19 – 25 Ağustos 2019 – Haftalık Gökyüzü Olayları

 

Bu hafta, Merkür Aslan burcundaki seyahatinde diğer gezegenlerle önemli kontaklar kuruyor. Fikirler, görüşmeler, iletişim, kardeşlerle, yakın çevre ile olan ilişkiler biraz yıpratıcı olabilir. Seçim yapmak zorunda kalmak sizi gerilime sürükleyebilir.

Hafta, 21 Ağustos’da Merkür ve Saturn arasındaki zorlu açıyla başlıyor. Yetenekler, beceriler, yaratıcılık, kendi potansiyelinizi ortaya koyma konusunda fikirleriniz, yaptığınız görüşmeler, spekülatif yatırım araçları ile ilgili stratejiler, kariyer alanında sorumluluklar ve görevler konusunda strese neden olabilir. Potansiyeliniz konusunda sizi şüpheye düşürebilir. Aynı zamanda Jupiter’e olan büyütücü açısı, bir takım tatil planlarını daha gündeme getirebilir. Aşırı iyimser davranmak ve ya ılımlı yaklaşım, sizi bu karamsar fikirlerden uzaklaştırabilir. Aynı gün Venus Başak burcuna geçecek. Venus Başak burcunda maalesef düşük enerjide çalışır. Dolayısıyla ilişkiler ve para konusunda, 14 Eylül’e kadar önemli kararlar almayın..Gereksiz detaylar ve aşırı mükemmelliyetçiliğin kurbanı olabilirsiniz. Fakat Mars’ın 18 Ağustos’ta Başak burcuna geçmesiyle attığınız adımlarla ilgili olumlu sonuçlar bu süreçte bir bir gelmeye başlayabilir. Sağlıklı beslenmeniz, diyetiniz ve spor yapmanızın sonuçlarını alabilirsiniz. Ve ya günlük rutininiz ile ilgili gerekli düzenlemeleri kolaylıkla hayatınıza adapte edebilirsiniz. Çalışanlar temin edebilir, ev ve günlük hayat ile ilgili maddi konularda önemli kararlar alabilirsiniz. Düzeninizi kurabilirsiniz.

23 Ağustos tarihi itibariyle Güneş’in Başak burcuna geçmesiyle, gökyüzünde Başak burcunun egemenliği daha da artmış olacak. 29 Ağustos’da Merkür’ün de bu gruba katılmasıyla, sağlık, günlük rutin, çalışma ortamı, şartları, günlük hayat, alışkanlıklar, evdeki düzen ve tertip çok daha fazla gündeminize oturabilir. Aynı gün İkizler burcundaki Son dördün, iletişim, fikirler, stratejiler, eğitim, öğretim, pazarlama, bilgi alışverişi gibi konularda, vazgeçmeniz, bırakmanız, terk etmeniz gerekenleri tetikleyebilir. Bu konuda hızla harekete geçmek isteyebilirsiniz. Dolunay’ın Kova enerjisi gruplar ve arkadaşlıklar, sosyal çevre gibi alanlarda bir takım farkındalıkları, sırları, gizleri ortaya koyarken, İkizler burcundaki Son dördün temizliğe önce yakın çevrenizden başlamanız gerektiği ile ilgili uyarıda bulunabilir. Bununla ilgili fikirlerinizi dile getirebilirsiniz.

24 Ağustos’taki Venus ve Mars kavuşumu, ilişkiler, para ve aksiyonlar konusunda acımasız gerçekçi, eleştirel bir bakış açısıyla detaylara, planlara, programlara, düzene ve tertipe odaklanmanıza neden olabilir. Buradaki detaycı yaklaşım son bir yıl boyunca üstünüzdeki değişen sorumluluk ve görevlerin baskısı olacaktır. Kendinizi yıpratmadan yeni düzeninizi kurabilirsiniz. Gökyüzü bir ay boyunca oldukça destekleyici davranacak.

Bu hafta, Merkür Aslan burcundaki seyahatinde diğer gezegenlerle önemli kontaklar kuruyor. Fikirler, görüşmeler, iletişim, kardeşlerle, yakın çevre ile olan ilişkiler biraz yıpratıcı olabilir. Seçim yapmak zorunda kalmak sizi gerilime sürükleyebilir.

Hafta, 21 Ağustos’da Merkür ve Saturn arasındaki zorlu açıyla başlıyor. Yetenekler, beceriler, yaratıcılık, kendi potansiyelinizi ortaya koyma konusunda fikirleriniz, yaptığınız görüşmeler, spekülatif yatırım araçları ile ilgili stratejiler, kariyer alanında sorumluluklar ve görevler konusunda strese neden olabilir. Potansiyeliniz konusunda sizi şüpheye düşürebilir. Aynı zamanda Jupiter’e olan büyütücü açısı, bir takım tatil planlarını daha gündeme getirebilir. Aşırı iyimser davranmak ve ya ılımlı yaklaşım, sizi bu karamsar fikirlerden uzaklaştırabilir. Aynı gün Venus Başak burcuna geçecek. Mars’ın 18 Ağustos’ta Başak burcuna geçmesiyle attığınız adımlarla ilgili olumlu sonuçlar bir bir gelmeye başlayacak. Sağlıklı beslenmeniz, diyetiniz ve spor yapmanızın sonuçlarını alabilirsiniz. Ve ya günlük rutininiz ile ilgili gerekli düzenlemeleri kolaylıkla hayatınıza adapte edebilirsiniz. Çalışanlar temin edebilir, ev ve günlük hayat ile ilgili maddi konularda önemli kararlar alabilirsiniz.

23 Ağustos tarihi itibariyle Güneş’in Başak burcuna geçmesiyle, gökyüzünde Başak burcunun egemenliği daha da artmış olacak. 29 Ağustos’da Merkür’ün de bu gruba katılmasıyla, sağlık, günlük rutin, çalışma ortamı, şartları, günlük hayat, alışkanlıklar, evdeki düzen ve tertip çok daha fazla gündeminize oturabilir. Fikirler, düşünceler bu alanda daha fazla yoğunlaşabilir. Daha analitik çözümlemeler yapmanız mümkün olabilir. Aynı gün İkizler burcundaki Son dördün, iletişim, fikirler, stratejiler, eğitim, öğretim, pazarlama, bilgi alışverişi gibi konularda, vazgeçmeniz, bırakmanız, terk etmeniz gerekenleri tetikleyebilir. Bu konuda hızla harekete geçmek isteyebilirsiniz. Dolunay’ın Kova enerjisi gruplar ve arkadaşlıklar, sosyal çevre gibi alanlarda bir takım farkındalıkları, sırları, gizleri ortaya koyarken, İkizler burcundaki Son dördün temizliğe önce yakın çevrenizden başlamanız gerektiği ile ilgili uyarıda bulunabilir. Bununla ilgili fikirlerinizi dile getirebilirsiniz.

24 Ağustos’taki Venus ve Mars kavuşumu, ilişkiler, para ve aksiyonlar konusunda acımasız gerçekçi, eleştirel bir bakış açısıyla detaylara, planlara, programlara, düzene ve tertipe odaklanmanıza neden olabilir. Buradaki detaycı yaklaşım son bir yıl boyunca üstünüzdeki değişen sorumluluk ve görevlerin baskısı olacaktır. Zamanlamalar, deadline’lar, sizi sıkıştırabilir. Parasal ve ilişkiler açısından ise, yapıcı eleştiri yapmayı tercih etmelisiniz. Eleştirilerinizde aşırıya kaçabilir, kırıcı olabilirsiniz. Aşırı mükemmeliyetçi yaklaşım sizi zarara uğratabilir.  Kendinizi yıpratmadan, güveninizi kaybetmeden, bildiklerinizi sorgulamadan ve şüpheye düşmeden, yeni düzeninizi kurabilirsiniz. Gökyüzü bir ay boyunca oldukça bu alanda destekleyici olacak.

ASTROLOG ZEYNEP ÖZYÖRÜK

KLAROS DANIŞMANLIK

Paylaş