19.12.2019 

Sabah saatlerinde Başak burcunda yaşanacak olan Son dördünden hemen sonra, Mars, Saturn ile el ele verecek. Yaratmak istediğiniz disiplin için hareket zamanı. 11:00-13:00 arası Ay Boşlukta olacak.  Sonrasında Terazi burcuna geçecek. İlişkiler önem kazanacak.

YÜKSELEN KOÇ: Bugün günlük rutin, sağlık ve düzen ile ilgili bir takım düzeltmeler yapabilirsiniz. Özellikle de ortaklıklar ve sözleşmeler konusunda yeniye alan açmanız gerekebilir. Çalışma arkadaşlarınızla olan ilişkinizde son vermeniz gereken alışkanlıklar var.

YÜKSELEN BOĞA:  Bugün çocuklar ve aşk hayatınız konusunda bir takım analizler, değerlendirmeler sonucunda, size ağırlık yapan gerçeklerle yüzleşebilir, bunları hayatınızdan çıkarmak için harekete geçebilirsiniz. Alma verme dengesinde problem olabilir.

YÜKSELEN İKİZLER: Bugün aileniz ve yuvanızla ilgili bazı kararlar alabilirsiniz. Sağlığınıza yönelmek, bir düzen oturtmak isteyebilir, partnerinizden destek alabilirsiniz. Aile içinde bir takım ilişkilerde dengeleri yeniden kurmak durumunda kalabilirsiniz. Alana ihtiyacınız var.

YÜKSELEN YENGEÇ:  Bugün yakın çevre ve kardeşlerinizle olan ilişkilerinizde ve iletişim alanınızda, evraklar gibi konularda bir düzenleme getirmeniz şart. Yeniye yer açmak için, yakın çevreniz ile olan ilişkilerinizi düzenlemelisiniz. Geride bırakmanız gerekenler olabilir.

YÜKSELEN ASLAN:  Bugün, kazançlar ve gelirler alanında terk etmeniz gereken bir takım alışkanlıklar ve rutin ile ilgili harekete geçebilirsiniz. Aralık sonrasında başlatacağınız yeni düzen için, ortak gelirlerinizde denge sağlamalı, harcamalar ve giderlerinizi daha dikkatli kontrol etmelisiniz.  

YÜKSELEN BAŞAK:   Bugün özel hayatınız ve sağlığınız ile ilgili önemli girişimlerde bulunabilirsiniz. Enerjinizi ve ya bağışıklığınızı düşüren kavramları hayatınızdan çıkarabilirsiniz. Bunlar etrafınızdaki kişiler de olabilir, durumlar da. Daha güçlü olmak için, yeni bir düzene ve sisteme ihtiyacınız var.

YÜKSELEN TERAZİ:  Bugün perde arkasından yürüttüğünüz projeler konusunda bir takım aksiyonlar alabilirsiniz. Burada görevini tamamlamış fakat artık fayda sağlamayan bir çok ortaklık ve ya partnerlik söz konusu olabilir. Ocak ayında yeni oluşumu başlatmak için alana ihtiyacınız var.

YÜKSELEN AKREP:  Bugün kariyer çevreniz ve sosyal ortamlar ve arkadaşlarınız konusunda bir takım girişimlerde bulunabilirsiniz. Arkadaşlık konusunda keskin hatlar çizebilir, başkalarıyla olan ilişkinizde yeni sınırlar belirleyebilirsiniz. Kariyer gelirleriniz konusunda yeni kararlar gündemde olabilir.

YÜKSELEN YAY: Bugün kariyer hedeflerinize odaklanırken, perde arkasından Ekim sonunda başlattığınız projeler için harekete geçeceksiniz. Amacınız gelirlerinizi sürekli kılmak olacak.

YÜKSELEN OĞLAK: Bugün uzaklarla olan iletişiminizde bir takım kararlar ve değerlendirmeler yapabilirsiniz. Seyahatler, yabancı şirketler, ortaklar ve ya ilişkiler konusunda size fayda sağlamayan her konuyu hayatınızdan çıkarmak için harekete geçmeniz mümkün. Yeni bir hayat için burada ferahlamaya ihtiyacınız var.

YÜKSELEN KOVA: Bugün maddi konularla ilgili hesap kitap yapmanız sonucunda, harcamalar ve ortak sermayeler konusunda bazı alışkanlıklardan vazgeçmeye karar verebilir, bu alanda bazı sözleşmeler ve ortaklıklardan vazgeçme isteği içinde olabilirsiniz. Kariyeriniz ile ilgili uzun vadeli yeni oluşum için buna ihtiyacınız olacak.

YÜKSELEN BALIK: Bugün, tüm dikkatinizi partnerinize ve ortağınıza yönlendirerek, ilişkinizde ve ya ortaklığınızda sizi ağırlaştıran, yoran kavramları hayatınızdan çıkarmaya niyet edeceksiniz. Gelecek ile ilgili planlarınız konusunda burada temiz bir alana ihtiyacınız olacak.

KLAROS DANIŞMANLIK

☎ : 0 212 214 78 28

? : 0 539 626 98 87

 : klarosdanismanlik

Paylaş