Günlük burç yorumları..

Bugün size kariyer, aşk, para ve ilişki konusunda neler getirecek?

 

29.12.2019 

Bugün, Ay Kova burcunda ve Venus ile el ele yürüyor. Merkür ise Oğlak burcuna geçiyor. 17 Ocak tarihine kadar sadece iş ve toplum önündeki statümüzü düşünmek isteyebilir, bunun için görüşmeler, yazışmalar  ve yer değişiklikleri yapabiliriz.

YÜKSELEN KOÇ: Bugün gruplar içindeki motivasyonunu yüksek olacak. 17 Ocak’a kadar, üst düzey yöneticiler ve ya kariyer planlarınızla ilgili önemli görüşmeler yapabilirsiniz. Çalışma şartları ve pozisyon sorumlulukları detaylar arasında.

YÜKSELEN BOĞA:  Bugün kendinizi  kalabalık ortamlarda göz bebeği olarak bulabilirsiniz. 17 Ocak’a kadar gelir elde etmek için, uzaklarla bağlantılı konulara eğilebilirsiniz. İletişiminiz yoğun olabilir.

YÜKSELEN İKİZLER:  Bugün yolculuklar, seyahatler, sosyal medya, interaktif ortamlar vb gibi konularda kazanç elde etmek üzere motive olabilirsiniz. 17 Ocak’a kadar dikkatiniz harcamalar ve banka/kredi gibi konularda görüşmeler ve stratejiler yapmak isteyeceksiniz. Olumsuz düşüncelerden uzak durmalısınız.

YÜKSELEN YENGEÇ:  Bugün harcamalarınızda artış olabilir. Keyfe kaçabilirsiniz. 17 Ocak’a kadar, partnerinizle birlikte yakın çevreniz, iletişim, kardeşler, ve ya kısa seyahatler üzerine yoğunlaşacaksınız. Ortaklık gibi sözleşmeler, kontratlar ön plana çıkabilir. İş anlaşmaları yapabilirsiniz.

YÜKSELEN ASLAN:  Bugün partnerinizle romantik bir gün geçirmeniz mümkün. 17 Ocak’a kadar, kariyer gelirleri, maaş gibi konularda, işinizde bir takım görüşmeler ve yazışmalar yapabilirsiniz. Israrcı davranabilirsiniz.

YÜKSELEN BAŞAK:  Bugün işlerinizle ilgili olumlu bir yaklaşım içinde olacaksınız. Destekle karşılaşmanız mümkün. 17 Ocak’a kadar iş kurma, proje vb alanlarda çok fazla görüşme yapmanız mümkün.

YÜKSELEN TERAZİ:  Bugün aşk hayatınız son derece keyif verici olacak. Güven içinde hissedebilirsiniz. Kariyerinizle ilgili bir takım kararlar sizi rahatlatabilir. 17 Ocak’ a kadar taşınmak, yer değiştirmek, çalışma alanı belirlemek gibi konularda çok fazla düşünebilir, anlaşmalara ve kontratlara imza atabilirsiniz.

YÜKSELEN AKREP:  Bugün aile içindeki organizasyonlar sizi mutlu edebilir. 17 Ocak’a kadar işiniz ve pozisyonunuz hakkında, ticari sözleşmeler ve görüşmeler yapmanız mümkün.

YÜKSELEN YAY: Bugün, akrabalarınız ve ya yakın dostlarınızla birlikte keyifli vakit geçirebilirsiniz. 17 Ocak’a kadar, gelir ve kazanç elde etme konusunda, önemli görüşmeler ve yazışmalar sizi bekliyor. Israrcı davranabilirsiniz. Bir kontrattan diğerine geçiş yapmanız mümkün.

YÜKSELEN OĞLAK: Bugün, parasal konularda krizlere çözüm yaratabileceksiniz. 17 Ocak’a kadar, çalışma şartları, ortamı, uzaklar ve ya farklı kültürden olan insanlar, şirketler hakkında çok fazla düşünebilirsiniz. Karamsar düşüncelerden uzak durmalısınız.

YÜKSELEN KOVA: Bugün, güzelliğinizle herkesi büyüleyebilirsiniz. 17 Ocak’a kadar ciddi bir disiplin ve çalışma sizi bekliyor. Kendinizi sadece bu alana odaklayabilirsiniz. İş kurma, girişimcilik gibi konular hakkında yorum yeteneğiniz artacak.

YÜKSELEN BALIK: Bugün,maddi konularda suistimal edildiğiniz düşüncesine kapılsanız da, merhametten yana oyunuzu kullanabilirsiniz. 17 Ocak’a kadar kariyer gelirleriniz ile ilgili görüşmeler ve yazışmalar, kariyer çevreniz ile olan iletişiminiz ön plana çıkacak.

KLAROS DANIŞMANLIK

☎ : 0 212 214 78 28

? : 0 539 626 98 87

 : klarosdanismanlik

Paylaş