Bu hafta oldukça yoğun geçecek.. Yeni Ay sonrası herkesi bir telaş alıyor.

Hafta, 2 Eylül Pazartesi günü, Güneş, Mars kavuşumu ile başlayacak. Aksiyonlar ve eylemler ön planda. Özellikle Yeni ay’da belirlediğiniz konularla ilgili düzeni ve sistemi başlatmak için harekete geçebilirsiniz. Tüm dikkatinizi ve potansiyelinizi  bu alana verebilirsiniz. Özellikle Toprak grubundan yani, Boğa, Oğlak ve Başak burçlarından birisiyseniz, bu hafta işiniz daha kolay olacak. Motivasyonunuz yüksek. Eğer burcunuz Yay ve ya İkizler ise bu süreç sizi bir takım zorluklarla ve ya engellerle karşılaştırabilir. Fikir çatışması ve ya münakaşalara dikkat.. Eleştirileri yapıcı bir şekilde yönetmelisiniz. Aynı gün yaşanacak Venus – Jupiter olumsuz açısı, tembellik ve rehaveti beraberinde getirebilir. Yorgunluk atmak için sabırsızlanabilirsiniz.

3 Eylül Salı günü, Merkür ve Ay düğümleri birbirlerini destekliyor. Önemli görüşmeler ve karşılaşmalar, yazışmalar işlerinizin yolunda gitmesinde yardımcı olabilir. Merkür ve Mars kavuşumu aynı gün, iletişim konularında detaylar ve analizler üzerinde yoğunlaşmanıza neden olabilir. Eleştirisel yaklaşımlar, kavgaya ve yanlış anlaşılmalara sebebiyet verebilir. Takım çalışması içinde olmalı, mükemmeliyetçi anlayışını esneterek hayata geçirmelisiniz.

4 Eylül Çarşamba, Güneş, Merkür ile kavuşarak, hesaplamalarınıza, analizlerinize, çözümlemelerinize odaklanmanızı sağlayacak. Önemli görüşmeler, yazışmalar, iletişim, eğitim, plan ve program gündeminizi oluşturabilir. Venus – Neptun arasındaki olumsuz açı, aşırı derecede beklentilerinizi yükseltmenize neden olabilir. Hayalperestlik, sarhoşluk mümkün. Fantezi dünyasında kaybolabilirsiniz. Hayal kırıklıkları, pişmanlıklar, tatminsizlikler özellikle öğleden sonra görülebilir. Gerçekçi yaklaşımınızı korumalısınız. Özellikle Yay ve İkizler burçlarının ikinci 10 günlük periodunda doğanlar, daha fazla hayal kırıklıklarıyla karşılaşabilirler.

5 Eylül Perşembe, Merkür ve Saturn arasındaki uyum , daha ciddi konulara yoğunlaşmanızı sağlayacak. İş, kariyer, sorumluluklar ve görevler dahilinde önemli kararlar alabilir, çalışmalarınızda istikrar ve disiplini yakalayabilirsiniz.

6 Eylül Cuma, Yay burcunda İlk dördün gerçekleşecek. Başak Yeni ayı ile birlikte yaratmak istediğiniz potansiyel, düzen, sistem ve alışkanlıklar bütünüyle ilgili, özellikle uzaklar, farklı kültürler, yüksek öğrenim, yasal süreçler ve basın, yayın, sosyal medya gibi bilgi ağları ile ilgili harekete geçebilirsiniz. Bilginize, işinize, değerlendirmelerinize olan güveniniz yüksek olacak. Karşılaştığınız kişilere dikkat. Size faydaları olabilir.

7 Eylül Cumartesi, Güneş, Saturn uyumu, işiniz ve sahip olduğunuz görevler alanında daha disiplinli, çalışkan ve sebat etme eğilimde olmanızı sağlayabilir. Sabah erken kalkabilir, vazifelerinizi yerine getirebilirsiniz. Venus –  Pluto arasındaki akış, maddi konular ve ilişkiler ile ilgili ikna etme kabiliyetinizin yüksek olmasını sağlayacak. Ya da partneriniz sizi kolaylıkla manipule edecek. Bu alanlarda daha temkinli hareket etmek üzerinizdeki stresi daha kolay yönetmenizi sağlayabilir. Merkür – Neptun arasındaki olumsuz açı ise, kolay kandırılabileceğinizi gösteriyor. Ütopik istekler, yüksek idealler sizi yanlış yönlendirebilir. İmza gerektiren konulardan uzak durun. Kanma, aldanma, aldatılma, avunma potansiyeliniz yüksek olabilir. Parasal konularda, hesap – kitap yapıyım derken, daha fazla zarara uğrayabilirsiniz. Dikkat!

8 Eylül Pazar, Güneş – Jupiter zorlu açısı, daha naif, daha iyimser, daha  dolu bir gün geçirebileceğinizi göstermekte. Üstünüze fazla sorumluluk alabilir, gereğinden fazla kendinizi yorabilirsiniz.

ASTROLOG ZEYNEP ÖZYÖRÜK

KLAROS DANIŞMANLIK

Paylaş