Yeni Ay, 1 Ağustos  saat 06:11’de 8 derece Aslan burcunda gerçekleşecek. Bu Yeni Ay tutulmalar ve Retro sezonundan sonraki ilk Yeni Ay. 2 Temmuz 2019’da gerçekleşen Yengeç burcundaki Güneş tutulmasından itibaren yaşanacak her Yeni Ay, sizin tutulma ile birlikte başlattığınız girişimlerinize katkı olacaktır.

Bu Yeni Ay, Aslan burcunda olması nedeniyle özellikle, aşk hayatı, çocuklar, yaratıcılık, hobiler, zevkler, tatil, eğlence ve kendinizi rekabet içinde gördüğünüz ve ispat etmek istediğiniz her konuyla ilgili atılım da  bulunmaya çağırıyor. Kendi becerilerinize yaptığınız her yatırım sizin imajınızda, görünümünüzde , tarzınızda ön plana çıkmanızı ve parlamanızı sağlayacaktır.

Haritanızda Aslan burcunun konumlandığı hayat alanında yeni bir başlangıç, oluşum ve ya girişimde bulunabilir, sonuçlarını ise önümüzdeki Dolunay ile birlikte alabilirsiniz.

An haritasına baktığımızda, Venus Yeni Ay’a eşilk ediyor. İlişkiler ve para bu Yeni Ay ‘da önem kazanıyor. Eğlence ve hoşça vakit geçireceğiniz muhteşem bir dönem başlıyor. Bu Yeni Ay, Uranus’un getireceği sürprizler ile yön bulacak. Venus’un ve Yeni Ay’ın Uranus’e yaptığı olumsuz açı, maddi alanda ve ilişkiler alanında beklenmedik durumlar karşısında bir takım adımlar atacağınızı göstermekte. Sürpriz masraflar ve maddi hasarlar kendinizi güvenceye almanız için yaratıcılığınızı devreye sokabilir. Bazılarınızın ise elde edeceği beklenmedik sürpriz kazançlar yatırım yapmaya ve ya spekülatif araçları kullanmaya teşvik edebilir. Paranıza bu Yeni Ay’da sahip çıkın. Gereksiz harcamalardan uzak durun..Diğer taraftan ilişkiler alanında ani bitişler, kopuşlar yaşayabilirsiniz. Bu hislerin geçici olduğunu bilmelisiniz. Ay sonuna doğru bu etki azalacak..Ayrıca bu Yeni ay’da Venus – Chiron açısı size ilişki alanında yaralarınızı sarmak için fırsat verecek..Dolayısıyla fevri kararlardan uzak durun! Gerçek sevgi her şeyi çözümleyecektir. Eğer bu Yeni ay’da bir ilişkiye başlıyorsanız bu ilişki uzun soluklu olmayacaktır. Çok fazla hayal kurmayın, derim..

Merkür, Yeni Ay’dan hemen sonra hızını arttırarak ileri harekete geçmeye hazırlanıyor. Evet, Retro süreç bitiyor!!..İletişim alanındaki blokajların ve gecikmelerin son bulması önümüzdeki 2-3 gün içinde kendisini belli etmeye başlayacaktır. Fikirler, düşünceler, görüşmeler, yazışmalar ve kısa seyahatler, yer değişiklikleri, stratejiler, Merkür’ün ileri gitmesiyle hızlanacak.. Merkür 12 Ağustos’ta Aslan burcuna geçerek, bu yeni Ay’a nasıl katkı sağlayabileceğiniz yönünde  yaratıcılık anlamında işlerinizi kolaylaştırabilir. Fikirler, konuşmalar yıldız gibi parlamanızı sağlayabilir. Fazla şımarmadan ve ukalalık boyutuna ulaşmadan ve sabit fikirlilikten uzak durarak, ilişkilerinizi ve iletişiminizi yönetmeniz sizin faydanıza olacaktır. Evren sizi 3 Temmuz civarında aldığınız kararlara geri götürecek ve Retro sürecindeki değerlendirmelerinizin sonucunda belirlediğiniz yeni stratejinizi devreye sokmanız konusunda zorlayacaktır. Buna bağlı olarak cesur ve atik davranabilirsiniz. 

Mars’ın bu Yeni Ay’da Neptun ile olan zorlu açısı, sizi bir seçim yapmaya ve ya karar vermeye götürebilir. Bir yerde hayalleriniz, idealleriniz, bir yerde egonuz, gururunuz ve kendiniz için savaşma mücadeleniz sizi zor durumda bırakabilir. Öfkenizi, sabırsızlığınızı ve agresifliğinizi yönetmekte zorlanabilirsiniz.

Yeni ay, kendi potansiyelinizi, yeteneklerinizi, becerilerinizi kucaklamanızı, eksik gördüğünüz alanlarda geliştirmeniz gerektiğini ve ışığınızı olabildiğince parlatmanızı söylüyor. Tutkunuzu ve cesaretinizi ortaya koyun..Tutulmaların ve Merkür retrosunun yaşattıklarından ders çıkarın ve hayatınızda gerekli değişimleri yapmak için adımları korkusuzca atın. Uranus’un sizin maddi manevi güvenlik alanınızı önümüzdeki 6 sene boyuncq sarsacağını unutmayın.  Gereken önlemleri alın..

ASTROLOG ZEYNEP ÖZYÖRÜK

KLAROS DANIŞMANLIK

Paylaş