21.12.2019 

Bugün en uzun gece yaşanacak.  Ay, sabah Terazi burcunda.14:45 – 15:57 arasında ise boşlukta. Sonrasında Akrep burcuna geçiş yapacak. Venus, Chiron’a destek olurken, kolektif bilinçle birlikte yaralarımızın çok da korkunç olmadığını, herkes gibi olduğumuzu, birlik olduğumuzda bireysel yetersizliklerimizle mücadele etmenin daha kolay olduğunu fark edeceğiz.

YÜKSELEN KOÇ: Bugün öğleden sonra dikkatiniz ortağınız ve ya eşinizle ortak olan gelirlerinizde olacak. Eve ve ailenize biraz daha fazla para harcayabilirsiniz. Arkadaşlarla birlikte olmak size iyi gelecek, gerçek dostlarla birlikte şifalandığınızı düşüneceksiniz.

YÜKSELEN BOĞA:  Bugün partnerinizle ev, aile ve yuvanız ile ilgili konuları konuşmak isteyebilirsiniz. Toplum önündeki başarılı duruşunuz, yaralı benliğinize iyi gelecek.

YÜKSELEN İKİZLER: Bugün günlük rutin, sağlık ve beslenme alışkanlıklarınıza odaklanabilirsiniz. Partnerinizin size verdiği tavsiyeler, ilişki ve paraya olan bakış açınızı değiştirebilir, gelecek hedeflerinize daha kolay odaklanabilirsiniz. Uzaklarla olan ilişkilerinizdeki düzelmeler, kendinizi daha iyi hissettirebilir.

YÜKSELEN YENGEÇ:  Bugün tüm dikkatinizi, çocuklarınıza ve aşk hayatınıza verebilirsiniz. Eşiniz ve ya ortağınızın, ya da kontratlı olduğunuz şirketin maddi desteği, kariyer yolunuzda kendinizi daha iyi hissettirebilir.

YÜKSELEN ASLAN:  Bugün, dikkatinizi evinize ve ailenize yönlendireceksiniz. Partnerinizle olan ilişkiniz, uzaklar, seyahatler, eğitimlerle ilgili hedeflerinizde özgüveninizi arttırabilir, daha kolay harekete geçebilirsiniz.

 

YÜKSELEN BAŞAK:   Bugün dikkatiniz yakın çevrenizdeki dostlarınızla olan ilişkilerinizde olacak. Sağlığınızla ilgili olumlu gelişmeler, kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayabilir. İşinizdeki olumlu gelişmeler, ödemelerinizde kolaylık sağlayabilir.

YÜKSELEN TERAZİ:  Bugün tüm dikkatiniz gelirler ve kazançlar alanında olacak. Kariyer gelirlerinizi sorgulayabilirsiniz. Partnerinizle geçireceğiniz romantik ve keyifli zamanlar, ilişkinizdeki özgüveninizi arttıracaktır.

YÜKSELEN AKREP:  Bugün dikkatinizi imajınıza, görünümünüze ve genel sağlığınıza vereceksiniz. Evinizde ailenizle geçireceğiniz keyifli vakit, sağlık ve alışkanlıklarınızda kendinizi yetersiz ve cesaretsiz bulduğunuz alanlarla ilgili daha iyi hissetmenizi sağlayacak.

YÜKSELEN YAY: Bugün tüm dikkatinizi perde arkasından yönettiğiniz ilişkilere verebilirsiniz. Fanteziler ve takıntılar duygusal açıdan sizi hapsedebilir. Yakın çevrenize yapacağınız keyifli kısa yolculuklar, aşk hayatınıza ve çocuklarınızla olan ilişkinize neşe katabilir.

YÜKSELEN OĞLAK: Bugün tüm dikkatinizi, partnerinizle birlikte sosyalleşmeye, organizasyonlara verebilirsiniz. Maddi anlamda yaşadığınız olumlu gelişmeler, ailenizle ilgili hedeflerinizde kendinizi daha özgür ve cesur hissettirebilir.

YÜKSELEN KOVA: Bugün tüm dikkatinizi toplum önündeki konumunuz ve kariyeriniz ile ilgili konulara verebilirsiniz. Çalışma şartları, ortam, düzen ve rutin, her zamankinden önemli olacak. Sağlığınıza ve yeme düzeninize de özen gösterebilirsiniz. Kişisel bakım ve giyiminize gösterdiğiniz özen ise, yakın çevrenizde kendinizi daha cesur hissetmenize neden olabilir.

YÜKSELEN BALIK: Bugün, tüm dikkatinizi, seyahatler ve uzaklardaki aile dostlarınıza verebilirsiniz. Çocuğunuzla kısa bir seyahat yapabilirsiniz ve ya bir aşk kaçamağı söz konusu olabilir. Partnerinizle birlikte alacağınız finansal kararlar, mali durumunuzda kendinizi daha cesur ve yeterli hissettirebilir.

KLAROS DANIŞMANLIK

☎ : 0 212 214 78 28

? : 0 539 626 98 87

 : klarosdanismanlik

Paylaş