17.11.2019 

Bugün Ay  tüm gün boyunca Yengeç burcunda ilerlemeye devam edecek.  Ay sabah saatlerinde Pluto ile karşıt açıya geçecek. Sonrasında Güneş ile akışta olacak.  Gece, Yengeç burcundan çıkıp boşluğa geçmeden önce Mars ile çatışacak.

YÜKSELEN KOÇ: Son dönemde kariyer ve profesyonel hayatın yükü omuzlarınızda. Sabah saatlerinde bunu yoğun bir şekilde hissedebilirsiniz. Duygularınız ve egonuz akışta dolayısıyla özellikle harcamalar ve maddi destekler alanında kararlarınızı kolay verebileceksiniz. Akşam saatlerinde ilişkiler zorlayıcı olabilir.

YÜKSELEN BOĞA: Uzaklarla bağlantılı işlerinizde yaşadığınız stres ve baskı çok fazla. İkili ilişkiler ve yasal süreçlerle ilgili konularda hem duygularınıza, hem mantığınıza uygun çözümler yaratabileceksiniz. Akşam saatlerinde böbreklerinize ve belinize dikkat..

YÜKSELEN İKİZLER: Harcamalar ve borçlar sizi son dönemde zorluyor ve  gelirlerinizi arttırmak ihtiyacınızı artıyor. Çalışma ortamınız, şartlarınız ve pozisyonunuz konusunda yaratacağınız çözümler size bu kapıyı açabilir. Akşam saatlerinde aşk hayatınızda dengeleri sağlamakta zorlanabilirsiniz.

YÜKSELEN YENGEÇ:  Partneriniz, ortağınız, sözleşmeli olduğunuz taraflar üzerinizde duygusal baskı yaratmakta. Manipulasyon ile karşı karşıya olabilirsiniz. Potansiyelinizi nasıl daha fazla ortaya koyabileceğiniz üzerinde akılcı çalışmalar yapabilirsiniz. Akşam saatlerinde aile içi gerginlik sizi üzebilir.

YÜKSELEN ASLAN: Günlük sorumluluklar, yapılacak işlerden kaçmak isteyebilirsiniz. Kendi kabuğunuza çekilmek isteyebilirsiniz. Eviniz sığınağınız olabilir. Akşam saatlerinde kardeşler ve yakın çevreniz ile münakaşaya girmekten kaçınmalısınız.

YÜKSELEN BAŞAK:  Kariyer alanındaki rekabet  sizi son dönemde oldukça zorladı. Bayan arkadaşlarınız özellikle yatırımcılık açısından size fayda sağlayabilir. Akşam saatlerinde gelirler ve kazançlar, maddi konular ortaklar ile aranızın açılmasına neden olabilir.

YÜKSELEN TERAZİ: İş alanında yaratmaya çalıştığınız büyük değişim ve dönüşüm üzerinizde ciddi baskı yaratmakta. Borçlar ve harcamalar konusunda alan açmak bu konuda size fayda sağlayabilir. Partnerinizin sizi motive etmesi, maddi anlamda destek olması, duygusal açıdan sizi rahatlatabilir.

YÜKSELEN AKREP:  Kariyer alanındaki stratejiler konusunda son dönemde yaşadığınız değişimler sizin işe bakış açınızı değiştirmekte. Duygusal açıdan ciddi baskı altında olabilirsiniz. Memleket özlemi ve ya ailenize olan özleminiz artabilir. Başarılarınız bu konuda sizi rahatlatabilir. Akşam saatlerinde, gizli yaşadığınız bir ilişkide gerilim yaşayabilirsiniz.

YÜKSELEN YAY: Gelirler ve kazançlar alanındaki değişim maddi ihtiyaçlarınızı arttırmakta. Yetişemediğinizi düşünmek yerine, uzaklardaki kontaklarınızdan destek almalısınız. Akşam saatlerinde arkadaş çevreniz ve ya girdiğiniz ortamlarda gergin ve agresif olabilirsiniz.

YÜKSELEN OĞLAK: Hayatınızda yaşadığınız ciddi değişimler ilişkileriniz alanında stres yaratmakta. Arkadaşlarınız bu konuda size yardımcı olabilir. Akşam saatlerinde, toplum önünde agresif bir imaj çizebilirsiniz.

YÜKSELEN KOVA: Kariyeriniz ve gelecek hedefleriniz içten içe her gün daha da karmaşık bir hale gelmekte. Ne yapacağınızı nasıl yapacağınızı bilememek, yol çizememek sizi yıpratıyor. Kariyer alanında üst yönetimle yapacağınız anlaşmalarda akılcı olmalısınız. Referanslar yeni kapılar açabilir. Akşam saatlerinde uzaklardaki kontaklarınızla münakaşa içine girebilirsiniz.

YÜKSELEN BALIK: Katılmak zorunda olduğunuz bir takım organizasyonlar, aşk hayatınız ve çocuklarınız için zorlayıcı olabilir. Seyahate çıkmak, uzaklara gitmek onlarla kaliteli zaman geçirmek çözüm yaratabilir. Akşam saatlerinde partnerinizle ortak gelirler konusunda dengeye gelmek çatışmaya neden olabilir.

 

KLAROS DANIŞMANLIK

 

Paylaş