13.12.2019 

Ay  tüm gün Yengeç burcunda ilerleyecek. Venus Satürn’den sonra Pluto ile kavuşuyor.  Tutku ve bağımlılık yüksek. Mars ise Neptun ile etkileşimde. Hayallerin peşinden koşmak zor olmayacak.

YÜKSELEN KOÇ: Bugün otoriteleri etkilemek konusunda son derece başarılı olabilirsiniz. Bir yandan aile ve evde vakit geçirmek, diğer yandan, partnerinizle yakınlaşmak isteyeceksiniz. Duygusal anlamda şefkate ihtiyaç duyabilirsiniz.

YÜKSELEN BOĞA:   Bugün uzaklarla olan ilişkilerinizde son derece etkileyicisiniz. Karşınızdakini kontrol etmek zor olmayacak. İletişimde duygularınızı rahatlıkla ifade edebilirsiniz. Partneriniz gelecek planlarınız ile ilgili harekete geçmek isteyebilir.

YÜKSELEN İKİZLER: Bugün maddi bağımlılıklarınız, borçlar ve krediler nedeniyle başkasına boyun eğmek zorunda kalmak sizi huzursuz edebilir. Daha fazla paraya ihtiyaç duyabilirsiniz. Gün boyu bu konular ile ilgili karşı tarafla iletişimde olmak zihinsel anlamda yorabilir. Çalışma ortamınızda karizmanızı, yaratıcılığınızı ve iş bitiriciliğinizi kullanarak üst yönetimi kolaylıkla etkileyebilirsiniz.

YÜKSELEN YENGEÇ:  Bugün partnerinizle olan etkileşiminiz oldukça güçlü. Etkisinden zor kurtulabilirsiniz. Aşırı duygusal olmanızın yanında, partnerinizle uzaklarla ilgili hayaller kurmak ve bu hayalleri gerçekleştirmek üzere hareket geçmek hiç zor olmayacak.

YÜKSELEN ASLAN:  Bugün iş ortamında karizması yüksek bir kişiyle karşılaşmanız mümkün. Üst düzey olan bu kişi sizi kolaylıkla etkileyebilecek. Anaç duygularınızı bastırmak isteyebilirsiniz. Diğer yandan aile ve ev ile ilgili planlarınızla harekete geçmek isteyebilirsiniz. Harcamalara dikkat!

YÜKSELEN BAŞAK:   Bugün uzaklarla ilgili işlerinizde güç ve kontrol karşı tarafta. Kolaylıkla himayesine girebilirsiniz. Ondan güç alabilirsiniz. Yatırım, kredi ve banka gibi konularda partnerinizle birlikte beklentilerinizi gerçekleştirmek için harekete geçeceksiniz.

YÜKSELEN TERAZİ:  Bugün maddi anlamda ailenize karşı sorumluluklarınızı yerine getirmek sizi oldukça tatmin edebilir. Güç sizde olacak. Para kazanma konusunda bugün son derece yaratıcı fikirlerle harekete geçebilirsiniz. 

YÜKSELEN AKREP:  Bugün üst düzey yöneticilerinizle birlikte hem fikir olabilir, onların onayını alabilirsiniz. Bu durum sizi daha da hırslandırabilir. Yaratıcılığınızı daha fazla kullanabilirsiniz.

YÜKSELEN YAY: Bugün maddi açıdan şanslı bir gündesiniz. Çalışma hayatınızda olumlu gelişmeler var. Aileniz ile ilgili hayallerinizi gerçekleştirmek için perde arkasından harekete geçebilirsiniz.

YÜKSELEN OĞLAK: Bugün partnerinize her zamankinden fazla ihtiyaç duyabilirsiniz, ve ya o size daha muhtaç olabilir. Kariyerinizden aldığınız destekle kendinizi daha güçlü hissedebilir, gereken değişimi hayata geçirebilirsiniz. Kariyer çevresindeki kişilerden ilham almanız mümkün.

YÜKSELEN KOVA: Bugün gizli ilişkiler, birliktelikler sizi derinden etkileyebilir. Değişimin başlaması bakış açınızı da değiştirecek. Kariyer konusunda girişimci fikirlerinizi eyleme geçerek maddi alandaki hayallerinizi gerçekleştirmek isteyebilirsiniz.

YÜKSELEN BALIK: Bugün çocuklar ve aşk hayatınız ön planda. Diğer taraftan sosyal ortamlar sizi cezbedebilir. Karizmatik insanlarla karşılaşabilirsiniz.Özel hayatınızla ilgili hayallerinizi gerçekleştirmek için uzaklarla ilgili bir takım konularda harekete geçebilirsiniz.

KLAROS DANIŞMANLIK

☎ : 0 212 214 78 28

? : 0 539 626 98 87

 : klarosdanismanlik

Paylaş