Hafta, Dolunay’ın da etkisiyle terk edişler, bitişler ve sonlanmalar ile ilgili geride kalanları temizlemek ve kurtulmak suretiyle geçecek. Saturn 18 Eylül’de ileri harekete geçmeden önce geriye dönüp son kez üstünüze düşen görev ve sorumluluklarınızla ilgili gereken işleri tamamlamalısınız. Haftanın kalanında yine gökyüzü oldukça yoğun bir tempo içinde çalışacak.

16 Eylül 2019 – Pazartesi, Merkür – Chiron karşıtlığı, yetersizlik, insiyatif ve hedefler konusunda girişimcilik ile ilgili geçmiş travmalar ile yüzleşmeyi, bunları dile getirmeyi zorlaştırabilir. Yargılamaktan kaçınmak en doğru hareket olacaktır.

17 Eylül 2019 – Salı, Venus’un bu sefer Chiron ile karşı karşıya gelmesi ilişkilerdeki istekler, arzular, benliğin ve kimliğin kabulu ile ilgili sıkıntıları gün yüzüne çıkarabilir. Dile gelmek zor olsa da, duygular ve ilişkilerdeki alma verme dengesine dikkat etmek gerekecek.

18 Eylül 2019 – Çarşamba, Saturn, 30 Nisan’dan itibaren sürdürdüğü Retro hareketine son verecek. 19 Eylül’den sonraki günlerde ileri hareketine geçiş sürecini tamamlayarak, görevler ve sorumluluklar, kurulan yeni yapı ve disiplinler alanında 4 aydan beri devam eden hazırlıkların uygulamasına alan açacak. Artık kariyer, profesyonel hayat, statü ile ilgili konularda daha hızlı hareket edebileceksiniz.

19 Eylül 2019 – Perşembe, Mars Pluto ile akışta olacak. 20 Haziran  civarında son bir seneden beri yaşadığınız köklü değişikliklere adapte olmak için çaba ve zorlu mücadele verdiğiniz konularda, Mars size daha fazla destek olacak ve kurmak istediğiniz sistem ve günlük akış, rutin ve alışkanlıklar konusunda işlerinizi kolaylaştıracak. Ev ve çalışma alanlarında, en efektif ve size fayda sağlayacak düzeni kolaylıkla sağlayabilirsiniz.

20 Eylül 2019 – Cuma, Mars ve Uranus arasındaki açı, doğru zamanda, doğru eyleme geçmenizle maddi konularda beklenmedik durumları kolaylıkla yönetmenizi sağlayacak.

21 Eylül 2019 – Cumartesi, Jupiter ve Neptun son kez çatışma içine girecek. Dolayısıyla son son Dolunay bu konuda, uyanış sürecinin tamamlanması ve büyümek istediğiniz alanda ideallerinizin gerçeklerle yüzleşmesine yardımcı oldu. Bu sene 3 defa gerçekleşen bu oluşum, doğum haritanızda Yay burcunun etkisindeki hayat alanınızda, yaratıcılık ve spiritüel açıdan farkındalığa ve yüksek bilince ulaşmanızı sağladı. Daha önce, 13 Ocak ve 16 Haziran’da keskinleşen bu açı, son kez 21 Eylül’de gerçekleşerek hayallere ve ideallere gerçekçi bir boyut getirecek.

22 Eylül 2019 – Pazar, Merkür ve Saturn  arasındaki olumsuz açı, görevler ve sorumluluklar alanında hayır diyemeyeceğiniz durumların sizi zorlamasına neden olabilir. Ya da tam tersi hayır cevabı işlerinizi daha da zorlaştırabilir. İletişimde politik olmak çözüm yaratmayabilir. Karamsar bakış açısından çıkarak, yapıcı eleştirilerle durumu idare etmek ve takım çalışması yapmak duruma çözüm getirebilir.

ASTROLOG ZEYNEP ÖZYÖRÜK

KLAROS DANIŞMANLIK

Paylaş