiniz ve kariyer yolunda yaşayacağınız sürprizler sizi şaşırtabilir. Kariyerden elde ettiğiniz gelirler konusunda hayatınızı daha fazla disiplinli hareket edeceksiniz. Hızla aksiyona geçmeniz mümkün.

YÜKSELEN KOVA: Bugün aile ve ev alanında yaşayacağınız sürprizler sizi şaşırtabilir.  Kariyeriniz konusunda daha hırslı hareket edip perde arkasından yürüttüğünüz disipline hız verebilirsiniz.

YÜKSELEN BALIK: Bugün platonik anlamda etkilenebileceğiniz birisiyle karşılaşabilirsiniz. Parasal alanda, uzaklarla ve seyahatlerle ilgili planlarınızı gerçekleştirmek için kolları sıvayabilirsiniz.

KLAROS DANIŞMANLIK

☎ : 0 212 214 78 28

? : 0 539 626 98 87

 : klarosdanismanlik

Paylaş