14.12.2019 

Ay  saat 18:56’ya kadar Yengeç burcunda. Sonrasında boşlukta. Gün boyu Saturn, Pluto ve  Venus ile çelişecek. Aşırı duygusal yaklaşım acı gerçeklerin karşısında çaresiz hissetmenize neden olabilir.

YÜKSELEN KOÇ: Bugün ev ve aile ortamında bulunmak, üstünüzdeki iş baskısını yönetmek için bir kaçış olacak. Maddi zorunluluklar sizi yıpratabilir.

YÜKSELEN BOĞA:   Bugün yakın çevrenizle, kardeşlerinizle olmak size iyi gelebilir. Onların şefkatine ihtiyacınız var. Yakın dostlarla görüşüp üstünüzdeki stresi biraz unutabilirsiniz.

YÜKSELEN İKİZLER: Bugün gelir – gider gibi hesaplamalar sizi yorabilir. Ek gelirlerin bile yetmediğini düşünebilirsiniz. Karamsarlıktan uzaklaşmalısınız.

YÜKSELEN YENGEÇ:  Bugün partneriniz ve ortağınız ile olan ilişkiniz tadınızı kaçırabilir. Aşırı hassas ve duygusal bir ruh hali içindesiniz. Sevildiğinizi bilmelisiniz.

YÜKSELEN ASLAN:  Bugün günlük rutinde yapılması gerekenler sizi yorabilir. Anaç duygularınızı bastırmak durumunda kalabilirsiniz. Akşam saatlerinde ilişkilere dikkat, geçinmek zor olabilir.

YÜKSELEN BAŞAK:   Bugün sosyalleşmek ve kalabalıklara karışmak isteyebilirsiniz. Diğer tarafta omuzlarınızdaki iş yükü buna izin vermeyebilir. Kendinizi unutmayın.

YÜKSELEN TERAZİ:  Bugün ev ve aile, evden yönettiğiniz işlerin ağırlığı sizde aşırı stres yaratabilir. Kariyer ve ya iş hayatı ile ilgili ihtiyaçlarınız konusunda baskı hissedebilirsiniz. Evde daha fazla vakit geçirmek durumunda kalabilirsiniz.

YÜKSELEN AKREP:  Bugün yine iş ve iş düşüneceksiniz. Baş ağrılarınız olabilir, tansiyonunuz oynayabilir. Dinlenmeli, iş stresinden ve kontrolcülükten uzak durmalısınız.

YÜKSELEN YAY: Bugün maddi konulardaki stres size bir takım hesaplar yaptırabilir. Ortak sermayeler gündemini oluşturabilir. Ek gelirler konusunda ne yapabileceğinize odaklanabilirsinz.

YÜKSELEN OĞLAK: Bugün partnerinizin size ihtiyaç duyması, sizinle daha fazla vakit geçirmek istemesi mümkün. Üzerinizdeki baskı sizi aşırı karamsar bir hale getirdi. Biraz nefes almalısınız.

YÜKSELEN KOVA: Bugün statü ve kariyer konuları, arka planda oluşturduğunuz bir takım fikirler, günlük hayatta farklı bir düzen kurmanıza neden olabilir. Çalışma şartlarınız bu konulara eğilmenize engel olabilir. Günlük planlamanızı yeniden düzenlemek isteyebilirsiniz. Midenize dikkat!

YÜKSELEN BALIK: Bugün gelecek ve uzun vadeli projelerin üstünüzdeki stresi azaltmak adına , çocuklarınıza ve ya aşk hayatınıza yönelmek isteyeceksiniz. Parasal konularla ilgili çevrenizle zıt fikirlere düşebilirsiniz. Ortamlarda bugün boy göstermek istemeyeceksiniz.

KLAROS DANIŞMANLIK

☎ : 0 212 214 78 28

? : 0 539 626 98 87

 : klarosdanismanlik

Paylaş