15.11.2019 

Bugün Ay 14:39’a kadar İkizler burcunda olmaya devam edecek. Önce Jupiter ile karşıt açıda sonra, Mars ile akışta olacak.  Beyin fırtınaları için son derece elverişli bir gün, ilişkilere ve ortaklıklara hareket alanı yaratabilirsiniz.  Akşam saat 19:15’e kadar BOŞLUKTA..Akşam saatlerinde Yengeç burcuna geçiş yapacak olan  Ay, aile, ev, yuva, merhamet ve şefkat duygularının daha fazla öne çıkmasını sağlayacak.

 

YÜKSELEN KOÇ: Uzaklarla ilgili iletişiminiz artabilir, seyahat planları gündeme gelebilir. Heyecanınızı gizlemekte zorlanabilirsiniz. Akşam saatleri aileyle birlikte olmak iyi gelebilir.

YÜKSELEN BOĞA: Parasal konular bugün sizi zorlayacak. Zihinsel anlamda sürekli parasal konular hakkında düşünmek sizi yıpratabilir. Harcamalarınızdaki aşırılığı yönetmek zorundasınız. Kardeşler ve yakın çevre, komşularla olan iletişim akşam saatlerinde size daha fazla huzur verecek.

YÜKSELEN İKİZLER: Bugün partneriniz ve ya ortağınızla olan fikir alışverişleri size ilişkinizde bir çok gelişme ve büyüme fırsatı yaratabilir. Birlikte seyahat planları yapabilir, entelektüel alışveriş içinde olabilirsiniz. Maddi konular akşam saatlerinde sizi meşgul edebilir.

YÜKSELEN YENGEÇ:  Yoğun bir iş günü sizi bekliyor. Farklı kültürlerle olan iletişim yoğunluğu, sizde duygusal tatminsizlik yaratabilir. Fikirlerinizi dile getirmekten çekinebilirsiniz. Akşam saatlerinde daha rahatlamış olacaksınız. Duygusal boşalmalar yaşayabilirsiniz.

YÜKSELEN ASLAN: Sosyalleşme açısından oldukça aktif bir gün sizi bekliyor. Çocuklar, aşk hayatı ve hobiler çevrenizle kaynaşma fırsatı sağlayacak.  Akşam saatlerinde kendinizle baş başa kalmayı tercih edebilirsiniz.

YÜKSELEN BAŞAK: Kariyer ve aile, ev, yuva ile ilgili konular sizin bugün zihninizi fazlaca yorabilir. Evi ve ya aileyi büyütmek gibi hedefler kariyerinizle ilgili bakış açınızı da etkiliyor. Akşam saatlerinde samimi dostlarla birlikte olmak size iyi gelecek.

YÜKSELEN TERAZİ: Uzaklar, eğitim, farklı kültürler, bilgi konusunda kendinizi kaybedecek kadar araştırmaya girebilirsiniz. Kitaplar okuyabilir, derinlemesine araştırabilirsiniz. Akşam saatlerinde bu bilgi birikimini kariyer dahilinde nasıl kullanabileceğinize odaklanacaksınız.

YÜKSELEN AKREP:  Parasal konular, harcamalar, gelirler, krediler gibi konular günün ana gündemini oluşturacak. Gelen gidiyor diye düşünebilirsiniz. Daha ihtiyatlı davranmalısınız. Akşam saatlerinde uzaklara olan özleminiz artabilir.

YÜKSELEN YAY: Partneriniz ve ortağınızla olan ilişkiniz bugün size yeni bir bakış açısı getirebilir. Konuşarak, daha fazla çözüm yaratabildiğinizin farkına varacaksınız. Akşam saatlerinde harcamalar ve masraflar gündeme gelebilir. Hesap, kitap yapmak isteyebilirsiniz.

YÜKSELEN OĞLAK: Çalışma arkadaşlarınız ve iş ortamınızda sözleşmeler ve kontratlar ile ilgili konular ön plana çıkabilir. Sorumluluklar ve görevler ile ilgili fikir alışverişleri gündemde. Akşam saatlerinde partnerinize sığınmak size iyi gelecek.

YÜKSELEN KOVA: Bugün iletişim trafiğiniz çok yoğun, özellikle farklı kültürden olan sosyal çevreniz buna etken. Eğlence, tatil, aşk hayatı ana gündeminiz olacak. Akşam saatlerinde eviniz, günlük rutin ve sağlığınız konusunda daha hassas olabilirsiniz.

YÜKSELEN BALIK: Aile, kariyer ve profesyonel hayatınız konusunda bilgi ve tavsiye almak için extra çaba sarf edeceğiniz bir gün. Yer değişikliği yapmak isteyebilirsiniz . Akşam saatlerinde çocuğunuz ve ya hobilerinize zaman ayırmak isteyeceksiniz.

 

KLAROS DANIŞMANLIK

 

Paylaş