Bu hafta, Balık burcunda Dolunay gerçekleşecek. Toprak burcunda gezegenler birbirlerine uyum sağlarken, Neptun karşıt açısı hala sis perdesi yaratmakta. Kanma, aldanma, avunma, aldatma gibi konular gündemde.

9 Eylül Pazartesi günü, Merkür – Pluto arasındaki olumlu açı, derin analiz yapma ve  karşınızdakini ikna etme fırsatı sağlayacak. Elde ett,ğiniz bilgiler Dolunay sırasında daha da netleşebilir. Mars’ın Saturn ile olan olumlu açısı ise, görevler ve sorumlulukları yürütmek adına, bir takım planlar ve programları harekete geçireceğinizi göstermekte. Aşırı analitik davranarak, çözüm yaratmaya çalışabilirsiniz.

10 Eylül Salı günü,  Güneş – Neptun karşıt açısı, haritanızda Başak burcu ve Aslan burcu ile temsil edilen hayat alanlarında dikkat kesilmeniz gerektiğini göstermekte. Uyanık olmalısınız, hayalleriniz ve idealleriniz sizi yanlış yönlendirebilir. Pembe gözlükler ve yüksek beklentiler nedeniyle hayal kırıklıklarıyla baş başa kalabilirsiniz.

12 Eylül Perşembe günü, Mars ve Jupiter arasındaki zorlu açı, risk alabileceğinizi gösteriyor. Aman dikkat! Detaylarda kaybolayım derken büyük resmi kaçırabilir, büyük hatalar yapabilirsiniz. Aşırı iyimser, heyecanlı ve Polyanna yaklaşımlar nedeniyle zarara uğrayabilirsiniz. Eylemler ve aksiyonlar konusunda kendinize aşırı güvenmeniz olumsuz sonuçlar verebilir.

13 Eylül Cuma günü, Merkür ve Venus kavuşumu sonucunda, iş çevreniz ve ya çalışanlarınızla hoşça vakit geçirebilirsiniz. Takım çalışması, birlikte oynanan oyunlar ve eleştirisel yaklaşım gündemde olacak. En derindeki konuları aydınlatma gücüne sahip olabileceksiniz.

14 Eylül Cumartesi günü, Balık burcunda gerçekleşecek olan Dolunay, özellikle yaratıcılık ve maneviyat gibi konularda büyük aydınlanmalara ve fikirlere sebep olacak. Dolunay öncesi yanlış atılan adımların sonuçlarıyla karşılaşmanız mümkün. Dolunay’dan hemen sonra,  Merkür ve Venus Terazi burcuna geçecek. Terazi ve diğer hava burçları bu durumdan olumlu etkilenecek.  Merkür 3 Ekim’e kadar Terazi burcunda kalırken, Venus 9 Ekim’e kadar yolculuğuna devam edecek.

KLAROS DANIŞMANLIK

ASTROLOG ZEYNEP ÖZYÖRÜK

 

 

 

Paylaş