24.11.2019 

Bugün, Ay, Akrep burcunda. Yönetici Mars, Uranus’e isyanda. Venus ‘un Jupiter ile olan birlikteliği olumlu gelişmeler yaratsa da, Ay burcu, nizi duygusal anlamda zorlayabilir. Uranus’un Boğa burcunda konfor alanımızdan çıkmamız için yaptığı her şey bugün agresif, şüpheci ve hırsla hareket etmemize neden olacak. Bugün harekete geçeceğiniz konuları zaten Merkür retrosu boyunca düşünmüştünüz.  Şimdi eylem zamanı.

YÜKSELEN KOÇ: Miras, ortak sermaye, borçlar ve krediler konusunda harekete geçebilir, konfor alanınızı sabitlemek için elinizden geleni yapabilirsiniz. Uzaklar ve seyahatler sizi mutlu edebilir.

YÜKSELEN BOĞA: Kendinizi güvene almak için extra caba sarf edebilir, partner ve ya ortaklar sayesinde gerekli motivasyonu yakalayabilirsiniz.  Hastalıklara meyillisinuz, özellikle boğaz, bademcik ve kulak çevresine dikkat! Harcama ve masraflar alanında sevindirici haberler var.

YÜKSELEN İKİZLER:  Partneriniz sizi çok seviyor, bugün romantizm yoğun olacak. Sevildiginizin farkına varacaksınız. Maddi konfor alanındaki  endişeler,  işinize dört elle sarilmaniza neden olabilir.

YÜKSELEN YENGEÇ:  Günlük rutininizde spora ve seyahatlere daha fazla yer verebilirsiniz. Çocuklar ve aşk hayatı, kariyerinizdeki rekabetçi yaklaşımınız alanında hareket alanı yaratmanız sosyal ve ekonomik gelecek kaygısı kaynaklı.

YÜKSELEN ASLAN: .Aile ve yuvada gerginlik hakim. Maddi koşullar sizi zorlamakta. Taşınma ve yer değişikliği arzunuz harekete geçmenize neden olabilir. Çocuklar ve aşk hayatı, uzaklar ve tatil yapma fikri sizi rahatlatacak.

YÜKSELEN BAŞAK:  Uzaklarla bağlantılı işleriniz konusunda kontrol dışına çıkan durumlar, yeni bir iş girişiminde etken olabilir.. Aile ve ev size mutluluk ve neşe veren alan olacak.

YÜKSELEN TERAZİ: Kardeşler, yakın çevre sosyalleşmenizde bugün etken. Gelirler ve kazançlar alanında stratejik yaklaşım beklenmedik masrafları yönetmenizde yardımcı olacak. Riski minimize etmeye çalışacaksınız.

YÜKSELEN AKREP:  Gelirler ve kazançlar konusunda sevindirici haberler yolda, seyahatlere para harcayabilirsiniz. Partnerle ve ortakla gerilim artabilir, onları kızdıran ve irite eden bir tutum sergileyebilirsiniz.

YÜKSELEN YAY: İş hayatınızda arkanızı kollamalısınız. Sinsi hareket edenler olabilir. Arkadaşlarınız ve çevreniz sizi sevindiren taraf olacak.

YÜKSELEN OĞLAK: Bugün şifa teknikleriyle, meditasyonla, farklı kültürler sayesinde huzuru ve farkındalığı elde edebilirsiniz. Sosyallesmekten kaçınmak istemeniz, aşk hayatınızdaki iniş çıkışlardan. Sakinliğini koruyun.

YÜKSELEN KOVA: Sosyalleşmek, uzaklardaki dostlarınızla birlikte olmak size iyi gelecek. Aile ve ev içinde beklenmedik durumlar huzurunuzu kaçırabilir, agresyon gösterebilirsiniz.

YÜKSELEN BALIK: Kariyer ve toplum ıçindeki konumunuzda parlamaniz mümkün.  Terfi ve ya takdir sizin. Sürpriz seyahatler maddi açıdan sizi zorlayabilir.

 

KLAROS DANIŞMANLIK

 

Paylaş