Günlük burç yorumları..

Bugün size kariyer, aşk, para ve ilişki konusunda neler getirecek?

 

30.12.2019 

Bugün, Ay Kova burcunda saat 13:23  te boşluğa gidecek. Merkür, Chiron ile olumsuz bir açıda Güneş ise güney ay düğümü ile ele veriyor . Tatminsizlik ve düşük enerjide olabiliriz.

YÜKSELEN KOÇ: Bugün kariyer alanında elde ettiğiniz başarı sizi mutlu etmeyebilir. Enerjinizi   düşük tutmamaya özen gösterin.  Hedefleriniz ile  birlikte bu yetersizlik duygusu  kafanızı daha çok karıştıracak

YÜKSELEN BOĞA:  Bugün bir takım seyahatler nedeniyle kendinizi aşırı yorgun hissedebilirsiniz.  Uzaklardan aldığınız haberler  zaman zaman kendinizi yetersiz hissetmenize neden olabilir

YÜKSELEN İKİZLER:  Bugün yapmak zorunda olduğunuz harcamalar canınızı sıkabilir daha fazla gelir elde etmek için bir takım hedefler koymak isteyebilirsiniz.

YÜKSELEN YENGEÇ:  Bugün partnerinizle ilgili bir takım sıkıntılar sizi üzebilir.Y yapacağınız konuşmalar geçmişle yüzleşmenizi gerektirebilir.

YÜKSELEN ASLAN:  Bugün çalışma ortamında üst düzey yönetici ile yapacağınız bir görüşme canınızı sıkabilir özellikle uzaklarla bağlantılı konularda geçmiş korkularınız canlanabilir.

YÜKSELEN BAŞAK:  Bugün ilgi alanınız veya hobinizi içeren bir iş alanında kendinize rakiplerinize göre yetersiz hissedebilirsiniz. Yapacağınız bir takım görüşmeler,  maddi konularla ilgili geçmiş travmaları canlandırabilir.

YÜKSELEN TERAZİ:  Bugün ev aile veya evden yürüttüğünüz işlerle ilgili  can sıkıcı durum gündeme gelebilir.  Partneriniz veya ortağınızla yapacağınız görüşmeler geçmiş travmaları tetikleyebilir .

YÜKSELEN AKREP:  Bugün çalışma ortamında üzerinizdeki sorumluluklar  sizi aşırı yorabilir. Kendinizi ispat etmek isterken  ortam içindeki lider pozisyonunuzu kaybedeceğinizden endişe edebilirsiniz.

YÜKSELEN YAY: Bugün, uzaklara İle bağlantılı gelir akışlarında  beklentileriniz karşılanmayabilir.  Bu durum rekabetçi tarzınıza ters düşebilir kendinizi yetersiz hissedebilirsiniz.

YÜKSELEN OĞLAK: Bugün, sağlığınızla ilgili endişeleriniz artabilir  özellikle kemik diş  cilt gibi konularda  sıkıntı yaşayabilirsiniz iş hayatınızla ilgili yapacağınız konuşmalar  ailenizle ilgili hedefleriniz de bir takım geçmiş korkuları tekrar canlandırabilir.

YÜKSELEN KOVA: Bugün, partneriniz ile ilgili gereksiz şüpheci  ve  tatminsiz davranabilirsiniz.  Girişimci fikirleriniz ile ilgili birtakım endişeleriniz  onunla yapacağız konuşma sonucunda gün yüzüne çıkabilir .

YÜKSELEN BALIK: Bugün insiyatif alma konusunda bir takım sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Gelecek planlarınızın stresini daha fazla hissedebilirsiniz.

KLAROS DANIŞMANLIK

☎ : 0 212 214 78 28

? : 0 539 626 98 87

 : klarosdanismanlik

Paylaş