20.12.2019 

Ay, Terazi burcunds ilerliyor. Merkür Neptün ile çatışırken düşüncelerinizi dağıtabilir, 2-3 gün önce hedeflediğiniz konularda kafanızı karıştırabilir. Venüs ise Kova burcuna geçecek. Ocak ortasına kadar sosyalleşmek için bir çok fırsatı hayatınıza getirecek.

YÜKSELEN KOÇ: Bugün fantezilerde kaybolabilir, özellikle seyahatteyseniz unutkanlığa ve hırsızlığa dikkat  etmelisiniz.  Ocak ortasına kadar bir çok organizasyona katılmanız mümkün.

YÜKSELEN BOĞA:  Bugün yanlış hesap kitaba dikkat. Harcamalarda yanılabilirsiniz. Ocak ortasına kadar üst düzey yöneticilerden takdir toplayabilir, iş çevrenizle organizasyonlara katilabilirsiniz.

YÜKSELEN İKİZLER: Bugün ortağınızın ve ya partnerinizin etkisinde fazla kalabilirsiniz. İşiniz konusunda uyanık davranmalısınız. Ocak ortasina kadar uzaklarla olan bağlantılarınızda herşey çok fazla keyif verecek. Ufak bir tatil fırsatı bile yakalayabilirsiniz.

YÜKSELEN YENGEÇ:  Bugün çalışma arkadaşlarınız ile iletişiminizde  ve ya işinizde konsantrasyon sağlamanız zor gelebilir. Ocal ortasına kadar bir takım yan gelirler elde edebilirsiniz. Prim, vergi, ikramiye ve ya bonus gibi firsatlardan faydalanabilirsiniz.

YÜKSELEN ASLAN:  Bugün, çocuklar ve aşk hayatınızla ilgili maddi açıdan biraz dalgın hareket edebilirsiniz.  Alışverişte aldanmamaya dikkat edin.. Ocak ortasina kadar, partnerinizle bir çok organizasyona katilabilirsiniz. Birlikte çok eğlenebilirsiniz. 

YÜKSELEN BAŞAK:   Bugün partneriniz ve ortağınızla olan ilişkinizde uyanık olmaya çalışın . Imza atmamaya bugün ve yarın özellikle dikkat edin. Ocak ortasına kadar çalışma arkadaşlarınızla ilişkiniz keyif verebilir. Çalışma ortamindan birisiyle ilişkiye başlayabilirsiniz. 

YÜKSELEN TERAZİ:  Bugün işiniz ve çalışma şartlarınızla ilgili kafanız karışık olabilir. Odaklanmakta zorlanabilir, kararsızlık yaşayabilirsiniz. Ocak ortasına kadar aşk hayatınız ve çocuklarla ilişkiniz çok keyif verebilir. Birlikte bir çok organizasyona katilabilirsiniz. 

YÜKSELEN AKREP:  Bugün maddi açıdan önemli kararlardan uzak durun. Aldanma riskiniz ve ya aşırı iyimser davranmanız mümkün. Ocak Ocak ortasına kadar ailenizle olan ilişkiniz size keyif verecek.

YÜKSELEN YAY: Bugün önemli ailevi kararlardan uzak durmalısınız. Yanlış kararlar alabilirsiniz. Ocak ortasına kadar yakın çevrenizle olan ilişkiniz eğlenceli olabilir. Yakın akraba ve kardeşlerle vakit geçirebilirsiniz.

YÜKSELEN OĞLAK: Bugün yaratıcılığınıx ve hayal gücünüz size oyun oynayabilir . Önemli kararlardan uzak durun. Yalanlar sizin kafanızı karıştırabilir. Ocak ortasına kadar maddi açıdan gelirleriniz artacağı gibi harcamalarınız da artabilir.

YÜKSELEN KOVA: Bugün uzaklardaki insanların sizi kandırmasına ve ya aldatmasına izin verneyin. Kendinizi kandırmayın. Ocak ortasına kadar giyim, estetik konusunda iddialı kararlar alabilirsiniz. Daha fazla görünümünüz üzerine para harcayabilirsiniz.

YÜKSELEN BALIK: Bugün, konsantrasyonunuz son derece zayıf . İşinizle ilgili aldanmanız mümkün.  Ocak ortasina kadar gizli ilişkiler dikatinizi çekebilir.

KLAROS DANIŞMANLIK

☎ : 0 212 214 78 28

? : 0 539 626 98 87

 : klarosdanismanlik

Paylaş