21.11.2019 

Bugün, Ay, Terazi burcunda. Dengeyi ve huzuru arıyor olacaksınız. Ay’ın Saturn ve Pluto ile yapacağı olumsuz açı, her ne kadar sizi zorlasa da, Venus ‘un Jupiter’e yaklaşması ile büyümek ve genişlemek isteyeceğiniz alanlar sizi rahatlacak ve hayata daha ılımlı bakmanızı sağlayacak.

YÜKSELEN KOÇ: Son bir seneden beri omuzlarınıza yük olan konular bugün ilişkiler ve ortaklıklar alanında sizi zorlayabilir. Burada direnç gösterdiğiniz her ne ise, kabule geçmelisiniz. Ocak ayında vereceğiniz kararlar bir şekilde sözleşmeleri, kontratları ve onlara bakış açınızda terk etmeniz gereken noktaları gündeme getirecektir. Bu yükten ancak bu şekilde kurtulabilirsiniz. Otoritelere isyan bayrağını çekmeniz mümkün.

YÜKSELEN BOĞA: Son bir seneden beri uzaklarla bağlantılı konularda omuzlarınıza extra yük olan şeyler bugün günlük düzeniniz, rutininiz, çalışma ortamınız alanında sizi zorlayabilir. Burada direnç gösterdiğiniz her ne ise, kabule geçmelisiniz. Ocak ayında vereceğiniz kararlar bir şekilde çalışma şartlarınızı, çalışma arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizi ve onlara bakış açınızda terk etmeniz gereken noktaları gündeme getirecektir. Bu yükten ancak bu şekilde kurtulabilirsiniz. Kariyer felsefenizde değişiklik yapmalısınız.

YÜKSELEN İKİZLER: Son bir seneden beri harcamalar, krediler, borçlar  gibi konularda omuzlarınıza extra yük olanlar bugün aşk hayatınız, çocuklarınız ve rekabet ettiğiniz alanlarda sizi zorlayabilir. Burada direnç gösterdiğiniz her ne ise, kabule geçmelisiniz. Ocak ayında vereceğiniz kararlar bir şekilde aşk hayatınızı, çocuklarla olan ilişkilerinizi ve hobilerinize ayırdığınız zaman alanında terk etmeniz gereken noktaları gündeme getirecektir. Bu yükten ancak bu şekilde kurtulabilirsiniz. Harcamalarınız, tabularınız, cinselliğe bakış açınız konusunda yeni bir strateji belirlemelisiniz.

YÜKSELEN YENGEÇ:  Son bir seneden beri ilişkiler, ortaklıklar ve kontratlar gibi konularda omuzlarınıza extra yük olanlar bugün aileniz, yuvanız, eviniz gibi alanlarda sizi zorlayabilir. Burada direnç gösterdiğiniz her ne ise, kabule geçmelisiniz. Ocak ayında vereceğiniz kararlar bir şekilde eviniz, yuvanız ve aileniz alanında terk etmeniz gereken noktaları gündeme getirecektir. Bu yükten ancak bu şekilde kurtulabilirsiniz. İlişkiler, kontratlar ve otoritelerle ilgili prosedürlerde yeni bir strateji belirlemelisiniz.

YÜKSELEN ASLAN: Son bir seneden beri çalışma şartları, organizasyondaki değişim, kurallar gibi konularda omuzlarınıza extra yük bindi, bu durum bugün yakın çevreniz, kardeşler, yaşadığınız ortam gibi alanlarda sizi zorlayabilir. Burada direnç gösterdiğiniz her ne ise, kabule geçmelisiniz. Ocak ayında vereceğiniz kararlar bir şekilde kardeşleriniz, yakın çevreniz ve onlarla olan ilişkileriniz alanında terk etmeniz gereken noktaları gündeme getirecektir. Bu yükten ancak bu şekilde kurtulabilirsiniz. Günlük rutin, çalışma şartları ve üst yönetim ile ilgili ilişkilerde yeni bir strateji belirlemelisiniz..

YÜKSELEN BAŞAK:  Son bir seneden beri ilgi alanlarınız, tatil, eğlence ve ya çocuklar gibi konularda omuzlarınıza extra yük bindi, bu durum bugün maddi alanda sizi zorlayabilir. Burada direnç gösterdiğiniz her ne ise, kabule geçmelisiniz. Ocak ayında vereceğiniz kararlar bir şekilde ortaklı, kontratlı gelirler alanında terk etmeniz gereken noktaları gündeme getirecektir. Bu yükten ancak bu şekilde kurtulabilirsiniz. Arkadaşlar ve zevkleriniz, eğlenceniz alanında ciddi değişimler yapmak durumunda kalabilirsiniz.

YÜKSELEN TERAZİ: Son bir seneden beri aileniz, yuvanız, gayrimenkul gibi konularda omuzlarınıza extra yük bindi, bu durum bugün özel hayatınız ve kendinize ayırdığınız vakit alanında sizi zorlayabilir. Burada direnç gösterdiğiniz her ne ise, kabule geçmelisiniz. Ocak ayında vereceğiniz kararlar bir şekilde görünümünüz, imajınız ayrıca özel hayatınız alanında terk etmeniz gereken bakış açılarını ve stratejileri gündeme getirecektir. Bu yükten ancak bu şekilde kurtulabilirsiniz. Eviniz, yuvanız, gayrimenkul ve buradaki sorumluluklarınız ile ilgili değişime gitmek durumunda kalabilirsiniz.

YÜKSELEN AKREP:  Son bir seneden beri iş, kariyer ve statü konusundaki stratejiler sizi oldukça kısıtladı ve zorladı, bu durum bugün yalnız kalma korkusu ve gizli yürüttüğünüz ilişkiler gibi konularda  sizi zorlayabilir. Burada direnç gösterdiğiniz her ne ise, kabule geçmelisiniz. Ocak ayında vereceğiniz kararlar bir şekilde bu alanda terk etmeniz gereken bakış açılarını ve stratejileri gündeme getirecektir. Bu yükten ancak bu şekilde kurtulabilirsiniz. Kariyer, statü ve iş yükü ve yarattığı stres ile ilgili bakış açınızı ve stratejinizi değiştirmek durumunda kalabilirsiniz.

YÜKSELEN YAY: Son bir seneden beri gelirler, kazançlar, gelen paranın daralması gibi durumlar sizi oldukça kısıtladı ve zorladı, bu durum bugün sosyal çevreniz, arkadaş ortamınız ve uzun vadeli planlarınız  gibi konularda  sizi yıpratabilir. Burada direnç gösterdiğiniz her ne ise, kabule geçmelisiniz. Ocak ayında vereceğiniz kararlar bir şekilde bu alanda terk etmeniz gereken bakış açılarını, özellikle kariyer çevresindeki ilişkiler alanında terk etmeniz gereken davranış biçimlerini gündeme getirebilir. Bu yükten ancak bu şekilde kurtulabilirsiniz. Gelirler ve gelirleri elde etme konusundaki stres ile ilgili stratejinizi değiştirmek durumunda kalabilirsiniz.

YÜKSELEN OĞLAK: Son bir seneden beri özel hayatınız, kurmak istediğiniz yeni disiplinler gibi konularda omuzlarınıza extra yük bindi, bu durum bugün kariyer, statü, evlilik gibi alanlarda sizi zorlayabilir. Burada direnç gösterdiğiniz her ne ise, kabule geçmelisiniz. Ocak ayında vereceğiniz kararlar bir şekilde partneriniz ve ya ortağınızla olan ilişkinizde terk etmeniz gereken davranış biçimlerini gündeme getirecektir. Bu yükten ancak bu şekilde kurtulabilirsiniz. Özel hayatınızla ilgili sadeleşmeye gitmek size fayda sağlayabilir.

YÜKSELEN KOVA: Son bir seneden beri kariyer ve iş hayatı alanında kurmak istediğiniz yeni disiplinler gibi konularda zorlanmış, yolunuzu kaybetmiş olabilirsiniz, bu durum bugün uzaklarla bağlantılı ilişkileriniz alanında sizi zorlayabilir. Burada direnç gösterdiğiniz her ne ise, kabule geçmelisiniz. Ocak ayında vereceğiniz kararlar bir şekilde uzaklarla olan ilişkinizde terk etmeniz gereken davranış biçimlerini gündeme getirecektir. Bu yükten ancak bu şekilde kurtulabilirsiniz. Kariyer ve sosyal statüye olan bakış açınızda değişiklik yapmalısınız.

YÜKSELEN BALIK: Son bir seneden beri arkadaşlıklar, sosyal çevre, kariyer çevreniz konusunda zorlanmış, yolunuzu kaybetmiş olabilirsiniz, bu durum bugün ortak gelirler, harcamalar ve maddi alanda sizi zorlayabilir. Burada direnç gösterdiğiniz her ne ise, kabule geçmelisiniz. Ocak ayında vereceğiniz kararlar bir şekilde partneriniz ile olan ortak gelirleriniz konusunda terk etmeniz gereken davranış biçimlerini gündeme getirecektir. Bu yükten ancak bu şekilde kurtulabilirsiniz. Gelecek planlarınız konusunda değişiklik yapmak durumunda kalabilirsiniz.

 

KLAROS DANIŞMANLIK

 

Paylaş