30.11.2019 

Bugün, Ay, tüm gün boşlukta olacak. Krizlere dikkat! Attığınız taş ileri gitmeyebilir. Merkür Saturn’e yardımcı olmak için eski fırsatları tekrar gündeme getirebilir ve kararlı bir şekilde sorumluluklarınızı yerine getirmenizi sağlayabilir.

YÜKSELEN KOÇ:  Bugün iş alanında krizlere dikkat! Sıfırdan bir işe başlamayın! 16 – 17 Ekim civarı üzerinde çalıştığınız konularda düğümler çözülebilir, daha net bir bakış açısı elde edebilirsiniz

YÜKSELEN BOĞA:   Bugün uzaklar ve yolculuklar, eğitimler alanında krizlere dikkat! Sıfırdan bir işe başlamayın! 16 – 17 Ekim civarı üzerinde çalıştığınız konularda ilerlemeler kaydedebilirsiniz aldığınız kararları  uygulayabilir, partnerinizin ve ya ortağınızın desteğiyle kendinizi güvende hissedebilirsiniz.

 

YÜKSELEN İKİZLER:    Bugün ödemeler ve harcamalar alanında krizlere dikkat! Paranızı tutun. Borca girmeyin! 16 – 17 Ekim civarı üzerinde çalıştığınız konularda istikrar sağlayabilir , ev ve günlük hayatınızla ilgili maddi kararlarda uzun vadeli çözümler  yaratabilirsiniz.

YÜKSELEN YENGEÇ:    Bugün partnerini ve ortağınız ile ilgili krizlere dikkat! Sıfırdan bir işe adım atmayın ! 16 – 17 Ekim civarı üzerinde çalıştığınız konularda başarı elde edebilir, geçmişteki emeklerinizin karşılığını alabilirsiniz. Çocuklarla olan ilişkiler ve aşk hayatında istikrar mümkün.

YÜKSELEN ASLAN:  Bugün  çalışma ortamı ve ya günlük rutininizi organize etme konusunda sorun yaşayabilirsiniz.  Sıfırdan bir işe başlamayın! 16 – 17 Ekim civarı üzerinde çalıştığınız konularda düğümler çözülebilir, daha net bir bakış açısı elde edebilirsiniz. Taşınmak ve yer değiştirmek suretiyle yeni bir düzen elde etmek ve gereksiz sorumluluklardan kurtulmak mümkün.

YÜKSELEN BAŞAK:   Bugün  işiniz ve kariyeriniz , ilgi alanınız ve çocuklarla ilgili sorumluluklar konusunda sorun yaşayabilirsiniz.  Sıfırdan bir işe başlamayın! 16 – 17 Ekim civarı üzerinde çalıştığınız konularda ilerlemeler kaydedebilir, daha net bir bakış açısı elde edebilirsiniz. Yatırımcı ve ya maddi destekler konusunda yarattığınız çözümler kendinizi iş alanında güvende tutabilir. 

YÜKSELEN TERAZİ: Bugün ev, aile, evden yürüttüğünüz  işler ve görevler konusunda krizler çıkabilir, organize etmekte problem yaşayabilirsiniz.  Sıfırdan bir işe başlamayın! 16 – 17 Ekim civarı üzerinde çalıştığınız konularda düğümler çözülebilir, daha net bir bakış açısı elde edebilirsiniz. Gelirler ve kazançlar elde etme konusunda daha net bir sonuca ulaşabilir, daha mantıklı gelebilecek çözümler sayesinde uzun vadeli bir güvenlik alanına adım atabilirsiniz.

YÜKSELEN AKREP:  Bugün iş ve kariyer, kardeşler alanında extra sorumluluklarınızı  organize etme konusunda sorun yaşayabilirsiniz.  Sıfırdan bir işe başlamayın! 16 – 17 Ekim civarı üzerinde çalıştığınız konularda ilerlemeler kaydedebilirsiniz. Kariyer geliri, sosyal çevre ve arkadaşlardan aldığınız yardımlar ve gerçekleşen fırsatlarla sorumluluk sahibi yaklaşımınız destek bulabilir.

YÜKSELEN YAY: Bugün  maddi konular, gelirler ve kazançlar konusundaki görevlerinizi organize etme konusunda sorun yaşayabilirsiniz.  Sıfırdan bir işe kalkışmayın! 16 – 17 Ekim civarı üzerinde çalıştığınız konularda düğümler çözülebilir, daha net bir bakış açısı elde edebilirsiniz. Kariyer alanında geliştirdiğiniz bir takım gizli planlar ve ya elde ettiğiniz gizli maddi destekler sizin maddi alanda istediğiniz istikrarı sağlamanıza yardımcı olabilir. Arkanızdan dedikodu yapanlara aman dikkat! Üst düzeyleri sorgulayın!

YÜKSELEN OĞLAK: Bugün  özel hayatınızı ve günlük rutininizi organize etme konusunda sorun yaşayabilirsiniz.  Sıfırdan bir işe başlamayın! 16 – 17 Ekim civarı üzerinde çalıştığınız konularda ilerleme kaydedebilirsiniz. Arkadaşlarınızın desteğiyle istediğiniz düzene kavuşabilirsiniz.

YÜKSELEN KOVA: Bugün  bilinçaltınız ve aileyle bağlantılı bir takım konularda krizler yaşayabilirsiniz. Arka planda bir takım işleri organize etme konusunda sorun yaşayabilirsiniz.  Sıfırdan bir işe başlamayın! 16 – 17 Ekim civarı üzerinde çalıştığınız konularda netlik elde edebilir, önünüzü görebilirsiniz. Mantıklı sonuçlar kariyer açısından sizi rahatlatabilir.

 

YÜKSELEN BALIK: Bugün  sosyal çevre, uzun vadeli planlar ve arkadaşlar ile ilgili bir takım olayları  organize etme konusunda sorun yaşayabilirsiniz.  Sıfırdan bir işe başlamayın! 16 – 17 Ekim civarı üzerinde çalıştığınız konularda  daha net bir bakış açısı elde edebilirsiniz. Uzaklar, seyahatler, evden uzakta yaşayan aile bireyleriyle ve partneriniz ile ilgili uzun vadeli kararları alabilirsiniz.

 

KLAROS DANIŞMANLIK

 

Paylaş