04.12.2019 

Bugün,  Balık burcunda İlk Dördün gerçekleşiyor. Yeni Ay’daki kararlarınız için eyleme geçme zamanı. Yaratıcılığınız ve sezgileriniz bugün en önemli yardımcınız.

YÜKSELEN KOÇ: Spirituel anlamda kendinizi geliştireceğiniz bir gün.  Bunun için genetik miraslarınız üzerinde çalışmalısınız. Özellikle baba ve atalara dikkat!

YÜKSELEN BOĞA:   Harcamalarla ilgili aldığınız yeni kararlar için bugün maaş ve ya kariyerinizden elde ettiğiniz gelirlerle ilgili eyleme geçeceksiniz.  Yakın çevrenizden fikir alabilirsiniz.

 

YÜKSELEN İKİZLER:  Üst düzey yöneticilerinizden bugün maddi ve manevi talepleriniz olabilir. Çatışma yaşamamak için beklentilerinizi çok yüksek tutmamalısınız. İletişimde manipüle etmeye çalışabilirsiniz.

YÜKSELEN YENGEÇ:  Çalışma şartları ve iş konusundaki atılımlarınız için bugün uzaklarla iletişimde olabilir, seyahat edebilir, beklentilerinizi dile getirebilirsiniz.  Üst düzey otoritelerle çatışmamaya özen gösterin.

YÜKSELEN ASLAN:   Çocuklar, aşk hayatı ve hobiler konusunda yapmak istedikleriniz bugün önem kazanıyor.  İşe mali konulardan başlayabilirsiniz. Aileyle ilgili bütçeyi düzenlemekte fayda var.

YÜKSELEN BAŞAK:   Bugün aile ve eviniz konusunda yapmak istedikleriniz için partnerinizle el ele verebilirsiniz. Onu ikna etmek çok kolay olmasa da yaratıcı çözümlerle duruma yaklaşabilirsiniz. 

YÜKSELEN TERAZİ: Kariyerinize bağlı olarak letişim ve ya eğitim, evraklar gibi konulardaki hedefleriniz için bugün ilerleme zamanı. İşe çalışma şartları ve ortamı konusunda kariyerinizi yeniden şekillendirerek başlayabilirsiniz.  Hisleriniz bugün oldukça yoğun, konsantre olmakta zorluk çekebilirsiniz.

YÜKSELEN AKREP:  Maddi alanda aldığınız son kararlar için bugün eyleme geçebilirsiniz.  Özellikle çocuk, tatiller ve hobiler, eylem plânınız dahilinde. Uzaklara gitmek ve seyahatler konusunda böylelikle ihtiyaçlarınızı giderebilirsiniz.

YÜKSELEN YAY: Özel hayatınız ile ilgili başarmak istedikleriniz sizi bugün meşgul edecek. İşe ev ve ailenizle ilgili mali konulardan başlayabilirsiniz.

YÜKSELEN OĞLAK: Gizli bir oluşuma ve ya bir ilişkiye adım atmak üzeresiniz. Bugün kendinizi bu alanda olumlamalar ve ya niyetler ederken bulabilirsiniz. Hisleriniz ne yapmanız gerektiğini söyleyecek.

YÜKSELEN KOVA: Yeni dostluklar ve yeni çevreler elde etmek, kariyer gelirlerinizi arttırmak için harakete geçme zamanı. Parasal anlamda bugün işyerinize isteklerinizi dile getirebilirsiniz.

 

YÜKSELEN BALIK: Kariyerinizde başlatmak istediğiniz yeni oluşum için bugün rekabet getiren ortamlarda kendinizi daha fazla gösterebilirsiniz.  İmajınız, tarzınız ve ya ortaklıklara olan bakış açınızı değiştirebilirsiniz.

KLAROS DANIŞMANLIK

 

Paylaş